Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2456 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 25.11.2011 0:24 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2011
Příspěvky: 185
Bydliště: Bratislava
Tak!!!! a Bryan prerobil vypocty a mame co ? 8O Funkcne letove rezimy!!!!
prikladam skompilovany firmware (u neho na stranke bude neskor).
Fakt to ide :lol:


Přílohy:
Poznámka: gruvin9x firmware verzia Trunk r1252 a testovaci model. pouzite companion9x.
documents-export-2011-11-24.zip [57.28 KiB]
43 krát
Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 25.11.2011 1:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 605
Bydliště: Jablonec
a to jde i do er9x bez telemetrie?Nahrál bych to...

_________________
nerušit...bastlím :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 25.11.2011 2:55 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Mazeeec!!!

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 25.11.2011 9:56 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2011
Příspěvky: 185
Bydliště: Bratislava
madbull píše:
a to jde i do er9x bez telemetrie?Nahrál bych to...

ano ide. dokonca firmware nahras aj cez Eepe. A ked chces editovat modely na PC/MAC, tak musis pouzit companion9x. to je eepe pre gruvin9x firmware.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 25.11.2011 10:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.5.2006
Příspěvky: 8966
Bydliště: Bratislava dnv SK
Vyzerá to na pozitívny krok vpred, ale predbežne - nevidím Jeti verziu s emuláciou jetiboxu, a nejde mi to skompilovať lebo mu chýba niečo predbežne neviem čo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 25.11.2011 10:49 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2011
Příspěvky: 185
Bydliště: Bratislava
coro píše:
Vyzerá to na pozitívny krok vpred, ale predbežne - nevidím Jeti verziu s emuláciou jetiboxu, a nejde mi to skompilovať lebo mu chýba niečo predbežne neviem čo.

JETI tam nie je. A frsky len teraz doraba.

potrebujes tieto: avr-gcc avr-libc gcc avrdude libusb build-essential ruby

pripadne daj vediet co chces skompilovat a pre aky HW a poslem ti to.


Naposledy upravil birky dne pát 25.11.2011 11:15, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 25.11.2011 11:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 605
Bydliště: Jablonec
birky děkuji....počkám až se přestane rimr radovat a pošlu mu vysílačku na přehrání :-D.....ne už si konečně asi pořídim avr programmer a naleju to snad sám....

_________________
nerušit...bastlím :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 25.11.2011 12:47 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
madbull píše:
birky děkuji....počkám až se přestane rimr radovat a pošlu mu vysílačku na přehrání :-D.....ne už si konečně asi pořídim avr programmer a naleju to snad sám....

Poštovné za rádio ke mě tě vyjde dráž jak programátor :)

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 25.11.2011 15:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 605
Bydliště: Jablonec
to asi jo a možná by bylo na čase kdybych se toho přestal bát a zkusil to sám:-)Max budu bez rádia:-)Něco se tam musí přepisovat nebo tak?A nebo jinak... počkám si až to dáš na web s videonávodem:-D

_________________
nerušit...bastlím :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 25.11.2011 15:58 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Jediné riskantní období je při zápisu FW. Tam já se prostě krotce "zastavuju" a na nic nešahám.
Jinak se v podstatě nic hrozného stát nemůže...

A ten (video)návod tam už přece dávno je, jak od Bobolanda tak ode mě :)
http://ok-rimr.com/cs/jak-na-to/turnigy ... epe-lopata

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 25.11.2011 17:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.12.2010
Příspěvky: 714
Bydliště: Levice
ja som sa toho tiez bal, ale islo to lahko


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 25.11.2011 20:49 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2011
Příspěvky: 185
Bydliště: Bratislava
aj ked sa nieco pose.. a vysielacka je uplne mrtva, tak sa to vzdy da preflasnut, len treba zistit preco sa to pos....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 25.11.2011 23:28 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
birky píše:
aj ked sa nieco pose.. a vysielacka je uplne mrtva, tak sa to vzdy da preflasnut, len treba zistit preco sa to pos....


No, když to klekne v průběhu zápisu FW, tak se pak může stát (a stalo se to), že pak rádio s avrdude nekomunikuje...
A jak přeflashuješ něco, co "neexistuje"?

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: sob 26.11.2011 0:05 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2011
Příspěvky: 185
Bydliště: Bratislava
pokial je funkcny reset tak mozes do jednoprocaku natlacit novu epromu.
dobre existuje stav, ze znicis procesor prilis vysokym napatim, alebo ine HW znicenie.
ale pokial to padne pri programovani, tak to dalsim programovanim prepises.
jedine ze by si vedome dal prepisat Fuse bity tak aby nefungovalo programovanie. to sa pouziva ked vyrobca nechce aby sa dal vymenit firmware. A este aj na to existuju pararelne programatory.
skor sa mi stalo ze mi klakol USB port pocas programovania a na znovuinicializovanie ISP som musel restartnut PC.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: sob 26.11.2011 0:22 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2011
Příspěvky: 185
Bydliště: Bratislava
gruvin ma aj simulator :mrgreen:


Přílohy:
Screenshot-Gruvin9xSim.png
Screenshot-Gruvin9xSim.png [ 11.84 KiB | Zobrazeno 785 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2456 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz