Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018 23:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 6226
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Já to myslel že nový TX nedělaj jen s Fasst. Nový maj defaultně Fasstest, nebo některej z FHSS. Fasst M a Fasst 7 maj jen pro kompatibilitu se staršíma přijímačema a dá se zvolit kterou modulaci pro kterej přijímač. Nenachytáš mě, FX36 jsem študoval, chtěl jsem si ji vloni pořídit ale sešlo z toho...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 23.05.2018 6:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8345
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
Celeron píše:
Já to myslel že nový TX nedělaj jen s Fasst. Nový maj defaultně Fasstest, nebo některej z FHSS. Fasst M a Fasst 7 maj jen pro kompatibilitu se staršíma přijímačema a dá se zvolit kterou modulaci pro kterej přijímač. Nenachytáš mě, FX36 jsem študoval, chtěl jsem si ji vloni pořídit ale sešlo z toho...

Ty sa nachytavas sam. Pis, reaguj menej.

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 23.05.2018 8:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 6226
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Zajímavý, když toho tolik víš, žes nereagoval na konkrétní dotaz a rejpeš až když je všechno jasný...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 23.05.2018 10:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8345
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
Celeron píše:
Zajímavý, když toho tolik víš, žes nereagoval na konkrétní dotaz a rejpeš až když je všechno jasný...

Necitim povinnost ani potrebu reagovať na kazdy prispevok.

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 15.06.2018 21:36 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.3.2008
Příspěvky: 6
Bydliště: Liberec
Zdravim, ted jsem po dlouhe dobe oprasil FX-30, kterou mam uz 7 let. Ukazovala 7.2V, nebylo spatny po vice jak rocni hibernaci. Ale nabijeni originalni nabijeckou trvalo cca pul hodiny a po ukonceni mam na displeji 7.6V. Takze zadna slava. Mate nejaky tip kde poridit novou Robbe 4846?

_________________
www.f3f.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 15.06.2018 22:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 6226
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Já ji mám slíbenou na objednávku v Jinu. Po skoro 9 letech je stará stále na cca 70% kapacity ale radši ji už vyměním.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 16.06.2018 4:31 
Mazák
Mazák

Registrován: 7.5.2015
Příspěvky: 3043
Obrázky: 1
LiPoly Akku FX-30,FX-20 7,4 V 2800 (3400) mAh, Robbe 4846,
VESTAVĚNÁ DPS s ochranou - názor autora odstranit DPS - TX popis chování T8FG a T14SG
Náhrada klasikou 2S se silovým a balančním konektorem, nebo články nepotřebující balancování
Pozor na baterie u vysílačů Futaba T8FG a T14SG - PiNa.cz
POUŽITÝ OCHRANNÝ IO (IC) S-8232
S-8232 Series
LiPoly Akku FX-30,FX-20 7,4 V 3400 Robbe 4846 1-4846


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 16.06.2018 8:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 4.12.2016
Příspěvky: 288
Obrázky: 0
guchar píše:
LiPoly Akku FX-30,FX-20 7,4 V 2800 (3400) mAh, Robbe 4846,
VESTAVĚNÁ DPS s ochranou - názor autora odstranit DPS - TX popis chování T8FG a T14SG
Náhrada klasikou 2S se silovým a balančním konektorem, nebo články nepotřebující balancování
Pozor na baterie u vysílačů Futaba T8FG a T14SG - PiNa.cz
POUŽITÝ OCHRANNÝ IO (IC) S-8232
S-8232 Series
LiPoly Akku FX-30,FX-20 7,4 V 3400 Robbe 4846 1-4846


Ve svým vysílači jsem ji nechal preventivně po 5ti letech vyměnit zase za originál , žádný problém s tím udělátkem nebyl ani dnes , nová je tam cca dva roky , nabíjím již obyčejným adaptérem jak mě kluci tady poradili i nima problema
Chápu že si někdo mohl vylosovat černého Petra , ale tak je to ze vším.Nejhorší je smrt z vyděšení a navíc že bych se k těm bateriím choval slušně a pečovatelsky to rozhodně nemůžu říct. Prostě obyčejné BFU


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 16.06.2018 11:03 
Mazák
Mazák

Registrován: 7.5.2015
Příspěvky: 3043
Obrázky: 1
@tratonah "Prostě BFU" Ano tak to má fungovat. Jen v tu chvíli (aniž máš možnost kontroly)
100% spoléháš na kvalitu dodavatelem vestavěných článků. (Dle ohlasů jsou i další šťastlivci.)
Obdobný HLÍDACÍ obvod je v 2S1P destičkové 6F22 "9 V" 500 (350) mAh např. od Conrad.
Conrad energy Akumulátor Conrad energy 9 V, Li-Ion, 500 mAh
Tam už tak kvalitní články nejsou. Provozuji 4 ks. U 1 ks jsem po rozebrání servisní konektor
vestavěl ihned, ve 2 případech když určená nabíječka nabíjela divně (často signalizovala chybu).
Profesionální nabíječka 9V Li-Ion akumulátorů Voltcraft VC-209-Li
Čtvrtý kus jsem nechal v původním stavu. (Oba články 6F22 mám na přímo na servo-konektoru.)
Na konektoru hlídám napětí obou článků, v případě potřeby
a) před nabíjením srovnám nebo b) nabíjím s balancováním.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 16.06.2018 20:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 6226
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Ten PiNa.cz v tom článku blábolí pěkný blbosti. Hází do jednoho pytle baterky pro FX30 a T8FG a T14SG. Přitom v obojím jsou jiný baterky s jinou kapacitou a tvarem a taky se obě rádia chovaj na nižší napětí baterky rozdílně. Mě původní FX30 baterka drží už 9 let, nafouklá není, samovybíjení se nekoná a po nabíjení mám na displeji 8,1V. Při testu kapacity měla stále 70% deklarovaný.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 20.06.2018 8:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 6226
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Tak mám z Jina novou baterku do FX30. Vypadá nachlup stejně jako původní jen štítek má jinýho "výrobce". Zajímavý je, že českej návod je od Astry, distributora Futaby, ale když jsem se jich ptal, zda mi baterku zajistí, tak jsem byl odmítnut, že produkty zkrachovalýho Robbe nedělají. :roll:


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 20.06.2018 11:38 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.3.2008
Příspěvky: 6
Bydliště: Liberec
Hm, z 18.6. mam z Jina info, ze termin naskladneni neznaji. Tak se preptam znova.

_________________
www.f3f.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 20.06.2018 15:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 6226
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Já si počkal 3 týdny a bylo to na objednávku. Na sklad je asi nekupuje.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: tomashr a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz