Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 563 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: stř 20.03.2019 16:25 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.3.2012
Příspěvky: 961
Bydliště: Dobrá Voda u Hořic, ČR
modrus píše:
...Dílo se povedlo nad míru dobře...

Já bych to ještě doplnil nápisem "Taranis Multipla" :wink: .

Ale hlavně ať spolehlivě slouží a dobře ti to lítá!


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: stř 20.03.2019 17:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 204
Bydliště: Dolní Kounice
Dobry dobry


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: čtv 21.03.2019 13:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 351
Bydliště: Opava
modrus píše:
Podělím se se svou úpravou tohoto rádia, konkrétně modelu S :) Tak nějak jsem se nespokojil s barevnou kombinací rádia od výrobce a proto jsem provedl drobnou proměnu designu a funkčních prvků. Dílo se povedlo nad míru dobře za což vděčím i spolupráci po stránce technické RCStudiu a grafiku zajistilo hydrografika-denydesign.cz


Prave taky shanim nekoho kdo by udelal na mem radiu a pripadne na brejle nejakou hydrografiku a tak se rovnou zeptam co to stalo?

_________________
RC: X9D+ 2019
Cop.: Puda X220, UR65


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pát 22.03.2019 13:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
ACCESS - nový protokol FrSky
https://rcstudio.cz/cs/blog/access-b29.html

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pát 22.03.2019 16:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1523
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
Tak tohle vypadá hodně zajímavě (hlavně by se mi líbil SmartShare při lítání s dcerou).

S jakým železem to pojede? O přijímačích jsem se dočetl, ale vysílače jsem buď přehlédl, nebo nebyly zmíněny - a bude stále zachována možnost přepnutí vysílače do režimu D8 pro kompatibilitu se starými přijímači? Těch mám pořád "kýbl" a nějak se mi hned tak nebude chtít jich zbavovat.

Funkce hezké, ale otázek je najednou ještě víc :)

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pát 22.03.2019 17:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Melo by jit na vsechna radia, mozna nektere funkce budou vyhozeny protoze TX moduly hodne starych radii nemusi mit dostatecnou pamet, ale to neni zatim potvrzeno.

D8 se uz nevyrabi, tento protokol myslim uvolnil pamet novym funkcim.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pát 22.03.2019 21:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1523
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
RCStudio píše:
D8 se uz nevyrabi, tento protokol myslim uvolnil pamet novym funkcim.


Hmm, tak to bohužel, deset přijímačů nevyhodím... A takové hezké funkce to mohly být :)

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pát 22.03.2019 21:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Treba jeste sehnat modul DJT a da se dolitat
Jesre se na D8 preptam pro jistotu

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pát 22.03.2019 21:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Nebo vlastne xjt modul staci co se neaktualizuje

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pát 22.03.2019 22:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1523
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
V šachtě mám multimodul. Navíc si nejsem jistý - funguje DHT telemetricky stejně, jako interní modul? Jeden tu mám (měl jsem ho v MPX Evo), tak když by se člověk smířil s přehazováním modulů, asi by to šlo, jde ale o to, jestli bude fungovat i "stará" telemetrie, popravdě netuším, jak z něj propojit data do X7. A když už jsem si do D8R nadělal varia, tak je fakt hned tak nezaložím.

Bude ten nový protokol nějak povinný, resp. součást nějaké další aktualizace OpenTX, bez které se člověk časem neobejde? S aktuálním stavem jsem docela spokojený (tedy - bodly by ještě ty dva přepínač, co jsou na ně ty konektory na desce :) ), tak v podstatě nemám důvod přecházet. Aneb "neopravuj nic, co není rozbitý" :)

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pon 25.03.2019 0:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 322
Ahoj pánové,

rád bych se obecně zeptal, jestli do vysílaček FRSKY jde koupit a provozovat Spektrum moduly. Mám rád vrtulníky Blade (kde jsou přijímače Spektrum, nechci je nahrazovat) a rád bych je létal a současně využíval i klasický OpenTX systém na svoje letadla a větroně, kde bych chtěl provozovat FRSKY přijímače. Rádio ještě nemám, proto se ptám. Děkuji Vám za odpovědi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pon 25.03.2019 9:23 
Mazák
Mazák

Registrován: 11.5.2005
Příspěvky: 757
Bydliště: Žatec
Zdravím, já mám v Horusu X10 Jumper 4 in 1 a přijímače spektrum chodí bez problémů. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pon 25.03.2019 9:27 
Mazák
Mazák

Registrován: 11.5.2005
Příspěvky: 757
Bydliště: Žatec
A chodí mi tam i Corona. Více jsem nezkoušel :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pon 25.03.2019 11:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 322
Ahoj,

díky za odpovědi. Kde se dá Jumper a Corona koupit? Doufám, že instalace a zprovoznění půjde v pohodě, nemám s tím zatím žádné zkušenosti.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: pon 25.03.2019 13:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.2.2006
Příspěvky: 857
Bydliště: Praha, Sobín
Obrázky: 3
Tady je o tom samostatné vlákno. http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=38&t=85424.

_________________
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 563 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: bapalo53, RadekH a 12 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz