Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 839 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 56  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Graupner HOTT a telemetrie
PříspěvekNapsal: čtv 03.08.2017 15:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 8014
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Ještě jeden dotaz. Když mám u spalováku napájení z 2S LiFe (7,2V), ale kvůli analog. servům mám v sérii 2ks Si diod, tak to měřené napětí musí být stejné s napájecím napětím pro Rx a serva, nebo se dá na ten K6 připojit přes ten dělič přímo napětí baterky před těma diodama? Teď mi to ukazuje napětí Rx až za diodama.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner HOTT a telemetrie
PříspěvekNapsal: čtv 03.08.2017 19:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1029
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
Můžeš tam připojit krajní piny z balančníko konektoru.

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner HOTT a telemetrie
PříspěvekNapsal: čtv 03.08.2017 19:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 8014
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Tak to je skvělé, protože do teď jsem měřil až snížené napětí na přijímači a napětí akumulátoru jsem spíš odhadoval. Takhle budu mít přehled o skutečném napětí přímo na baterce. Díky za upřesnění.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner HOTT a telemetrie
PříspěvekNapsal: čtv 03.08.2017 22:01 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16166
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Lark píše:
... do teď jsem měřil až snížené napětí na přijímači a napětí akumulátoru jsem spíš odhadoval...

Ale to se dalo i dřív - Voltage senzor - a nezaplácneš si jím (u Gr-16) ten 6. výstup...
A vstup pro měření pohonných aku měl Gr-12SC už dlouho, používám to i v hale.

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner HOTT a telemetrie
PříspěvekNapsal: čtv 03.08.2017 22:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2004
Příspěvky: 1010
Bydliště: Praha 4
Jo ten malej Rx ho má už dávno. To mi ale vysvětli, proč s tím u větších Rx přišli až teď po letech? To by mě teda zajímalo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner HOTT a telemetrie
PříspěvekNapsal: čtv 03.08.2017 22:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 8014
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
jyrry píše:
Ale to se dalo i dřív - Voltage senzor - a nezaplácneš si jím (u Gr-16) ten 6. výstup...
A vstup pro měření pohonných aku měl Gr-12SC už dlouho, používám to i v hale.

To je sice pravda, ale proč dávat do každého modelu Voltage Modul za 430Kč, nebo dokonce General modul, když tohle pořídím za pár šušní. Třeba u akrobata mi bohatě stačí 5 kanálů a nepotřebuju u 2čl. hlídat každý článek extra, a když je volný kanál, tak proč ne. Netvrdím že je to pro každý případ. Když se potýkáš s počtem kanálů, tak je to samozřejmě nepoužitelné.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner HOTT a telemetrie
PříspěvekNapsal: stř 13.09.2017 8:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1029
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
Nový šesti kanálový přijímač se stabilizací pro plošníky, vrtulníky a koptery:
https://www.graupnerusa.com/Falcon-12-6 ... S1035.html

(Že bych nakonec tu dvěstěpadesátku zprovoznil? :) )

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner HOTT a telemetrie
PříspěvekNapsal: stř 13.09.2017 9:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2004
Příspěvky: 1010
Bydliště: Praha 4
V Evropě je to tohle ne? https://www.graupner.com/Receiver-GR-12-3xGHoTT/33576/
Těch nabízí Graupner hromadu už dlouho.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner HOTT a telemetrie
PříspěvekNapsal: stř 13.09.2017 13:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1029
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
koko píše:
V Evropě je to tohle ne ........ Těch nabízí Graupner hromadu už dlouho.

:) Nee, je nový HW i SW. Nemá např. bindovací tlačítko.

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner HOTT a telemetrie
PříspěvekNapsal: stř 13.09.2017 20:40 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16166
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
janva9 píše:
Nový šesti kanálový přijímač se stabilizací pro plošníky...

To bude Michal asi potřebovat do EDF, co ?

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner HOTT a telemetrie
PříspěvekNapsal: čtv 14.09.2017 14:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1029
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
jyrry píše:
................. To bude Michal asi potřebovat do EDF, co ?

Pokud bude chtít viset s pomocí vektorování, tak se bude hodit. Ale ty ho dej do B-25. :)

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner HOTT a telemetrie
PříspěvekNapsal: pon 18.09.2017 14:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2004
Příspěvky: 1010
Bydliště: Praha 4
Kluci poraďte mi prosím. Mám nově HoTT vario v káčku a pořád a pořád mi to povídá (anglicky) pomalé klesání atd. Nemůžu se toho zbavit. Menu jsem prolez skrz naskrz, mám tam kde to jde Off ale všechno marné. Stačí mi bručení na vypínač a hlášení maximálky taky na spínač.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner HOTT a telemetrie
PříspěvekNapsal: pon 18.09.2017 15:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1029
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
Telemetry>Voice Trigger>Vario Mod a tam označit nebo odznačit co má vysílač hlásit.

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner HOTT a telemetrie
PříspěvekNapsal: pon 18.09.2017 19:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2004
Příspěvky: 1010
Bydliště: Praha 4
Tam mám jen tu max. výšku na spínači. Ale je tam vedle položka REPEAT. Tam mám 0 sec a nepřiřazený vypínač. Podotýkám že mám MC-20. Ta má repráček. Kdo má MX řadu, tak tyhle problémy asi nezná.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner HOTT a telemetrie
PříspěvekNapsal: pon 18.09.2017 21:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 8014
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Mám taky MC-20, ale tahle hláška se mi neobjevuje. Není to spíš v menu Telemetry / Setting&Dataview, kde se nastavují varování a limity. Teď se nepodívám která je to stránka, protože na to musí být zapnutý přijímač a navolené Vario. Hledej stránky "Negative Difference" a "Positive Difference". Nejsem si ale jistý. Máš tam české hlášky, nebo jedeš na anglické?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 839 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 56  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], Golfista, PeePoTN, Woita a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz