Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 457 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-12 Hott
PříspěvekNapsal: ned 01.11.2015 18:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.9.2009
Příspěvky: 1139
Bydliště: Brno sever
GR-12L stojí asi 1000. To se ti zdá drahé?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-12 Hott
PříspěvekNapsal: ned 01.11.2015 18:49 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16026
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
No oproti Futabáckým, Spektrumáckým a Hitecáckým přijímačům třetích stran to drahé je :wink:

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-12 Hott
PříspěvekNapsal: ned 31.01.2016 10:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.9.2006
Příspěvky: 1146
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Obrázky: 2
Ahoj. Nevím jestli se tu už někdo ptal, ale mám doma starou MX-16s a k ní pult. Zkoušel někdo, jestli do něj bude pasovat i nová MX-12Hott (16) ? Plánuji výměnu vysílače, tak abych věděl, jestli starou prodat i s pultem, nebo jestli si ho můžu nechat:-)
Je to tento: http://www.kostkamodelcentrum.cz/obchod ... olozek=288
A ještě by mě zajímala jedna drobnost. Pokud si pořídím MX-12 hott, tak má 6 kanálů. Ale pokud budu chtít připojit vario modul, tak o jeden kanál přijdu? Asi nejde použít více kanálový přijímač, kam bych potom vario zapojil? Už asi 15let mě stačí 5 kanálů, takže s odřenýma ušima mě bude ještě dlouho stačit i 6 kanálů, ale jenom v případě, že bych variem o 6 kanál nepřišel:-)) (vím, že lze koupit přijímač přímo s variem a gyrem, ale o to teď řešit nechci..

_________________
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-12 Hott
PříspěvekNapsal: ned 31.01.2016 11:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7891
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
To s tím pultem ti neporadím, ale u GR-12 o ten jeden kanál opravdu přijdeš. Aby si nemusel kupovat přijímač s variem, můžeš ale koupit GR-16, a ten už má pro telemetrii samostatný konektor. Navíc pro větroně je i výhodnější kvůli dosahu, má dvě antény, tedy uváděný dosah 4km proti 2km u GR-12.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-12 Hott
PříspěvekNapsal: ned 31.01.2016 11:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1024
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
MX-16 má v sadě přijímač GR-16 a ten má zvlášť konektor pro připojení čidel telemetrie. O kanál nepřijdeš.
Ohledně pultu poradit nedokážu. Nemáš někoho v okolí s jakoukoli MX-kou, aby jsi to vyzkoušel?

EDIT: Lark byl rychlejší a navíc jsem popletl MX-16 a MX-12. Osobně bych přišetřil a koupil šestnáctku. Ta dvanáctka je programově horší než tvoje stará šestnáctka.

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-12 Hott
PříspěvekNapsal: ned 31.01.2016 12:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7891
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Když chceš pult, tak bych šel rovnou do MC-16. To programové vybavení je zase trochu lepší a kanály navíc se určitě hodí. Je to ale o penězích.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-12 Hott
PříspěvekNapsal: ned 31.01.2016 14:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.9.2006
Příspěvky: 1146
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Obrázky: 2
Lark píše:
Když chceš pult, tak bych šel rovnou do MC-16. To programové vybavení je zase trochu lepší a kanály navíc se určitě hodí. Je to ale o penězích.

Taky jsem nad pultovkou uvažoval, ale jak píšeš, je to o penězích. I takhle přemejšlím nad pořízením bazarovky. I současnou MX-16s mám z druhý ruky. Faktem je, že když pořídím palcovku a k tomu novej pult, jsem na ceně pultovky...

_________________
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-12 Hott
PříspěvekNapsal: ned 31.01.2016 16:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7891
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Taky to tak nějak vidím, nehledě na to, že ten originál předraženej pult jsem na MX-16s měl taky a nakonec jsem si udělal svůj. Ve finále jsem to všechno prodal a pořídil MC-20, a ty podpěry mi vyhovujou i bez pultu. Navíc se to všechno vejde do orig. kufru. Asi bych ještě pouvažoval. Ono jde i o to, že ta MC-16 HoTT toho umí zase trochu víc, než ta MX-12 a místo poťáků budeš mít i 4 slidery.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-12 Hott
PříspěvekNapsal: ned 31.01.2016 19:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.9.2006
Příspěvky: 1146
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Obrázky: 2
Popravdě, já využívám vlastně jen základ. Žádný mixy zatím nemixuju:-). Ale to je spíš lenost něco testovat. I když je možný, že už něco u Filipa budu potřebovat. to uvidím. Pro mě má Graupner jednu velkou výhodu- se změnou módu se počítá jak po stránce mechanický, tak po stránce SW. Lítám mód 3...

_________________
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-12 Hott
PříspěvekNapsal: úte 02.02.2016 20:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.9.2006
Příspěvky: 1146
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Obrázky: 2
Ptal jsem se pana Kostky a nový MX-.. prý mají širší skříň, takže se nevejde... To jen kdyby to někdo někdy taky potřeboval:-)

_________________
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-12 Hott
PříspěvekNapsal: sob 13.02.2016 14:30 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.3.2015
Příspěvky: 7
Ahoj, mam mz-12 hott, předpokládám že na DSC to bude stejné jako MX. Mám dotaz, jak to propojím k pc přes audio kabel? Výstup mám nastaven jako dsc, kabel vede k pc do mikrofonu, ale proste treba v simulatoru hot props se mi to vubec neobjevi. Netusi nekdo, jestli v kabelu nemusi jeste neco nekde byt? Diky moc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-12 Hott
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 21:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2008
Příspěvky: 806
Bydliště: Praha 8
pfifferling píše:
kabel vede k pc do mikrofonu,

to bude asi ten problem....
bohuzel na strankach vyrobce neni uvedeno jak se vysilac pripojuje k PC,
ostatni simulatory maji vetsinou USB dongle na zpracovani DSC signalu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-12 Hott
PříspěvekNapsal: úte 16.02.2016 8:13 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.3.2015
Příspěvky: 7
No, videl jsem to uz fungovat (s jinym vysilacem) na PC, je tam nejaky programek, ktery to prevadi. Bohuzel na maca jsem nic podobneho zatim nenasel :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-12 Hott
PříspěvekNapsal: ned 17.04.2016 12:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.10.2015
Příspěvky: 11
..........

_________________
Goblin 700 + spirit, Trex 500 + spirit, Devil 380, Graupner mx12 Hott


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MX-12 Hott
PříspěvekNapsal: úte 12.07.2016 15:05 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 31.8.2015
Příspěvky: 28
Tak Smith Miniplane je hotovej, motor je v letale a ted zacal problem. Ve vysilaci sem podle navodu srouboval sroubkem na pravem kniplu, tak abych ho nemel aretovanej v neutralu. Duvod je ovladani plynu. Knipl uplne k sobe-volnobeh. Ale ta pruzinka vyskocila, tim padem i ten plastovej bazmek co ji drzi, plus ta druha packa na kterou je navlecena pruzinka. Trosku sem dotahnul i kovova perka na řechtačce. Ale kdyz zapojim vysilac a primac, tak vsechna serva delaj co maj, jen to plynove servo se ani nehne :-( . Muze nepritomnost pruzinky udelat neco? Protoze kdyz tam jeste byla tak servo behalo.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 457 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz