Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 251 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 29.03.2015 16:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2007
Příspěvky: 751
Bydliště: Sereď
Obrázky: 5
jyrry píše:
Stará (FM) Eclipsa uměla spouštět stopky až se softem Palík.
Oni to do té nové "Pro" taky nedali?

Nedali. :-(
Aspon sme tu moznost nikde nenasli. Tiez ma to prekvapilo.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: ECLIPSE 7-KABEL UČITEL-ŽÁK
PříspěvekNapsal: pon 30.03.2015 17:40 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2009
Příspěvky: 42
Bydliště: UH
Dobrý den,pánové.
Potřeboval bych schéma kabelu učitel-žák výše zmíněného vysílače.
Za Vaše přínosné odpovědi či okazy Vám mockrát díky.
kalas


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ECLIPSE 7-KABEL UČITEL-ŽÁK
PříspěvekNapsal: pon 30.03.2015 19:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 378
Bydliště: Plzeň, CZ
http://www.mftech.de/buchsen_en.htm

http://users.belgacom.net/TX2TX/tx2tx/english/tx2txgb7.htm

_________________
Spirit System Heli & Aero
JETI DS Duplex
http://www.habada.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: ECLIPSE 7-KABEL UČITEL-ŽÁK
PříspěvekNapsal: pon 30.03.2015 20:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Kdysi jsem si uložil toto.

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 05.04.2015 15:38 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2009
Příspěvky: 42
Bydliště: UH
Dobrý den,kolegové.
Známý mi přinesll nefunkční rádio viz výše.Zprovoznil jsem jej-nějaké součástky v napájení a SMD spínač 4066.Rário chodí ale je nefunkční konektor učitel-žák.Osciloskop nemám momentálně po ruce.Najde se mezi Vámi někdo,kdo by mohl poradit,jak dál,případně kousek schéma?
kalas


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 12.08.2015 4:41 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 19.8.2012
Příspěvky: 24
Bydliště: Třebíč
Zdravím


Potřeboval bych pomoct s nastavením Vysílače Hitec Eclipse 7 Pro aby nějakým přepínačem šel přepínat letový režim GPS - Atti - Manual


Hledám a nemohu nic najít.


Děkuji

_________________
Hitec Eclipse 7 PRO,Phoenix 2000,Piper cup J-3,Beta1400 ,toro900 ,DELTA,ASW-17, quad f450 fvp


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova Eclipse 7 PRO 2,4
PříspěvekNapsal: pát 22.04.2016 20:37 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.2.2012
Příspěvky: 17
Bydliště: Velvary
Ahoj potřeboval bych poradit s kabelem k simulátoru k tomuto vysílači jelikož origo hitec není v ke koupi . Mám už doma dva čínské kabely jeden to nenačte vůbec a jeden asi jak má zrovna náladu jeden den pohoda druhý den se nemohu připojit pravá strana ovladačů se nenačte . Můžete mi někdo poradit nějaký opravdu fungující .Děkuji Mirek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: HITEC Eclipse 7
PříspěvekNapsal: pát 04.11.2016 13:50 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.11.2016
Příspěvky: 1
Dobrý den. Mám problém s vysílačkou. Nejde mi nastavit plyn takže když ho uberu na minimum stále se točí vrtule(heli) nevím jak mam nastavit aby se vrtule vypnula. Na jiné vysílačce mi to fungovalo. Děkuji za odpověď. :( (vrtulník Belt CP V2)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HITEC Eclipse 7
PříspěvekNapsal: pát 04.11.2016 14:48 
Mazák
Mazák

Registrován: 22.4.2014
Příspěvky: 1018
Bydliště: ostrava-svinov
Podívej se na trim plynu.zdali je v nule.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HITEC Eclipse 7
PříspěvekNapsal: pát 04.11.2016 18:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Popřípadě zkalibruj regulátor.

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova Eclipse 7 PRO 2,4
PříspěvekNapsal: sob 26.11.2016 17:40 
Mazák
Mazák

Registrován: 22.4.2014
Příspěvky: 1018
Bydliště: ostrava-svinov
Kolegové,chci dát do své vysilačky Lipolku baterku,jaká tam bude pasovat?Děkuji za radu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 251 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz