Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2609 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 174  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 04.03.2018 18:46 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5448
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
MartinMartin píše:
To vím že nemá telemetrii, tu však u tak malých modelů nepotřebuji.


Ja teda cpu MUI sondy uplne vsude. Jak jednou zkusis, uz nechces jinak

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 04.03.2018 20:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 838
Bydliště: Hluk ČR
Obrázky: 83
Telemetrie je bezva věc, ale všude ji mít nemusí. Jinak díky za odpovědi.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 15.03.2018 22:05 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.3.2009
Příspěvky: 359
Bydliště: Strakonice, ČR
Neměl jste někdo v ruce ten jeťácký knipl s potenciometrem? Kolik asi stupňů má rozsah otáčení?


Přílohy:
IMG_4912.JPG
IMG_4912.JPG
[ 25.84 KiB | Zobrazeno 1908 krát ]


_________________
Jeti DC-24, Element F5J, Enjoy3, Piper 2,8
lodě Tito Neri, Smit Japan, Parat, Ragazza, Genesis.
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 25.03.2018 13:10 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 11.10.2012
Příspěvky: 77
Nová aktualizace DC/DS V4.27


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Nový vysílač od JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: ned 25.03.2018 14:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 344
Bydliště: Jedlová u Poličky
Zdravím Pánové, snažím že na DS-16 napípat F3K a vzal jsem si tak trochu za vzor článek Ondry Rezlera z topicu „ Druhy a nastavení F3K”. Zatím jesm se zasekl u druhého letového režimu resp. Přepnutím na třetí, režimy by měli být tak že při hodu zmáčknu spínač a sepne se let. režim Hod, pustím spínač je aktivní let. režim Start a potlačetím výškovky se má aktivovat třetí letový režim Rychlost a to se mí vupbec nedaří, zkoušel jsem na to jít přez logické spínače, ale je problém že se režim neaktivuje na pořád, ale jenom na chvilku potlačení. Zkoušel jsem i udělat logický rozpínač na režim start tak že je režim start aktivní pokud je výškovka v nule a mačkací spínač vysílači je v aretované poloze. Poradíte prosím někdo jak na to?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 26.03.2018 15:49 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 9407
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 295
Blog: Zobrazit blog (3)
Dělal jsem možná něco podobného. Pokusím se to popsat...
Spustil jsem si jednou polohou VOP krátký sekvencer. Výsledná funkce sekvenceru byla jedním ze vstupů do logického spínače, kde druhý vstup byla druhá poloha VOP. Vše s funkcí AND.

Díky pořadí tak vznikl "jednosměrný" spínač. Tedy spínání jedním směrem a nevypnutí druhým.

Popsal jsem to po paměti srozumitelně? Neváhej se zeptat.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 27.03.2018 12:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 344
Bydliště: Jedlová u Poličky
Díky za odpověď Tome, kdyby si se o tom zkusil rozepsat určitě by mi to pomohlo, ale aspoň mám představu jak na to. Včera sem to chvilku zkoušel nastavit a nefungovalo to, takže to musím zkusit znovu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 27.03.2018 16:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 1327
Bydliště: Brno
Lze to udělat jako klopný obvod ze dvou logických spínačů. Jako první si na požadovaný knipl nastavím funkci logického spínače sepnuto >0, vypnuto < 0, logická hodnota tohoto kniplu resp. jeho spínače bude vstupem jedno do logického spínače Lx jako Px OR Ly, logický spínač Ly bude mít funkci Lx AND Sa, spínač Sa slouží k vynulování paměti.
Lx = Px OR Ly
Ly= Lx AND Sa

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, MXS 64",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 27.03.2018 23:10 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.8.2010
Příspěvky: 209
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 4
BoŠ píše:
Lze to udělat jako klopný obvod ze dvou logických spínačů. Jako první si na požadovaný knipl nastavím funkci logického spínače sepnuto >0, vypnuto < 0, logická hodnota tohoto kniplu resp. jeho spínače bude vstupem jedno do logického spínače Lx jako Px OR Ly, logický spínač Ly bude mít funkci Lx AND Sa, spínač Sa slouží k vynulování paměti.
Lx = Px OR Ly
Ly= Lx AND Sa


Ano, to funguje pekne. Pak Ly pouzijes jako ten spinac co prepne na dalsi faze a Sa jako reset pred dalsim startem, treba napojeny na nejakou hlasku. Diky za nakopnuti! Uplne stejne jsem to delal na OpenTx. Uz jsem skoro zapomnel :-).

_________________
Robert Jícha
Jeti Duplex DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Nový vysílač od JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: stř 28.03.2018 13:05 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 344
Bydliště: Jedlová u Poličky
Tak klopný obvod se zadařil, mnohokrát děkuji. Uvidím jestli se to bude dát využít jak potřebuji, protože tam je kupa mixů tak si nejsem úplně jistý jestli to bude fungovat jak potřebuji. Dnes na to budu mít více času tak to zkusím rovnou i namixovat a na servomonitoru se budu moci podívat


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.04.2018 6:33 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.6.2003
Příspěvky: 89
Bydliště: Nitra
Obrázky: 23
Jeti studio komunikuje jenom v AJ ?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.04.2018 19:00 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 9.11.2009
Příspěvky: 165
Nejen v AJ - je to podle jazyka systému.
Kdyžtak, pokud je třeba jiný jazyk, parametrem -lcz při spuštění nastavíš češtinu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 10.04.2018 15:33 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.6.2003
Příspěvky: 89
Bydliště: Nitra
Obrázky: 23
mafraf píše:
Nejen v AJ - je to podle jazyka systému.
Kdyžtak, pokud je třeba jiný jazyk, parametrem -lcz při spuštění nastavíš češtinu.

ee, pri instalacii mi to neda moznost navolit jazyk, a ako si to myslel parametrem lcz?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 10.04.2018 19:35 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 9407
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 295
Blog: Zobrazit blog (3)
Instalaci proklikáš, tu ti nikdo překládat nebude.
Příloha:
Bez názvu.png
Bez názvu.png
[ 19.53 KiB | Zobrazeno 925 krát ]




Pak je to normálně v češtině.
Příloha:
Bez názvu2.png
Bez názvu2.png
[ 73.13 KiB | Zobrazeno 925 krát ]



Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.04.2018 22:55 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.6.2003
Příspěvky: 89
Bydliště: Nitra
Obrázky: 23
Instalaci som preklikal a potom je to normalne v AJ. Kaslem na to.


Přílohy:
jetstudio.jpg
jetstudio.jpg
[ 45.73 KiB | Zobrazeno 795 krát ]

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2609 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 174  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 13 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz