Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 531 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 36  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 09.03.2018 10:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 714
Bydliště: Vysočina
Tak se taky pochlubím. Jsem taky novým majitelem tohoto šperku
Příloha:
m_Horsus_X10.jpg
m_Horsus_X10.jpg [ 56.45 KiB | Zobrazeno 2022 krát ]
Už jsem si taky něco osahal a vyzkoušel. Můžu říct, že až na výše uvedený problém, který vlastně problémem nebyl, je vše celkem jasné a to mám v ruce OenTx poprvé. Základní programování je až překvapivě snadné a logické. Prostě zatím čirá radost! (A už jsem si k tomu "spíchl" i vario)


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 09.03.2018 11:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 2.1.2012
Příspěvky: 338
Bydliště: PRAHA
proc ma ta ovladacka dyspley dole nebylo by lepsi na hore


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 09.03.2018 12:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 714
Bydliště: Vysočina
vitahavlicek píše:
proc ma ta ovladacka dyspley dole nebylo by lepsi na hore
Asi jak pro koho. Po mých loňských pokusech s telemetrií jsem zjistil, že koukat na display za letu mně naprosto nevyhovuje. Preferuji info hlasem a toto uspořádání zabere méně místa.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 09.03.2018 13:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.1.2007
Příspěvky: 4023
Bydliště: KLADNO
Obrázky: 0
vitahavlicek píše:
proc ma ta ovladacka dyspley dole nebylo by lepsi na hore

protože to je x10 a nikoli x12

_________________
Pravda začíná tam kde končí signál České televize.
Nevěřím ničemu, co vláda říká.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 09.03.2018 23:41 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.1.2012
Příspěvky: 178
Bydliště: Kroměříž
ellet píše:
Tak se taky pochlubím. Jsem taky novým majitelem tohoto šperku
Příloha:
m_Horsus_X10.jpg
Už jsem si taky něco osahal a vyzkoušel. Můžu říct, že až na výše uvedený problém, který vlastně problémem nebyl, je vše celkem jasné a to mám v ruce OenTx poprvé. Základní programování je až překvapivě snadné a logické. Prostě zatím čirá radost! (A už jsem si k tomu "spíchl" i vario)


Ahoj, jak si spokojený s jantarovou verzí? Působí takovým luxusnějším dojmem, já bych naopak hned sáhl po silver verzi, ale irutují mě ty bíle (nebo šedé) hmatníky. Je to samozřejmě věc preferencí a vkusu, tento názor nikomu nevnucuji. Ne že bych byl prase, ale podle mě se to musí špinit, nebo mě snad někdo vyvede z omylu? :-)

_________________
| FrSky Horus X10S | MPX FUNRAY |


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: sob 10.03.2018 10:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 714
Bydliště: Vysočina
petr1990 píše:
Ahoj, jak si spokojený s jantarovou verzí? Působí takovým luxusnějším dojmem, já bych naopak hned sáhl po silver verzi, ale irutují mě ty bíle (nebo šedé) hmatníky. Je to samozřejmě věc preferencí a vkusu, tento názor nikomu nevnucuji. Ne že bych byl prase, ale podle mě se to musí špinit, nebo mě snad někdo vyvede z omylu? :-)
Nevím co odpovědět. Za mě jantar ale chápu, že někdo upřednostní silver (i ten bych mohl :) ). Nakonec, otřít hadrem se dá každý a špína která je míň vidět je taky špína. :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 12.03.2018 20:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2667
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
tak Horus i helina zalítnuty, rádio super, nicméně mě mrzí že ty přepínače na přední straně rádia jsou tak blízko sebe a člověk mezi ně nezastrčí prst. Pohrávám si s myšlenkou na každé straně jeden 3 polohový krátký přepínač demontovat, protože jej na heliny nevyužiju a nahradit je tlačítkovým spínačem (něco jako bindovací tlačítko na spektrum rádiíích) škoda že se tyhle spínače jako originální díl nedají koupit a budu muset laborovat.


Přílohy:
dev.jpg
dev.jpg [ 88.24 KiB | Zobrazeno 1676 krát ]

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: stř 14.03.2018 0:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2008
Příspěvky: 4929
Bydliště: CA
seltino píše:
tak Horus i helina zalítnuty, rádio super, nicméně mě mrzí že ty přepínače na přední straně rádia jsou tak blízko sebe a člověk mezi ně nezastrčí prst. Pohrávám si s myšlenkou na každé straně jeden 3 polohový krátký přepínač demontovat, protože jej na heliny nevyužiju a nahradit je tlačítkovým spínačem (něco jako bindovací tlačítko na spektrum rádiíích) škoda že se tyhle spínače jako originální díl nedají koupit a budu muset laborovat.

Tie prepínače niesu nad sebou.... a jeden je dlhý a ten bližší vonkajšej strane je krátky.... takže nieje potrebné strkať medzi ne prsty. Ukazovákmi idú ovládať bez problémov.... Rovnako je to aj na Taranise. Nikdy som s tým nemal problém...

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: stř 14.03.2018 9:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2667
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
pokud řídíš způsobem, že knipl držíš mezi ukazováčkem a palcem, tak se rádio prostě musí držet jinak než když ovládáš knipl pouze palcem :wink:

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: stř 14.03.2018 11:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2008
Příspěvky: 4929
Bydliště: CA
seltino píše:
pokud řídíš způsobem, že knipl držíš mezi ukazováčkem a palcem, tak se rádio prostě musí držet jinak než když ovládáš knipl pouze palcem :wink:

Potom ešte skús variantu - bez dvojpolohových spínačov zpredu...... resp s dvojpolohovými prepnutými dolu.....
Vtedy tam je miesta dosť. Ja mám obidva dvojpolohové prepnuté dolu - mám ich momentové, tak ako to je na pravej strane.
Ľavý trojpolohový mám na letové režimy -3 letové a jeden motorový sa zapne kniplom plynu.... a na prevej strane mám prepínanie funkcie knipla plynu boď ako plyn, alebo ako dvojstupňové brzdy na vetroni.....
No a momentové mám vpravo reset čohokoľvek a na ľavej vyvolanie hlasovej telemetrie....Ak by to nefungovalo - potom by som skôr nahradil dvojpolohové tlačítkami....

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: čtv 15.03.2018 10:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.1.2012
Příspěvky: 178
Bydliště: Kroměříž
Trochu OT, ale včera mi dorazila X10s.. Zvyklej na Taranis x9d+ a nyní QX7..

Klobouček, musím říct že mi spadla brada.. Krásný rádio, perfektní zpracování, displej super.. jsem naprosto unešenej a za ty peníze je to perfektní kus HW. Mám na zkoušku FrSky OS, tak uvidíme.. Vše krásný a přehledný, těším se na zálet..

_________________
| FrSky Horus X10S | MPX FUNRAY |


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: úte 20.03.2018 13:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.7.2009
Příspěvky: 933
Bydliště: EU
Všechny vysílače jsem měl pultové a tak i X10 jsem dal do pultu a spokojenost ;)


Přílohy:
pult1.jpg
pult1.jpg [ 85.53 KiB | Zobrazeno 1023 krát ]
pult.jpg
pult.jpg [ 86.73 KiB | Zobrazeno 1023 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: úte 20.03.2018 23:18 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 93
Musím jenom pochválit, opravdu překrásný pult, kde jsi ho koupil? Ramena se dají rychle sklápět nebo je to složitý rozmontování?

_________________
T-Rex 450L, T-Rex 550E, Align MR 25XP, Easy Glider 4, Spektrum DX7 G2, FrSky Horus X10S


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: ned 25.03.2018 9:23 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2011
Příspěvky: 149
Bydliště: SR
Ahoj
používa niekto z vás na rádio FrSky modul od HITEC.
Michal


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 13.04.2018 8:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 268
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Ahoj,

mám prosbu na nějakého velmi ochotného modeláře. Pro ověření funkce telemetrie a případné donastavení bych chtěl rád vyzkoušet čidlo Frsky proudový senzor 150A.

https://rcstudio.cz/cs/senzory/68-fcs-150a.html

Našel by se někdo ochotný toto čidlo zapůjčit na vyzkoušení, cca 2-3 starty? Ideálně Praha a okolí, není podmínkou. Plně respektuji podmínky zapůjčení, případné škody nahradím.

Zřejmě by bylo možné i čidlo Unisens.

Děkuji za ochotu.

_________________
Netopyr

T-Rex 550, Spirit, Taranis X9D+, Phoenix


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 531 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 36  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz