Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Radian by Parkzone
PříspěvekNapsal: ned 27.10.2013 19:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.5.2011
Příspěvky: 609
Bydliště: Ledeč nad Sázavou
Díky za radu, tak to bude asi tou anténou.Já myslel, že když vypadne
signál, že ledka pak bliká, na přijímači


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Radian by Parkzone
PříspěvekNapsal: ned 27.10.2013 19:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2010
Příspěvky: 684
Bydliště: Praha 10
Při výpadku signálu led měla blikat. Přesto proveď test sníženého dosahu držením bind tlačítka na zádech vysílače a vzdaluj tak na 30m, přijímač by měl správně fungovat bez výpadku.

_________________
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radian by Parkzone
PříspěvekNapsal: ned 27.10.2013 20:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.5.2011
Příspěvky: 609
Bydliště: Ledeč nad Sázavou
To sem udělal, a normálně to chodí, a to sem šel schválně ještě za roh
baráku.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radian by Parkzone
PříspěvekNapsal: ned 27.10.2013 20:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2010
Příspěvky: 684
Bydliště: Praha 10
Je divné... raději vzdal ještě dál, aby ta ledka nakonec nekecala i při úplném výpadku.

_________________
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radian by Parkzone
PříspěvekNapsal: pon 28.10.2013 7:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.5.2011
Příspěvky: 609
Bydliště: Ledeč nad Sázavou
Já to zkoušel s pomocníkem, a prý když ztratí signál, tak bliká,
ale jak se přiblížim, tak začne zase svítit.
Já myslel že jak ztratí jednou signál, tak pak pořád bliká.Aspoň
u Orangů to tak je


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radian by Parkzone
PříspěvekNapsal: pon 28.10.2013 8:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2010
Příspěvky: 684
Bydliště: Praha 10
Přesně jak píšeš mělo být.
Když vypneš jen přijímač vysílač stále zapnutý a znovu nahodíš, musí po spojení ledka trvale blikat hned od začátku, jestli ne tak přijímač kecá.

_________________
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radian by Parkzone
PříspěvekNapsal: pon 28.10.2013 18:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.5.2011
Příspěvky: 609
Bydliště: Ledeč nad Sázavou
Tak kecá, protože to sem dělal, a normálně se zas rozsvítila.
Právě když sem k tomu došel, tak hned koukám na LEDku, jestli
bliká, a ona svítila, a to mě dost zmátlo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radian by Parkzone
PříspěvekNapsal: pon 28.10.2013 18:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2010
Příspěvky: 684
Bydliště: Praha 10
Raději pořiď nový a třeba oranžádu :) mám jich několik nikdy nevypadl signál, někdy po přistání nevypínám vůbec vysílač páč jdu téměř hned do vzduchu a tak nasimuluji výpadek vždy mě upozorní blikací ledka.

_________________
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radian by Parkzone
PříspěvekNapsal: pon 28.10.2013 18:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.5.2011
Příspěvky: 609
Bydliště: Ledeč nad Sázavou
Já jich mám taky asi 12, tak ho tam dám se satelitem.
Jen že tenhle jsem koupil s mým prvním rádiem DX5, tak sem si řek,
ať je v Radianu pořádný přijímač... No, nebyl to nejlepší nápad...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radian by Parkzone
PříspěvekNapsal: ned 08.05.2016 17:23 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2015
Příspěvky: 33
Bydliště: Velka Polom
Obrázky: 0
Zdravim panove i damy,
mam par otazek k Radian Pro,ktery vlastnim-zda se mi velmi zivy a citlivy na rizeni a mam trosku problem udrzet ho v klidku.
Muzete mi prosim poradit jak nastavit male vychylky? dle navodu(je to v mm)tak nevim zda se to dela na tahlech nebo ve vysilaci a nejake vychytavky ktere mi pomohou tohoto kluka zvladnout?Vysilac Spektrum DX6I
Pasuji kridla s Radiana na trup Radian Pro?
Dekuji moc za tipy rady informace.
Roman


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz