Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Baterie pre F3K
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 18:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2008
Příspěvky: 699
Bydliště: Dobruška
Dnes dopoledne, ale dělá to i doma v obýváku.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Baterie pre F3K
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 18:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2010
Příspěvky: 164
Bydliště: Karviná
Golfista píše:
Já lítám se 4 čl. Nimh/400 mA. Po chvilce mi vysílač řve, že je slabá přijímačová baterie. Nastavil jsem alarm na nejnižší hodnotu, ale stejně to dělá. Měřil jsem každý článek zvlášť a jeví se, že jsou stejné. Mám v tom dvě serva D60 a v trupu dvě, nevím, nějaké melé...
Prostor v trupu nemám. Nevejde se tam nic většího než moje stávající baterky o rozměru cca 21 x 21mm, dlouhé 35mm. Ve špičce sice je ještě nepatrně místo, ale je úzké.
Co mám do toho dát, abych se nemusel bát lítat?


Ahoj, já používám baterie Nexcell, když jsem začal lítat s káčkem, tak jsem kolikrát létal i tři hodiny vkuse a neměl jsem problém, serva jsem měl D60 a D47.
http://www.gme.cz/akumulator-paskovy-ne ... v-p540-235
Může být problém v těch malých servech, když nevíš jaké to jsou a nebo nějaký velký odpor v táhlech a nebo jsou baterky co používáš na nic.
Ahoj Rosťa


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Baterie pre F3K
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 19:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2008
Příspěvky: 699
Bydliště: Dobruška
Jsou to normálně dostupné serva kupované před nějakou dobou v Jinu. Nevím proč nemají něco na sobě napsaného. Většinou kupuju značkové. Ale tady nevím co jsou zač. :(
Vím jedno, určitě je tady ve fóru někdo používal, nikdy nekupuju nic co neznám od jiných, nebo já sám.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Baterie pre F3K
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 19:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2010
Příspěvky: 164
Bydliště: Karviná
Golfista píše:
Jsou to normálně dostupné serva kupované před nějakou dobou v Jinu. Nevím proč nemají něco na sobě napsaného. Většinou kupuju značkové. Ale tady nevím co jsou zač. :(
Vím jedno, určitě je tady ve fóru někdo používal, nikdy nekupuju nic co neznám od jiných, nebo já sám.


Ahoj, nebo můžeš mít příliš silné pružiny na VOP a SOP.
Rosťa


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Baterie pre F3K
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 19:20 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.12.2004
Příspěvky: 169
Bydliště: Hradec Králové
Jak jsou ty baterky staré????
Teď v zimě je to běžné,doporučil bych výměnu.
Já to tento týden dělal také.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Baterie pre F3K
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 19:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2008
Příspěvky: 699
Bydliště: Dobruška
staré jsou 2 roky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Baterie pre F3K
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 19:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.8.2007
Příspěvky: 2401
Bydliště: Liptovský Peter
Na servá by som sa nepozeral. Paradoxne najkvalitnejšie MKS vypínajú ochrany na LM78S05, zatial čo Dymondy držia.

Meral si napätie? Najlepšie by bolo hodiť to na osciloskop, ale tie špičky prijímač často nezachytí...

Asi po 2 rokoch nemajú radi zimu... :roll: (vnútorný odpor)

_________________
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E


Naposledy upravil lakotamm dne ned 02.11.2014 19:23, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Baterie pre F3K
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 19:23 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.12.2004
Příspěvky: 169
Bydliště: Hradec Králové
Tak není co řešit,příčina je jasná :D


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Baterie pre F3K
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 19:27 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2010
Příspěvky: 164
Bydliště: Karviná
Jakým proudem nabíjíš??
Já bych to dál neřešil, koupil 4 Nexcelly za stovku a mělo by být po problému.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Baterie pre F3K
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 19:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2008
Příspěvky: 699
Bydliště: Dobruška
Nabíjím 50mAh


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Baterie pre F3K
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 19:33 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.12.2004
Příspěvky: 169
Bydliště: Hradec Králové
Toto je běžná věc v zimě,starší baterky přestanou být tvrdé.Třeba když brzdíš a žere to nejvíc tak okamžitě spadnou až někam k 4,5 V a začne křičet alarm.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Baterie pre F3K
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 19:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2008
Příspěvky: 699
Bydliště: Dobruška
dělalo a dělá to i doma...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Baterie pre F3K
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 19:39 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.12.2004
Příspěvky: 169
Bydliště: Hradec Králové
Nevim co řešíš,prostě ty baterky jsou v háji.Dva roky staré baterky nemají v letadle co dělat.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Baterie pre F3K
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 21:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2013
Příspěvky: 203
Bydliště: Řáholec
Obrázky: 0
Golfista píše:
Já lítám se 4 čl. Nimh/400 mA. Po chvilce mi vysílač řve, že je slabá přijímačová baterie. Nastavil jsem alarm na nejnižší hodnotu, ale stejně to dělá. Měřil jsem každý článek zvlášť a jeví se, že jsou stejné. Mám v tom dvě serva D60 a v trupu dvě, nevím, nějaké melé...
Prostor v trupu nemám. Nevejde se tam nic většího než moje stávající baterky o rozměru cca 21 x 21mm, dlouhé 35mm. Ve špičce sice je ještě nepatrně místo, ale je úzké.
Co mám do toho dát, abych se nemusel bát lítat?

http://www.gme.cz/akumulator-paskovy-nexcell-2-3aaa-nimh-360mah-1-2v-p540-235
lítám s tím (4-článek) někdy skoro až 2 hodiny, alarm mám na 4.4V. pak doma dorazím na 4V a nabíjím 50mA, delta-peak 1mV.osazení mám 4x D60 + D4R.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Baterie pre F3K
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 23:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2003
Příspěvky: 2118
Bydliště: Bratislava, SK
Moc nechápem, prečo sa káčkari stále držia najhoršej baterkovej technológie aká kedy bola - NiMH. Na Dymondy používam 2S LiPol 360 mAh napriamo, tam kde mám Atlasy alebo MKS to isté s BECom. Jednoznačnou výhodou je možnosť dobitia na pretekoch za pár minút, životnosť je podobná a hmotí to s BECom menej ako NiMH. BEC je lineárny, 5 A, zbastlený za 10 minút z troch súčiastok.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Qjuar a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz