Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Servokabel
PříspěvekNapsal: pon 09.02.2009 21:03 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2009
Příspěvky: 4
Bydliště: Praha 10
Zdravim, nevite, kde by se v Praze dal sehnat servokabel, ktery by mel stejne koncovky viz. obrazekhttp://www.horejsi.cz/Pages/DetailProdukt.aspx?objcislo=0835. Delka cca 11cm. Diky za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09.02.2009 21:08 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2009
Příspěvky: 4
Bydliště: Praha 10
Nasel jsem akorat kabel LBA10 DPC, ale ten bude asi delsi nez 11 cm. http://www.horejsi.cz/Pages/DetailProdukt.aspx?objcislo=0580


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09.02.2009 22:05 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2008
Příspěvky: 1819
Bydliště: Praha
standardne se prodava 15, 30, 45, 90 cm

pokud opravdu potrebujes kratsi, tak si ho asi budes muset zkratit


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09.02.2009 22:06 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.2.2007
Příspěvky: 100
Bydliště: Praha 9 - Vinoř
v jakékoliv modelářské prodejně, pokud má mít kabel obě koncovky stejné asi ho budeš muset cvaknout, ale to je práce ani na 5 minut, konektor se samozřejmě prodává...

_________________
Ulimate 1000, Mustang P-51, OMEI, Flash, Pegasus - prodán, X-treme, Omega - prodána, Volcano 50, Katana 2m MH
[url=http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=28]moje modely[/url], základna: [url=http://www.litam.cz]litam.cz[/url]


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09.02.2009 22:08 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2009
Příspěvky: 4
Bydliště: Praha 10
Cvaknuti jsem zkousel, ale nemam na to nervy. Nemas nejaky postup, mne se to s klestema nepovedlo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09.02.2009 22:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.2.2007
Příspěvky: 100
Bydliště: Praha 9 - Vinoř
Používám na to kleštičky které jsou na ploškách hladké, jde s nimi lépe. Kablík odzoluju, zmáčknu držák kablíku (konec konektoru) a pak zamáčku postupně dvě plošky co drží vlastní drátky.

Pokud ti to takhle nejde tak si kup kablíky 2, zkrať je a sletuj je :)

_________________
Ulimate 1000, Mustang P-51, OMEI, Flash, Pegasus - prodán, X-treme, Omega - prodána, Volcano 50, Katana 2m MH
[url=http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=28]moje modely[/url], základna: [url=http://www.litam.cz]litam.cz[/url]


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09.02.2009 22:33 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2008
Příspěvky: 1819
Bydliště: Praha
bee_free píše:

Pokud ti to takhle nejde tak si kup kablíky 2, zkrať je a sletuj je :)


na to neni potreba ani dva. staci jeden patnacticentakovej a ctyri centaky ubrat


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09.02.2009 22:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.2.2007
Příspěvky: 100
Bydliště: Praha 9 - Vinoř
Walhalla píše:

na to neni potreba ani dva. staci jeden patnacticentakovej a ctyri centaky ubrat


původní otázka je:
siriusis píše:
ktery by mel stejne koncovky
což jsem pochopil jako dvě stejné ...

_________________
Ulimate 1000, Mustang P-51, OMEI, Flash, Pegasus - prodán, X-treme, Omega - prodána, Volcano 50, Katana 2m MH
[url=http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=28]moje modely[/url], základna: [url=http://www.litam.cz]litam.cz[/url]


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09.02.2009 22:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.6.2007
Příspěvky: 3386
Bydliště: Frenštát p.R.
2Wal - on chce asi na obou koncích stejné, tedy samičky...

_________________
Nevymlouvej se a stavěj!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09.02.2009 22:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2008
Příspěvky: 1291
Bydliště: Lučenec
:D :D :D kto by nechcel



sorry za OT

_________________
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09.02.2009 23:02 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2008
Příspěvky: 1819
Bydliště: Praha
tks píše:
2Wal - on chce asi na obou koncích stejné, tedy samičky...


ha, uz chapu...

tak to pak jo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot], IAN, jindraj, Victronix a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz