Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1421 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 95  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2015 15:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Tak je to tady, dnes brzy ráno našeho času DJI "vypustila" dlouho očekávaného Phantoma 3.
Všechny servery DJI ovšem klekly, takže informací je pomálu, zatím toto video, všimněte si té vysílačky :D
Příloha:
phantom_3_professional_advanced_inflight-large.jpg
phantom_3_professional_advanced_inflight-large.jpg [ 44.41 KiB | Zobrazeno 11003 krát ]

Vybrané technické údaje
Vzletová hmotnost (z továrny) : 1284 g
Max. rychlost stoupání : 6 m/s
Max. rychlost klesání : 2 m/s
Max. rychlost : 16 m/s (ATTi mode)
Max. výška ke startu : 6000 m
Max. letový čas: cca 24 minut
Operační teplota : 0°C až 40°C

Náklon gimbalu : -90° až 30°
Senzor kamery : Sony EXMOR 1/2.3" 12.4M (total 12.76M)
Objektiv : FOV 94°20mm (ekvivalent 35mm formátu), f/2.8
ISO : 100-3200 (video), 100-1600 (foto)
E-závěrka : 8s - 1/8000s
Formáty :
Video MP4/MOV (MPEF-4 AVC/H.264)
Foto JPEG, DNG (ano máme tady i RAW formát !)
SD karta : microSD, 64GB max., min. Class 10 nebo UHS-1, FAT32/exFAT

Režimy pro video (max. bitrate 60 Mbps) :
UHD : 4096x2160p 24/24, 3840x2160p24/25/30 (pouze PRO edice)
FHD : 1920x1080p 24/25/30/48/50/60
HD: 1280x720p 24/25/30/48/50/60

Baterie : 4S 4480mAh

PRO verze - rychlejší a výkonnější 100W nabíječka, standard verze pouze 50W

Příloha:
P3 announcing.jpg
P3 announcing.jpg [ 23.07 KiB | Zobrazeno 11513 krát ]

- 4k res
- 12 megapixels
- undistorted images
- integrated Lightbridge with livestream up to 1 mile away
- updated tx to work with camera
- upgraded motors (higher efficiency)
- 23 minute flight times
- upgraded navigational systems
- reconfigured gps to receive more sats.
- app comes with live map that also tells you what direction it's facing
- inspire 1 positioning system
- built off dji pilot app
- can share work to skypixel from app
- youtube livestream from app
- director (automated video editing system)
- flight sim in pilot app
- flight logs (pilot app)
- 2 version pro and advanced
- pro $1259
- advanced $999

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Naposledy upravil gardenroute dne sob 18.04.2015 14:38, celkově upraveno 5

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2015 17:10 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5449
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Chápu to dobře, že P3 funguje na lightbridge (stejně jako Inspire)? Jejda... :oops:

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2015 17:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Ano, měl by mít modifikovaný LightBridge, Tx ve stylu Inspire se 2 rollery v rozích, a ten pomocný stabilizační systém s 2 kamerkami (Inspire 1) ...na fotce je to videt zespodu, mezi baterii a 3D gimbalem


Přílohy:
Poznámka: Phantom-3-Leaked
Phantom-3-Leaked2.jpg
Phantom-3-Leaked2.jpg [ 58.56 KiB | Zobrazeno 11518 krát ]

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Naposledy upravil gardenroute dne stř 08.04.2015 17:51, celkově upraveno 2
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2015 17:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Aktualizovan uvodni příspěvek
@Dominik - baterka by snad mela byt 6S (!)
Bohužel nemam přenos, DJI je nedostupné... :(

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2015 17:59 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.8.2014
Příspěvky: 946
Obrázky: 0
..mne ešte ide prenos na ich stránke dji.. (neaktualizoval som ju od live prenosu) ale keď kliknem na YT tak dá, že video je nedostupné...
Tá baterka zrejme keď bude silnejšia, to by možno šlo ju využiť aj pri Phantom 2, nie?
Zrejme Phantom 3 nebude kompatibilný s gimbalom H4-3D, nie?

Využitie edície"professional" ponúka len 4K 30fps? alebo aj nižšie rozlíšenie ako je Full HD 1080 60 fps? Alebo sú práve preto odlišné edície kvôli kvalite záznamu? 4K vs FULL HD?


Přílohy:
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg [ 50.81 KiB | Zobrazeno 11486 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2015 18:17 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5449
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Myslím, že to bude přepínatelné (stejně jako inspire "končí" na 4K ale umí FullHD). No, nevím jaké kdo máte zkušenosti s lightbridge, ale já hlasuju pro P2 s H4 3D gimbalem.

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2015 18:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
DominikVF píše:
Tá baterka zrejme keď bude silnejšia, to by možno šlo ju využiť aj pri Phantom 2, nie?
No, hlavne ta baterie pouziva vyšší napeti, takze jiste není pouzitelna pro P2...
DominikVF píše:
...Zrejme Phantom 3 nebude kompatibilný s gimbalom H4-3D, nie?
P3 je dodavan s gimbalem a kamerou

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2015 18:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.7.2009
Příspěvky: 882
Bydliště: EU
Pár info o Pha 3 http://gizmodo.com/dji-phantom-3-a-tota ... 1696474344 .... prý je například vhodný i na létání do interiérů ......


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2015 18:30 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.8.2014
Příspěvky: 946
Obrázky: 0
gardenroute píše:
No, hlavne ta baterie pouziva vyšší napeti, takze jiste není pouzitelna pro P2...

aha, chápem..
gardenroute píše:
P3 je dodavan s gimbalem a kamerou

čiže žiaden Phantom 3 "základný" .. len to čo predstavili spolu s gimbalom a kamerou..

Vykašľali sa už aj na podporu GoPro (čo je škoda) a za chvíľu príde GoPro so svojou koptérou ako už skôr hlásali..
Lietať v priestoroch (interiéroch), kostoloch a pod. neplánujem, takže zrejme Phantom 2 s H4-3D a GoPro 4 Black je dobrá voľba aj do budúcna...

Ale cena je dobrá čo sa týka toho setu ... len pre bežného užívateľa edícia "Professional" s 4K možno nateraz zbytočná..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2015 18:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2013
Příspěvky: 712
Bydliště: Brno
Obrázky: 28
takový malý foto přehled s překlady od pana transgoogla

Příloha:
Výstřižek.JPG
Výstřižek.JPG [ 32.71 KiB | Zobrazeno 11469 krát ]
Příloha:
Výstřižek1.JPG
Výstřižek1.JPG [ 27.04 KiB | Zobrazeno 11469 krát ]
Příloha:
Výstřižek2.JPG
Výstřižek2.JPG [ 32.19 KiB | Zobrazeno 11469 krát ]
Příloha:
Výstřižek3.JPG
Výstřižek3.JPG [ 55.29 KiB | Zobrazeno 11469 krát ]

_________________
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy


Naposledy upravil hravec dne stř 08.04.2015 19:00, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2015 18:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2013
Příspěvky: 712
Bydliště: Brno
Obrázky: 28
Příloha:
Výstřižek4.JPG
Výstřižek4.JPG [ 36.83 KiB | Zobrazeno 11375 krát ]
Příloha:
Výstřižek5.JPG
Výstřižek5.JPG [ 35.12 KiB | Zobrazeno 11375 krát ]
Příloha:
Výstřižek6.JPG
Výstřižek6.JPG [ 32.84 KiB | Zobrazeno 11375 krát ]
Příloha:
Výstřižek7.JPG
Výstřižek7.JPG [ 40.37 KiB | Zobrazeno 11375 krát ]

_________________
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy


Naposledy upravil hravec dne stř 08.04.2015 19:01, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2015 18:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2013
Příspěvky: 712
Bydliště: Brno
Obrázky: 28
Příloha:
Výstřižek8.JPG
Výstřižek8.JPG [ 69.96 KiB | Zobrazeno 11374 krát ]
Příloha:
Výstřižek9.JPG
Výstřižek9.JPG [ 40.82 KiB | Zobrazeno 11374 krát ]
Příloha:
Výstřižek.JPG
Výstřižek.JPG [ 41.73 KiB | Zobrazeno 11368 krát ]
Příloha:
Výstřižek1.JPG
Výstřižek1.JPG [ 30.69 KiB | Zobrazeno 11368 krát ]

_________________
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2015 19:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.7.2014
Příspěvky: 561
Bydliště: Moravský Krumlov
Obrázky: 3
Mode GPS

GPS / GLONASS

_________________
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2015 19:37 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 26.3.2015
Příspěvky: 26
Tak teď už jenom kdy se bude prodávat v ČR :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2015 19:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Průšvih je, že tam L.B. asi není (a předpokládalo se, že bude), zpočátku to tak vypadalo, ale je to asi jen použití stejného výlisku pro Tx jako u Inspire 1 (které LB má), ale je v tom asi jen elektronika. Chybí evidentně HDMI, takže zpátky na zem, DJI se asi rozhodlo jít cestou další Vision evoluce. Nikde nevidím pracovní frekvence, je možné, že použili jen společný kanál pro digitální přenos ovládání a videa z LB, ale bez HD videa... :? Ve všech materiálech se píše jen o použití smartphone či tabletu.
No uvidíme...

Aktualizace - takže LB to má, s HDčkem 720p, ale HDMI v rámci úspor vynechali (takže jen tablety a smartphone), takže googles nepřipojím žádné :( No třeba to bude nějak řešitelné...

"...Live HD View

Experience a new view of your world, over long distances and in real time. Simply connect your phone or tablet and you have a live 720p HD view of everything your camera sees as you fly. This immersive view streams to you in absolute clarity, enabling you to get that perfect shot and experience flying in a unique way.

This live view is made possible by DJI Lightbridge technology that is used by professional cinematographers and photographers who demand only the best. Fly with this view, and feel what it's like to be above your world without ever leaving the ground.
..."

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1421 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 95  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz