Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1498 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 96, 97, 98, 99, 100  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 09.01.2016 20:53 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha
Čau. Koupil jsem starší havarovaný phantom 300. Měl by mít poškozený motor,vzhledem k tomu že nemá aku,sem to ještě nezjišťoval,ale žádný neklade nijak větší odpor než jiný. Vzhledem k tomu že má samo utahovací vrtule a všechny motory stříbrné,usuzuji(dle zdejších diskuzí)že motory jsou už z PH.2. chtěl bych vědět jak poznám je-li ko motor nebo regulátor. Údajně se jeden točí méně.


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 10.01.2016 9:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2009
Příspěvky: 1148
Obrázky: 3
fi.lip píše:
Čau. Koupil jsem starší havarovaný phantom 300. Měl by mít poškozený motor,vzhledem k tomu že nemá aku,sem to ještě nezjišťoval,ale žádný neklade nijak větší odpor než jiný. Vzhledem k tomu že má samo utahovací vrtule a všechny motory stříbrné,usuzuji(dle zdejších diskuzí)že motory jsou už z PH.2. chtěl bych vědět jak poznám je-li ko motor nebo regulátor. Údajně se jeden točí méně.


Spíš by bylo zajímavé vědět, jak se závada projevuje. Jestli motor "točí méně" (?? takže to prostě neletí?). tak bych měl strach, že je v háji spíš řídící jednotka.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 10.01.2016 14:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Při testu v DJI Assistentu se motor ani trochu nepootočí ?
Pokud by jsi chtěl (až to zjistíš), mám ještě někde nějaké náhradní původní motory pro P1, přezbrojoval jsem na Antigravity... Obvykle mohl odejít motor, odpálený regl nebyl u P1ky až tak obvyklý.

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 10.01.2016 14:30 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha
Neměl sem aku,v pondělí budu testovat co a jak.Dám vědět


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 11.01.2016 19:14 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha
Tak v testu makaj,sel i nahrat novy soft,po zapnuti blika zelena a trikrat cervena,pak zelena rychle nakonec pomalu,ale rc soupravou ho nespustim.funguje i nastaveni kompasu( oranzova pak zelena). RC po zapnuti problikne zelene pal sviti oranzove po case zelena a pak zacne pipat.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 14.01.2016 10:47 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha
Takže opět jsem kalibroval. Při zapojení RC i coptera v PC najednou. V NAZA assistantovi mi nejde RC kalibrovat,po kalibraci pořád jezdí ukazatele pouze jedním směrem ať hýbu páčkama,nahoru dolu,do prava,do leva. Po kalibraci v RC assistantovi je vše OK dokonce už ovladač svítí zeleně. Nicméně motory furt nic. Pokusím se nahrát video.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 14.01.2016 11:44 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 14.01.2016 13:10 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha
HEURÉKA :!: Po miliontém kalibrování se motory točí!!!! V Naza assistantovi jsem si všiml že ukazatele( i když v RC fungovaly ) ukazují -650 až+650 takže jsem opět kalibroval jen copter a už jdou -1000až+1000. Motory běží zatím bez vrtulí,ale nezdá se že by nějaký nějak nefungoval. Bojim se testu na ostro aby se třeba nepřevrhl. :roll:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 15.01.2016 11:26 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha
Ahoj.

Tak dnes proběhl test s vrtulema. (pro jistotu uvázanej) Daří se vzlétnout,ale potom někdy hned,někdy třeba až za půl minuty se začne posouvat do boku a nehodlá zastavit,když dojde provaz začne se s ním prát a přidávat. Ovládat lze,jde ho i vrátit na svoje místo,ale tam by měl zůstat sám ne???? Takže vzhledem k tomu že dokáže i chvilku viset asi nebude ko motor ale něco jiného ne??? Nemáte někdo nějakou radu??


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 15.01.2016 15:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2009
Příspěvky: 1148
Obrázky: 3
fi.lip píše:
Ahoj.

Tak dnes proběhl test s vrtulema. (pro jistotu uvázanej) Daří se vzlétnout,ale potom někdy hned,někdy třeba až za půl minuty se začne posouvat do boku a nehodlá zastavit,když dojde provaz začne se s ním prát a přidávat. Ovládat lze,jde ho i vrátit na svoje místo,ale tam by měl zůstat sám ne???? Takže vzhledem k tomu že dokáže i chvilku viset asi nebude ko motor ale něco jiného ne??? Nemáte někdo nějakou radu??


To, co píšeš, svědří pro vadu řídící jedoty, která chce letět na stranu, takže i když ji "přivážeš", tak s tím bojuje. Kdysi se mluvilo o tom, že tam můžou být zaseklé krystaly a staší s tím opatrně klepnout. Rozhodně je to na reklamaci - podle toho, co jsi psal, zjevně tam ta vada byla rozhodně to není tím, že by byl "slabší" motor. A prodávající Ti prostě pověsil bulíka na nos.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 15.01.2016 16:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Nejspíš to zkoušíš v nějakém GPS režimu. Nemůže to být jen driftem toho GPS, než se ustálí? Pokud to jde řídit, tak to nezkoušej přivázané.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 15.01.2016 16:18 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha
má to drift 3 metry a klidně by pokračoval to je trochu moc ne? Hlavně on třeba po vzletu jakou dobu stojí,dokonce je slyšet jak upravuje polohu kvuli větru a pak se najednou rozhodne že potáhne :idea:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 15.01.2016 17:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1308
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
Švejk má pravdu v tom, že než se ustálí pozice v GPS módu, může to chvilku cestovat. Vyzkoušej za bezvětří mód Atti, tedy jen držení výšky. Pokud nefouká, měla by koptéra stát na místě, rozhodně by neměla cestovat. To by pak opravdu vypadalo na nějaký zaseknutý senzor. To bys ale zjistil při kalibraci, kdybys s koptérou hýbal, musely by se v Naza Asistentovi ty údaje měnit a pokud některý ne, tak je to chyba.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 15.01.2016 17:36 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha
Které údaje konkrétně ať na to ještě mrknu. Při pohybu tam ta čísla létala sem tam,ale popravdě moc jsem na to nekoukal.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 15.01.2016 17:43 
Mazák
Mazák

Registrován: 14.7.2011
Příspěvky: 717
Bydliště: okr. Prievidza
Obrázky: 33
Keď mám 5 sat. a vykopnem ho do niekoľko metrov tiež uchodí kde sa mu zachce a pritom je v GPS ATI .
Počkám keď má 8-9 sat a potom sa ustáli .
Maš páčky tak ho kočíruj ...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1498 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 96, 97, 98, 99, 100  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz