Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: esc Emax nano 20A
PříspěvekNapsal: stř 15.06.2016 12:58 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 4.4.2015
Příspěvky: 84
Ahoj. Na kvadre mi shorel jeden regl a protoze se uz neprodavaji, koupil jsem 4x emax nano 20A. Pouzivam ted oneshot125 motory mam 2204 2300kv, vrtule 6x4.5. Po nainstalovani novych reglu mam pocit, ze se snizil vykon a doba letu. Pri stremhlavem letu to dele trva, nez pad zabrzdim.Zatim mam esc v defaultnim nastaveni, protoze se mi nepodarilo nastaveni pres vysilac a karta je na ceste. Chci se optat, jaka nastaveni mam upravit pro odstraneni problemu?
Dekuji a doufam, ze mi tentokrat nekdo odpovi :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: esc Emax nano 20A
PříspěvekNapsal: stř 15.06.2016 15:31 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4668
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
nemuze byt problem v tom ze jeden byl/je SimonK a druhy byl/je BLHeli ?

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: esc Emax nano 20A
PříspěvekNapsal: stř 15.06.2016 15:38 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 4.4.2015
Příspěvky: 84
BLHELI to je a predchozi byl simonk. Nenapadlo me, ze by v tom byl tak propastnej rozdil. Proc by potom nekdo pouzival blheli kdyz prijde o vykon a cas. Prece to musi jit nejak nastavit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: esc Emax nano 20A
PříspěvekNapsal: stř 15.06.2016 16:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2012
Příspěvky: 1480
Bydliště: Kladno
možná ti pomůže toto
https://blhelisuite.wordpress.com/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: esc Emax nano 20A
PříspěvekNapsal: stř 15.06.2016 16:31 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 4.4.2015
Příspěvky: 84
Dekuju
Programek vypada podle obrazku zajimave,ale vetsina toho se da nastavit i z karty.Problem je, ze jsem zatim nemel na letadlech a vrtasech potrebu hrabat se tolik v esc. Vse bylo super v defaultu.Max. aktivovat brzdu :D Takze jsem lama a nevim co jak nastavit aby byla vetsi ucinnost.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: esc Emax nano 20A
PříspěvekNapsal: stř 15.06.2016 21:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2012
Příspěvky: 1480
Bydliště: Kladno
mužeš zkusit časování.

osobně jsem mel vždy lepší výsledky s SimonK než BLheli


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: esc Emax nano 20A
PříspěvekNapsal: stř 15.06.2016 21:05 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 4.4.2015
Příspěvky: 84
Vtipne je, ze u motoru neni casovani uvedeno.Psal jsem Cinanum, kteri ten motor prodavaji pod svou znackou a z technickeho oddeleni mi napsali, ze nemaji tuseni :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: esc Emax nano 20A
PříspěvekNapsal: čtv 30.06.2016 15:18 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 4.4.2015
Příspěvky: 84
Tak jsem udelal nastaveni pres kartu a je to lepsi. Zkousel jsem blheli suite a zadny esc se mi nedari pripojit, zkousel jsem 4 ruzne zarizeni pro pripojeni pres usb a nic. Musim prvne preflashovat esc? Vubec netusim. Neni nejake zarizeni, ktere se pripoji a hotovo?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz