Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: ned 25.05.2014 18:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
chtěl bych se zeptat, když si člověk koupí gimbal H3-3D , musí si dokoupit řídící jednotku co byla u H3-2D, protože jednotka co dostanete k H3-3D slouží pouze pro řízení 3 osy?
ptám se protože bych rád koupil starší H3-2D a dotyčný tu jednotku nechce ke gimbalu dát, protože jí prý z uvedeného důvodu bude potřebovat.
Připadá mi to přitažené za vlasy, že když si člověk koupil H3-2D dostal komplet i s řídící jednotkou a u H3-3D si musí tuto jednotku dokoupit, nebo prodat předchozí H3-2D bez této jednotky.
Dík za odpovědi, snad jsem to napsal srozumitelně

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: ned 25.05.2014 19:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.7.2009
Příspěvky: 882
Bydliště: EU
Kup si FY G3 a máš po starostech. Gimbal má veškerou elektroniku v sobě. A je možná levnější než použity Zenmuse H3-2D .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: ned 25.05.2014 19:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
děkuji za radu, ale na tohle jsem se neptal. Je spousta gimbalu, levnější i dražších, horších i lepších....

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: ned 25.05.2014 19:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.11.2012
Příspěvky: 1026
Bydliště: Vizovice
Obrázky: 70
nevím jakou jednotku myslíš ale měl by to být komplet gimbal který připojíš k PMU V2.. součást Naza V2.. u verze Naza V1 musíš překopat PMU na V2.. jiank by to měl být to samé.. dělají se dve verze co jsem našel na eBAy.. jedna pro phantomy V2 - s H3-2D kde napájecí součást gimabalu není obsahem balení a druhá verze kde je komplet gimbal i s jednotkou pro něj..

jinak ten FY-G3 je stejně jen dvou osý ne? :-D


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: ned 25.05.2014 19:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
tuhle: http://youtu.be/ffGwOSwTa9E?t=1m2s

http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=72159

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: ned 25.05.2014 20:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
seltino píše:
...chtěl bych se zeptat, když si člověk koupí gimbal H3-3D , musí si dokoupit řídící jednotku co byla u H3-2D, protože jednotka co dostanete k H3-3D slouží pouze pro řízení 3 osy?...
H3-3D je vždy dodán vč. GCU jednotky (kontroler). Podle typu Phantoma by jsi mohl potřebovat PMU1- v2 napájecí jednotku, protože potřebuješ volný CANbus konektor, P2ka má CANbus již integrovaný, PMU nepotřebuješ...
Žádné strachy :D .

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: ned 25.05.2014 20:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
asi jsem to špatně popsal, dotyčný co prodává (přechází na H3-3d z H3-2d) má phantoma2, já mám copteru vybavenou Nazou MV2. To znamená, když mi prodá pouze gimbal, musím si dokoupit tu řídící jednotku, na kterou jsem dal odkaz aby mi to s nazou MV2 fungovalo?

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: ned 25.05.2014 20:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
gardenroute píše:
H3-3D je vždy dodán vč. GCU jednotky (kontroler). Podle typu Phantoma by jsi mohl potřebovat PMU1- v2 napájecí jednotku, protože potřebuješ volný CANbus konektor, P2ka má CANbus již integrovaný, PMU nepotřebuješ...
Žádné strachy :D .

Mám to chápat tak, že předchozí H3-2D řídící jednotku (GCU) nebude potřebovat a nový H3-3D mu bude plně fungovat s tou která je u něj?

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: ned 25.05.2014 20:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
seltino píše:
asi jsem to špatně popsal, dotyčný co prodává (přechází na H3-3d z H3-2d) má phantoma2, já mám copteru vybavenou Nazou MV2. To znamená, když mi prodá pouze gimbal, musím si dokoupit tu řídící jednotku, na kterou jsem dal odkaz aby mi to s nazou MV2 fungovalo?
Nepopsal jsi to špatně, tuto informaci jsi vůbec neuvedl. To je samozřejmě jiná...
Pokud Ti někdo prodává H3-2D ze své P2ky, a GCU si nechá, tak to nechám bez komentáře, protože to je jako prodávat auto bez volantu :wink: Asi by jsi si s ním měl o tom promluvit, protože pokud si kupuje H3-3D (u nás stále není k prodeji) ve stand-alone provedení , je samozřejmě dodáván vč. Gimbal Controller Unit (GCU) :D
Samozřejmě Ti má prodat starý gimbal vč. GCU, nový gimbal dostane vč. nové GCU...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: ned 25.05.2014 21:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
právě a ted´se dostáváme k tomu, proč jsem příspěvek napsal. Dotyčný mi tvrdí, že u H3-3D dodávané GCU řídí jen 3 osu a je potřeba původní GCU z předešlé verze H3-2D které ovládá osy 2.

takže je to asi opravdu tak, verze pro phantoma:

http://www.youtube.com/watch?v=yOoU-Rft ... e=youtu.be

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: pon 26.05.2014 7:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Já bych radši od dotyčnýho nic nekupoval, tahle zkušenost stačí.

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: pon 26.05.2014 7:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
seltino píše:
...právě a ted´se dostáváme k tomu, proč jsem příspěvek napsal. Dotyčný mi tvrdí, že u H3-3D dodávané GCU řídí jen 3 osu a je potřeba původní GCU z předešlé verze H3-2D které ovládá osy 2...
Video, které jsi přiložil patří ke combu P2 (má již integrovaný GCU) a Zenmuse H3-3D, netýká se stand-alone (samostatně) verze, která se začala nyní prodávat. Ta má samozřejmě GCU v balení, jak jsem Ti již psal.
Můžeš se o tom přesvědčit v aktuálním manuálu na str. 3.
Pro informaci cituji :

In The Box :
- Gimbal
- Damping Unit
- Gimbal Controller Unit (GCU) - Connect gimbal controller to flight control system using CAN-Bus, Power GCU and gimbal through 3S~6S power cable.
- Accessory Pack
- Accessory Pack – Securing kits
- Accessory Pack – Camera securing bracket
- Accessory Pack – Spare Screws
- Accessory Pack – Gimbal Video signal Cable
- Accessory Pack – CAN-Bus Cable×1
- Accessory Pack – 8-Pin Cable×1


Takže, pokud Ti někdo prodává H3-2D nebo H3-3D bez GCU, nekupuj to, musel by jsi si koupit GCU samostatně, to může být problém to poté sehnat...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: čtv 29.05.2014 12:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Ještě doplňuji foto z otevřené krabice z H3-3D :

Příloha:
Poznámka: H3-3D - obsah balení (vč. GCU)
H3-3D - obsah balení (vč. GCU).jpg
H3-3D - obsah balení (vč. GCU).jpg [ 40.86 KiB | Zobrazeno 3256 krát ]

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: pát 30.05.2014 18:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
nakonec se mi podařilo sehnat pár měsíců starý Fyutech G3 za rozumný peníz.

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: pát 30.05.2014 18:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.7.2009
Příspěvky: 882
Bydliště: EU
seltino píše:
nakonec se mi podařilo sehnat pár měsíců starý Fyutech G3 za rozumný peníz.

To jsi udělal dobrý kup, mám ho a jsem spokojen.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz