Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: FLIP32 OMNIBUS F4 V2 PRO
PříspěvekNapsal: pát 27.01.2017 21:19 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 16.3.2009
Příspěvky: 83
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 19
Ahoj,
máte někdo tuhle desku?
Mám s ní samozřejmě problém při zapojení, proto píšu :(

Existuje v různých verzích, konkrétně mám tuto FLIP32 OMNIBUS F4 V2 PRO. Funguje vše až na připojení vysílačky, nejde mi ani PPM, ani SBUS, ať dělám, co dělám. Používám BetaFlight 1.9.0. Poradíte? Díky.

Toto mám:
6218

ESC mám připojen takto:
6217

SBUS jsem připojoval do SBUS, PPM do do PWM1:
6219


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FLIP32 OMNIBUS F4 V2 PRO
PříspěvekNapsal: sob 28.01.2017 10:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.6.2008
Příspěvky: 4250
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Takhle starej betaflight by neměl na F4 desku ani existovat, ne? Pravděpodobně máš blbej FW.

_________________
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FLIP32 OMNIBUS F4 V2 PRO
PříspěvekNapsal: sob 28.01.2017 14:37 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 16.3.2009
Příspěvky: 83
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 19
Ja myslim, ze je nejnovejsi... nemluvim o fw, ale o aplikaci v chrome. asi.

Ale uz jsem to vyresil - pripojeno pres SBUS, nastaveno v betaflightu zpusobem pokus/omyl. Radsi bych sice PPM, ale to se neda nic delat.

Jeste se to naucit ridit a bude to v pohode :)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Omnibus F4OSD
PříspěvekNapsal: čtv 01.03.2018 23:38 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.1.2018
Příspěvky: 12
Dobrý den,

už jsem v koncích. Nejsem schopen zapnout motory, prijímač a signal vidím v betaflightu. Mám nastavený mod ARM, ale motory se nerozběhnout. Motory jdou spust přes záložku. Díky za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Omnibus F4OSD
PříspěvekNapsal: čtv 01.03.2018 23:49 
Mazák
Mazák

Registrován: 3.11.2011
Příspěvky: 715
Bydliště: Česká republika
ARM neni mod, ale odjisteni motoru.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Omnibus F4OSD
PříspěvekNapsal: čtv 01.03.2018 23:51 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.1.2018
Příspěvky: 12
Jestli to chápu dobře, mám ARM na přepínači


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Omnibus F4OSD
PříspěvekNapsal: čtv 08.03.2018 1:38 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 14.9.2009
Příspěvky: 327
jirilibser píše:
Dobrý den,

už jsem v koncích. Nejsem schopen zapnout motory, prijímač a signal vidím v betaflightu. Mám nastavený mod ARM, ale motory se nerozběhnout. Motory jdou spust přes záložku. Díky za pomoc


Ahoj,
podle toho jak se "vyjadřuješ" (nemyslím to zle), pak je možné že máš špatně nastaveno leccos vč. odarmování v modech. Moc informací tu nedáváš. Dej třeba obrázek nastavení "modu".
A zásadní věc - pokud jsi přeflashoval na poslední BF, tak tam je, už pojistka, že , když máš připojenu desku přes USB k NB NELZE spustit motory přes vysílač. Musíš odpojit z USB, odpojit baterku a znovu ji připojit.
Dej víc infa, pak se dá poradit.

iF

_________________
FPVMANIA - MOTHER COPTER - FLY or DiE
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz