Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 942 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 59, 60, 61, 62, 63  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 05.11.2017 0:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.12.2014
Příspěvky: 292
Bydliště: Ostrava
v inavu neni moznost premapovavat piny


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 08.11.2017 10:13 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.7.2012
Příspěvky: 118
No to som uz zistil podarilo sa mi aktivovat sofserial v ports ale teraz "bojujem" s CH5 a CH6 tie by som chcel pouzit ako serial RX


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.11.2017 12:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.12.2014
Příspěvky: 292
Bydliště: Ostrava
rizeni na soft serialu? Myslis, ze je to bezpecne? :O


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.11.2017 16:27 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.7.2012
Příspěvky: 118
asi nie ,ale ani to nejde tak som tam dal telemetriu a na UART1 serial RX na UART3 som dal magnetometer a UART6 GPS potreboval by som este Bluetooth ale ten uz nieje kam dat :(


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.11.2017 18:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.12.2014
Příspěvky: 292
Bydliště: Ostrava
MAG na uart? co je to za MAG? Nepripojuje se obvykle na I2C? Ad tlm a BT - potrebujes tlm na zemi a BT ve vzduchu? Pokud ne, praskni to na jeden uart.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.11.2017 18:31 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.7.2012
Příspěvky: 118
bohuzial ta doska ma zdielany UART3 s SCL a SDA takze jeden UART je v ..... Potrebujem telemetriu aj BT minimalne na zaciatok ked to budem nadstavovat ,odlaďovat aby som to mohol riesit "online"


Přílohy:
f4v3.jpg
f4v3.jpg [ 52.99 KiB | Zobrazeno 241 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.11.2017 22:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.12.2014
Příspěvky: 292
Bydliště: Ostrava
No, pak je to tvuj boj. Neni mi moc jasne, co chces za letu resit pres BT, kdyz to ma dosah par metru.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.11.2017 22:56 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.7.2012
Příspěvky: 118
Na zakladne nadstavenie to staci ked budem letat okolo hlavy


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 09.11.2017 0:15 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.12.2014
Příspěvky: 292
Bydliště: Ostrava
Hmmm, a zkusis alespon naznacit, co budes (za letu!) pres BT nastavovat? Proc nestaci mit BT fcni na zemi pri disarmu?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 09.11.2017 15:17 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.7.2012
Příspěvky: 118
kto pise ze za letu? Na zaciatku ked budem odladovat PID ,letove rezimy aby som to nemusel stale pripajat do notebooku ale mozem to nadstavit ONLINE cez mobil


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 09.11.2017 15:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.12.2014
Příspěvky: 292
Bydliště: Ostrava
No a proto ti pisu (a ty patrne nectes): pripoj BT (MSP) a telemetrii na jeden spolecny UART. Funguje to pak tak, ze pri disarmu jede MSP a pri ARMu jede telemetrie.

btw. ladeni PID je radove rychlejsi pres OSD nez pres BT / ntb / mobil


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 09.11.2017 16:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.7.2012
Příspěvky: 118
to akoze pripojim BT aj tel. na jeden UART a bude sa to automaticky prepinat? To asi nie lebo tam bude pripojeny kabel z tel. aj kable z BT .Musel by som tie kable odpajat a pripajat a to to mozem rovno pripojit do notebook.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 09.11.2017 16:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.12.2014
Příspěvky: 292
Bydliště: Ostrava
je to marne


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 09.11.2017 17:24 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.1.2012
Příspěvky: 69
Bydliště: Pardubice ČR
Obrázky: 36
ondrascz píše:
je to marne


Že tě to ještě baví:-)

_________________
T-rex 550(Vbar)@LA700(Vbar)@T14SG
Tweaker 180(SpRF3)@ThugPig(SpRF3)@QAV210(SpRF3)


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 09.11.2017 17:27 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.7.2012
Příspěvky: 118
ja viem u vas vsetci uceni padaju z neba ,ze? Ak chces poradit a vydis ze niekto nie je uplne v obraze tak to napis podrobne alebo sa nato vykasli


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 942 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 59, 60, 61, 62, 63  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz