Pravidla fóra


Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nahrazení vysílače
PříspěvekNapsal: ned 21.08.2016 14:05 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.8.2016
Příspěvky: 203
Bydliště: Písek, jihočeský kraj
Ahoj, znáte nějaké levné 3-4 kanálové vysílače kterými by se dal nahradit AX-3 ? jde mi hlavně o počet těch kanálů protože chci na modelu používat víc věcí než jen podvozek.

_________________
http://rc-pozarni-utvar-pisek.webnode.cz/
http://rcpupisek.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: nahrazení vysílače
PříspěvekNapsal: ned 21.08.2016 14:46 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.6.2007
Příspěvky: 3078
Bydliště: Středočesko, ČR
Obrázky: 0
Co třeba tohle http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=76720

_________________
Buď rozumný respektuj fyziku,
nebudeš odnášet letadla v pytlíku.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: nahrazení vysílače
PříspěvekNapsal: ned 21.08.2016 15:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.8.2016
Příspěvky: 203
Bydliště: Písek, jihočeský kraj
Vypadá dobře ale půlku věcí v tom seznamu neznám a podle popisu je to dělaný hlavně pro zkušené závodníky co umí driftovat, to není nic pro mě když s tím hasičským mercedesem co mám zatím dokážu akorát tak narazit v kuchyni do zdi pokud víc zatáhnu za plyn.

Radši bych něco jednoduššího pro civilní nebo manipulační techniku, hasiči nezávodí, ti jezdí opatrně.
Jo a možná taky aby to bylo dostupné v čr a sr.

_________________
http://rc-pozarni-utvar-pisek.webnode.cz/
http://rcpupisek.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nahrazení vysílače
PříspěvekNapsal: ned 21.08.2016 15:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Pořiď si spíš klasickou "páčkovou" RC soupravu a počtem kanálů nešetři. Čtyři ti brzy nebudou stačit.

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: nahrazení vysílače
PříspěvekNapsal: ned 21.08.2016 15:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.8.2016
Příspěvky: 203
Bydliště: Písek, jihočeský kraj
U sprinterů pro hasiče to zatím víc než čtyři nepotřebuje, vzhledem k mým možnostem a zkušenostem, dva na jízdu, jeden na majáky a světla a ten poslední ještě nějak vymyslím, kropit za jízdy to nebude, nemá čím a čerpadlo na vodu v prvním voze mám podle originálu ovládané manuálně, v druhém voze je plynové hasicí zařízení a to je taky manuální.

Až začnu dělat lesní speciál tak tam už toho bude dost, protože ten už může hasit za jízdy.

_________________
http://rc-pozarni-utvar-pisek.webnode.cz/
http://rcpupisek.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nahrazení vysílače
PříspěvekNapsal: ned 21.08.2016 16:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7904
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
A to budeš pro každé auto kupovat vždy nový vysílač?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nahrazení vysílače
PříspěvekNapsal: ned 21.08.2016 16:45 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.8.2016
Příspěvky: 203
Bydliště: Písek, jihočeský kraj
To ještě nevím když jsem těm autům začal věnovat více času teprve nedávno.

_________________
http://rc-pozarni-utvar-pisek.webnode.cz/
http://rcpupisek.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nahrazení vysílače
PříspěvekNapsal: ned 21.08.2016 18:09 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.6.2007
Příspěvky: 3078
Bydliště: Středočesko, ČR
Obrázky: 0
to co jsem odkazoval má paměť na 10 modelů a přijímače stojej dvě kilča takže aut může mít dost
1 a 2 kanál je klasika 3 je proporcionální a 4 to má ON/OFF

programování přes celkem logické a velké LCD menu

_________________
Buď rozumný respektuj fyziku,
nebudeš odnášet letadla v pytlíku.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: nahrazení vysílače
PříspěvekNapsal: ned 21.08.2016 19:28 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.11.2008
Příspěvky: 291
Bydliště: Blansko
ja bych koupil rovnou nejaky Turnigy 9XR, nebo neco v tehle kategorii, + modul orange, prijmace stoji 3-4 stovky (6kanalovy), a naprogramovat se ta m kda de co. od rychlsoti vozidla, spinani svetel, namixovat treba blinkry, navijak, cerpdlo...... . cim vic kanalu na zacatku tim lip, ono se rekne te nepotrebuju ale kdyz se nad tim zamyslis co to vsechno muze mit...
1. plyn
2. zatačení
3. světla
4. klakson
5. maják
6. dálkový světla - rampa
7. čerpadlo
8. .....

pákový vysílač je na auta v pohodě, sám tak jezdím abych nevozil dvě vysílačky a měl na všechno jednu.

_________________
HPI E-Firestorm Flux ,SU 29MM, Mustang P51
3D tiskárna Rebel 2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nahrazení vysílače
PříspěvekNapsal: pon 22.08.2016 0:09 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.8.2016
Příspěvky: 203
Bydliště: Písek, jihočeský kraj
Podívám se na nabídku a finanční možnosti, u prvních dvou modelů nic extra, nebude ani jeden z nich nemá na nástavbě nic automatického, hodím par fotek.

Ještě bych měl otázku trošku mimo vysílače, kam na podvozku se zapojuje bzučák zpátečky ?

_________________
http://rc-pozarni-utvar-pisek.webnode.cz/
http://rcpupisek.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nahrazení vysílače
PříspěvekNapsal: pon 22.08.2016 6:12 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.11.2008
Příspěvky: 291
Bydliště: Blansko
prodavaji se i v cesku se zarukou;-). taky jsem si rikal ze si pro letadla poridim 6kanal, a u tretiho letadla jsem byl rad za 8 kanalu.
bzucak jde resit nekolika zpusoby - mechanicky - nejaky udelatko, ktery sepne kontakt pri zpatecce, elektronicky - namixovat na dalsi kanal, nebo spoustet rucne. nebo dalsi moznost dat do vozidla arduino pokud tam vleze a udelat si programek pro tohle.
https://www.youtube.com/watch?v=puso_W5l1AA v tomhle mam 6 kanalovy prijmac, zadne mixy, a vsechno resi arduino.

_________________
HPI E-Firestorm Flux ,SU 29MM, Mustang P51
3D tiskárna Rebel 2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nahrazení vysílače
PříspěvekNapsal: úte 23.08.2016 22:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.8.2016
Příspěvky: 203
Bydliště: Písek, jihočeský kraj
Tak už jsem bzučák našel, :lol: v 15 let starým poplašným zvonku který po zapnutí dělá kravál pokud mu na kontaktu neleží magnet, teď už zbývá jen to dostat do modelu.


Přílohy:
IMG_20160823_231259.jpg
IMG_20160823_231259.jpg [ 94.13 KiB | Zobrazeno 1183 krát ]

_________________
http://rc-pozarni-utvar-pisek.webnode.cz/
http://rcpupisek.rajce.idnes.cz/
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nahrazení vysílače
PříspěvekNapsal: stř 24.08.2016 14:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.8.2016
Příspěvky: 203
Bydliště: Písek, jihočeský kraj
Šlo by tenhle kousek namontovat na ovladač aby se dal použít pro ovládání děla na modelu ?

http://www.ptshop.cz/Modul-joysticku-analogovy-d16.htm

_________________
http://rc-pozarni-utvar-pisek.webnode.cz/
http://rcpupisek.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nahrazení vysílače
PříspěvekNapsal: stř 24.08.2016 15:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Ale na jaký ovladač?
Ten joystick by "zabral" tři kanály.

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: nahrazení vysílače
PříspěvekNapsal: stř 24.08.2016 15:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7904
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Pokud tím ovladačem myslíš RC-vysílač, tak jednoduše určitě neé.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz