Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 750 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 46, 47, 48, 49, 50
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 09.01.2016 20:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
Svata pravda, je to mezon 165 opto light (tedka ve verzi 2) a presne tak, ja si mezona do futaby nezapojim.... Hezky ti to jde od ruky.

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 09.01.2016 20:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.9.2013
Příspěvky: 1420
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 38
Proč Ondro/Dalibore ... Proč není zapojené RPM?


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 09.01.2016 21:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 6539
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Protože se mi nechce..nikdy jsem tam ten překážející kablík nedával..ani sobě. A zase to s tou telemetrií nepřehánějte.Důležité jsou jen tři věci...a to v pořadí.
a) napětí přijímačovek
b) spotřebovaná kapacita pohoné baterie
c)vario.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 10.01.2016 2:35 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2008
Příspěvky: 6658
Bydliště: Moravský kras
Taky mám ten dojem, že otáčky vrtule jsou zajímavý údaj v okamžiku, kdy člověk hledá tu správnou vrtuli pro spalovací motor...

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 10.01.2016 9:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.9.2013
Příspěvky: 1420
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 38
tak RPM zcela nepochybně není nejpodstatnější telemetrický údaj, ale vždy když jsem zapojoval UNISENS-E tak jsem si říkal proč ho nevyužít když to chleba nežere a je to hmotnostně i rozměrově už stejně tam :) Je to otázka 15 cm jedné žilky 0.14 nebo i slabšího kablíku, který jde protáhnout v poho třeba mezi žebry toho chladiče a bude skoro neviditelný natož aby překážel. Ale to je na Vás kluci. člověk bývá zvědavý na jiné blbinky a vozí to s sebou prostě pro zábavu (viz GPS čidla, teploty atd.) . já jsem ale RPM čidlem svého času u optimy zjistil, že navzdory předpokladu a ecalcu běží vrtule i ve stoipání nad max. otáčky povolené na vrtuli (slavné trhací Aeronautky) a možná tak předešel včas destrukci modelu. kdo ví. U Vikouše taky díky tomu vím nakolik se mi rozeběhne motor v různých manévrech ... ale jde se pochopitelně obejít i bez toho. lítalo se i úplně bez telemetrie a šlo to :)


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 03.03.2016 21:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160421/c70cc8c60a2635145b9b757ccac19625.jpg[/img]

Tak se dneska krasne proletel :-)

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 21.04.2016 19:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160421/460a4a2162ef6fae0ab1b8d7466818fb.jpg[/img][img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160421/3b4a7ea84679c4565dcb2af2351792fc.jpg[/img]

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 21.04.2016 20:54 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 5.11.2014
Příspěvky: 90
Bydliště: S.M.
Ahoj, bohužel to nejde otevřít :-( prosím o pomoc. díky :-)

_________________
Avalon57


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 21.04.2016 21:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
To je divny, nahraval jsem to pres tapatalk.

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 21.04.2016 21:11 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.8.2005
Příspěvky: 3510
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
Problem je prave v tapatalk. V nem fotky vidim, v prohlizeci ne.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 21.04.2016 21:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
Tak pry je nutne copy linku.

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 22.04.2016 0:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160421/0154b097c543ebcad4b0f958cd85e018.jpg[/img][img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160421/e34999029e392af5ba81e53048e55446.jpg[/img]

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 22.04.2016 22:22 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 5.3.2011
Příspěvky: 20
Bydliště: Brno
Odkaz nefunguje :(


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 22.04.2016 22:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
Jo jde jen v tapatalku, pro PC je treba copy link.

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 30.04.2016 22:12 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.10.2014
Příspěvky: 26
Blog: Zobrazit blog (1)


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Dnes sa lietalo super.

Niekde som sa tu docital na vlakne,ze je nejaky Viking na predaj?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 750 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 46, 47, 48, 49, 50

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Alex1, Kagis a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz