Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 23:02 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 157
A ty kabely a táhla že jsem obalil je zbytečnost?Tím to nemůže být?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: ned 30.04.2017 6:49 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 157
Dneska vyměním přijímač a pak dám vědět jak to dopadlo.
Ještě se zeptám,ta statická elektřina se vytvoří jen když je Heli ve vzduchu a nebo i na zemi když je roztočená v otáčkách a s listama.
Všem díky za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: ned 30.04.2017 7:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Tim ze heli stoji podvozkem na zemi se statika vybíjí .Po odlepeni se nahromadi a mozna by pomohl rusic z nekolika dratku delky 5cm rozvinuty do trychtyrku, kdysi byl o tom clanek v rc revue od Potenskeho kdy se na epp modelech projevoval problem se statikou. Prijmac ne do alobalu . Pospojit domecky lozisek ,ram,trubku,domecek vrtulky,vnejsi oplet stineni zapalovaciho kabelu , s motorem slabym dratkem .

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: ned 30.04.2017 7:44 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 157
Jasně.Udělám to a děkuju.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: ned 30.04.2017 8:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2011
Příspěvky: 2784
Bydliště: Jižní morava (Drnholec,S.T.Břeclav) ČR
Obrázky: 6
nemuže to dělat ten alobal? přeci jen přijimač v alobalu bude asi zlo

_________________
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: ned 30.04.2017 8:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
A co ten benzíňák? Ten jiskří už z principu. Je všechno kolem svíčky správně odrušeno?

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: ned 30.04.2017 8:42 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 157
Dělalo to i před obalením.
Už zkouším nesmysli.Dám jinej a neobalený.
To pospojení domečků ložisek s trubkou a domečkem se dělá drátkem a v jednom kuse?
A kabel od zapalování s tím motorem omotat taky v jednom kuse?A nechat kus konce drátku viset?
Omlouvám se jsem v tom úplný začátečník,tak se ptam jako blb.
Všem děkuju za trpělivost


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: ned 30.04.2017 8:52 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 157
Na svíčce je fajfka naražená na doraz.V originále na konci fajfky byla taková stahovací pružina,která měla zabránit vypadnutí fajfky.Ale při prvním záletu mi to hned vypadávalo a ta pružinka byla stále slabší.Když jsem to nasadil na svíčku,tak to šlo docela bez velké síly dolů stáhnout.Tak sem tam dal s plechu objímku se šroubkem na a fajfku a stáhl jsem tím tu svíčku,tak že dobře drží na té svíčce.Pane jo, nedělá to nakonec ta objímka?Je s plechu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: ned 30.04.2017 8:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 157
Ještě,od zapalování je hlavní kabel navlečený v takový drátěnym obalu.Je to od výrobce a pochopil jsem že je to stínění nebo náká ochrana proti jiskření.Tak ten kabel sem ničím ani neobaloval.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: ned 30.04.2017 9:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Zkus pořádně vyfotit detail té fajky.

A taky si uvědom, že balením čehokoliv do umělé hmoty odrušení nedosáhneš. Maximálně zamezíš přímému styku s případným holým vodičem.

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: ned 30.04.2017 10:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 157
Tu plechovou objímku sem už dal pryč.


Naposledy upravil Peggy dne ned 27.08.2017 10:31, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: ned 30.04.2017 10:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Objímka by ničemu nevadila. Je to opletení VN kabelu vodivě spojené s fajkou?

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: ned 30.04.2017 10:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 157
Ano je. A na polovině fajfky je nasazene smrštovačka.Ale vše od výrobce.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: ned 30.04.2017 10:45 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 157
Když vemu za tu fajfku,tak se na té svíčce trochu hýbe,ale sundat normálně nejde musí se dát velká síla aby se sundala.Mezi hlavou a fajfkou je mírná vůle,ale víc to narazit prostě nejde.Tak jestli to neni tím.Ale víc to fakt narazit nejde.
Zkoušel sem to i s vyndanou svíčkou nasadit na fajfku a měřil sem to šuplerou a víc do té fajfky nejde.Tak to považuju že to tak má být.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trex600 os GT15HZ problém
PříspěvekNapsal: ned 30.04.2017 10:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Zkus ještě nějaké fotky, aby bylo vidět, kde máš přijímač a jak je anténa.

A malou připomínku k focení: Použij nějaké rozumné pozadí.

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Yahoo [Bot] a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz