Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Mini K-BAR - help
PříspěvekNapsal: pát 25.12.2015 18:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 462
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Soft už maká. Prolezl jsem to zběžně a vše funguje. Taď musím doladit úhly. Ale je blbě vidět, jak mám být jednotka upevněna k modelu. Já myslel, že může být i na boku, ale v nastavení programu jsou jen 4polohy. A vypadá, že jen na placato vůči zemi. Je to správně?

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Mini K-BAR - help
PříspěvekNapsal: pát 25.12.2015 18:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1310
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
Co si pamatuju, tak je to tak, jak píšeš. Pouze naplacato.
Edit: je to tak, vždyť je to krásně vidět, jak to má být
Příloha:
bar.JPG
bar.JPG [ 106.33 KiB | Zobrazeno 1013 krát ]


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mini K-BAR - help
PříspěvekNapsal: pát 25.12.2015 19:47 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 387
Bydliště: České Budějovice
Wirda píše:
Soft už maká. Prolezl jsem to zběžně a vše funguje. Taď musím doladit úhly. Ale je blbě vidět, jak mám být jednotka upevněna k modelu. Já myslel, že může být i na boku, ale v nastavení programu jsou jen 4polohy. A vypadá, že jen na placato vůči zemi. Je to správně?


Vidět je to pěkně a názorně v MENU jak má bejt daná jednotka.Na bok se nedává.

_________________
Chybama se člověk učí .
Chase 360, T-REX 600ESP.T-REX 700E. T-REX700Nitro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mini K-BAR - help
PříspěvekNapsal: sob 26.12.2015 13:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 462
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Tam mám všechno, jen nevim jestli mi dobře funguje gyro. Jednotka nepřepíná barvu z normal na HH? Podle monitoru v sekci 3 kanálů mi aux gyro přepíná. Mám první -50 a další dvě polohy +60. dole na live dysplej mi to ukáže o nuly dolu žlutou a plus je nahoru v modrým políčku. Mám přepnuto v bance na Aux-gyro gain. Mám to dobře? Mám to na Opticovi, zapojení stejné jako Fujtabla

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mini K-BAR - help
PříspěvekNapsal: sob 26.12.2015 15:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 462
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Zalítnuto a myslím si, že K-bar nemá heading lock. Protože jsem měl na idle0 (normal) reřim-35 a ostatni dva na + 60, které ukazoval monitor Vstabi. Na vysílači to bylo 80%. Po vznesení jsem všechny tři letové režimy doladil za letu a výsledek je, že mám idle0 +45 a idle 1,2 +55%
Vstabi neumí Normal režim? Tak jsem tomu byl zvyklý u Tarotu Zyx. Jak si potom mám nastavit střih vrtulky?
Nebo to mám v bance pžepnout zpátky na bank0? Tam si ale myslím, že se nastaví zisk jen manuálně v softu, páč se přepne i okýnko a můžu hýbat jen myší. Ale v monitoru serv mi aux gyra přepíná.

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mini K-BAR - help
PříspěvekNapsal: sob 26.12.2015 16:27 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.5.2014
Příspěvky: 102
Kbar heading lock má. Už si nepamatuji jak to bylo, myslím, že jde zisk nastavit od 0 do 100 a 0-50 je normal a 50-100 je heading lock.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mini K-BAR - help
PříspěvekNapsal: sob 26.12.2015 22:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 462
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
No co píšeš je dost možná pravda, ale jaksi to asi nefunguje. 0-50 mi vstabi monitor ukáže žluté políčko v negativu a 50-100 je modré v kladné poloze. Jenže vrtulník má +45 normal +55 hlock. Není to blbě? Na zyxu je 50% jako nula a od 50ti dolu se zvyšuje zisk normalu a od 50ti nahoru zisk Hlock. Přijdou mi ty hodnoty blízko u sebe, ale třeba se pletu a má to tak být.

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mini K-BAR - help
PříspěvekNapsal: pát 29.07.2016 15:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2014
Příspěvky: 727
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Zeptám se trochu hloupě - ten kbar je čínský plagiát vbaru, nebo jak tomu mám rozumět? :-) Na stránkách mikáda ani zmínka o kbaru, přitom se to nastavuje jejich softem. Dá se do toho taky uploadovat jejich FW, nebo jak to teda lítá? Je to horší, než mini vbar?

_________________
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mini K-BAR - help
PříspěvekNapsal: pát 29.07.2016 15:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1310
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
Já už ty vrťasy, kde jsem měl K-Bar, dávno nemám. Je to samozřejmě obšlehlé, fachčí to na softu od Mikada. Srovnání nemám, ale určitě by se na netu našlo. Kopie jako spousta jiných, např. YGE - YEP atd


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mini K-BAR - help
PříspěvekNapsal: pát 29.07.2016 17:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 344
Bydliště: Blansko
Kdyby nekdo mel zajem o ten K-bar tak mam na prodej-uplne novy,ten modry(je drzsi jak zluty) ale nevim proc
necham za 700 kc vcetne vsech kabelu a prislusenstvi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mini K-BAR - help
PříspěvekNapsal: sob 30.07.2016 16:06 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1406
Bydliště: Pardubice
petrfm píše:
Zeptám se trochu hloupě - ten kbar je čínský plagiát vbaru, nebo jak tomu mám rozumět? :-) Na stránkách mikáda ani zmínka o kbaru, přitom se to nastavuje jejich softem. Dá se do toho taky uploadovat jejich FW, nebo jak to teda lítá? Je to horší, než mini vbar?



K-Bar = V-Bar ... Jen s tím rozdílem že jedno se dělá v Německu a druhé je klon dělající se v Číně.. Obojí létá naprosto totožně, nejsou tam absolutně žádné rozdíly.. FW v K-Baru aktualizovat nelze protože dojde k jeho Bricknutí a máš z toho pak jen těžítko (ochrana Mikada)... Na druhou stranu není proč aktualizovat protože FW co v tom je je perfektní.... K-Bar létám třetí sezónu v Goblin 500 a jsem s tím naprosto spokojený.. Lepšího letového projevu dosahuje jen Spirit... Takže pokud ho chceš klidně ho kup a s klidným svědomím létej 8) ..

_________________
Goblin 500 K-BAR@MiniProtos Spirit@Sniper II Spirit@Heli-X4 simulator@Taranis RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz