Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 223 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 1:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.10.2003
Příspěvky: 319
Tak zakládám nové tohle vlákno o tomhle bezpádlu:
http://www.thundertiger.com/product/8085.html

AN manuál je ke stažení zde:
http://mms.tiger.tw/upload/2011-12/201112138799.pdf

Zkušenosti uživatele Swalka zde
http://rcblog.houseofcode.eu/?p=29

základní zapojení je na instruktážních videích od TT
http://www.youtube.com/watch?v=ugK_zlm-8ys

Tak jsem zvědavý na první zálety a setupy nastavení těchto vrtulníků, manuál máme již téměř přeložený a bude k dispozici.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 4:03 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 1.4.2010
Příspěvky: 2562
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
dival jsem se na video swalka http://rcblog.houseofcode.eu/?p=10 (uplne dole) a vrtulka nechodi zrovna dobre. Pri zastaveni hooodne prekmitne.

_________________
Logo 600 + spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 9:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
romik píše:
Tak zakládám nové tohle vlákno o tomhle bezpádlu:
http://www.thundertiger.com/product/8085.html

AN manuál je ke stažení zde:
http://mms.tiger.tw/upload/2011-12/201112138799.pdf

Zkušenosti uživatele Swalka zde
http://rcblog.houseofcode.eu/?p=29

základní zapojení je na instruktážních videích od TT
http://www.youtube.com/watch?v=ugK_zlm-8ys

Tak jsem zvědavý na první zálety a setupy nastavení těchto vrtulníků, manuál máme již téměř přeložený a bude k dispozici.



Ahoj Romane

Včera jsem prvně nakoukl do nastvovacích menu. Vypadá to pro nastvení schůdné. Asi jsem se bál neoprávněně. V čem vidím možný problém jsou dvě věci.

1) Rozluštětní všech hieroglifů co co znamná. :lol: :lol:
2) P/I regulace pro desku cykliky. (u vrtulky nepředpokládám takové nepřijemnosti jako by mohli nastat u cykliky. )

PS: na manuálu se prcuje.

Ahoj Ondra

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Naposledy upravil OPR dne pon 13.02.2012 10:36, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 9:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
PS: koukal jsem, že v manuálu je menší chybka - táká se to přehození nastvení cykliky a vrtulky. Teď si to nepamatuju ale večer to sem hodím. Jde o to. že vlastní nastavení nesedí s manuálem.

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 9:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.1.2010
Příspěvky: 879
Bydliště: Partizanske
Obrázky: 6
Bezpadlo je to vcelku zaujimave, za dobru cenu. Jeho programovanie bez pouzitia PC je tiez +, ale vadi mi, ze pri pouziti satelitov DSM2, nie je mozne nastavit failsafe - odstavenie motora pri strate signalu.

_________________
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 9:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
shake13 píše:
Bezpadlo je to vcelku zaujimave, za dobru cenu. Jeho programovanie bez pouzitia PC je tiez +, ale vadi mi, ze pri pouziti satelitov DSM2, nie je mozne nastavit failsafe - odstavenie motora pri strate signalu.


A co Ti brání v použití normálního - plnohodnotného přijimače?

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 10:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.1.2010
Příspěvky: 879
Bydliště: Partizanske
Obrázky: 6
Nebrani mi nic. Len vyhoda pouzitia satelitov bez zbytocneho kablovania medzi prijimacom a bezpadlom sa tym straca.

_________________
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 10:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Holt by ses musel rozhodnout jak to vyřešit.

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 10:48 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 6.10.2008
Příspěvky: 2815
Bydliště: Cesko
Třeba koupit jiné bezpádlo, které umí FS i se satelity :wink:

_________________
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 11:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Jen se zeptám možná trochu blbě.

V manuálu, třeba v nastavovacím menu P/I setup desky cykliky, se píše o nějakých procentech. V FBL krabičce svítí čísla. Ty čísla znamenjí ony procenta?

Př. :

I will lead to a constant rolling/flipping. Please
try first tiny values (30%) and increase it until
you get a constant roll/flip-rates. Do not
increase it more after getting this result.

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 11:33 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 1.4.2010
Příspěvky: 2562
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
shake13 píše:
Bezpadlo je to vcelku zaujimave, za dobru cenu. Jeho programovanie bez pouzitia PC je tiez +, ale vadi mi, ze pri pouziti satelitov DSM2, nie je mozne nastavit failsafe - odstavenie motora pri strate signalu.


jak si prisel na to ze pri dvou satelitech neumi failsafe?

_________________
Logo 600 + spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 12:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.1.2010
Příspěvky: 879
Bydliště: Partizanske
Obrázky: 6
error414 píše:
jak si prisel na to ze pri dvou satelitech neumi failsafe?


Cital som o tom na zahranicnych forach a potvrdil mi to aj swalko. Ak by to nebola pravda, bol by som docela rad :)
Nasiel som aj kde to bolo:
http://www.helifreak.com/showthread.php?t=363118

_________________
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 14:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Ne že bych GT5 chtěl , jen mě zajímá jaký zkušenosti s tím budete mít.

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 14:32 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 1.4.2010
Příspěvky: 2562
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
dostal to uz nekdo do vzduchu krome swalka, strasne me zajima ten zakmitavajici ocas.

_________________
Logo 600 + spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 21:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.10.2003
Příspěvky: 319
krtek2k píše:
Ne že bych GT5 chtěl , jen mě zajímá jaký zkušenosti s tím budete mít.
Ted na to nemam čas, chceš ho pučit?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 223 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz