Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 375 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 27.01.2013 12:56 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.4.2010
Příspěvky: 118
Bydliště: Příbram
Obrázky: 14
Jednoduchá rada - dej flymentor pryč. Měl jsem dva a vždy se to občas chovalo nepředloženě. A kupodivu třeba jen občas. Vyměnil jsem za besta a je klid :)

Asi to není to co jsi chtěl slyšet :(

_________________
Spektrum DX8,HK450,Airwolf-500,ROBBE 60,AHF 50-Bell 222,ICON A5,BETA 1400,P-51D Mustang.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 27.01.2013 14:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2008
Příspěvky: 314
Ne v pohodě, dá se říci že že to jenom zkoušíme, jsem zabejčenej na origo Futabácký 401 žádný 3D gyra. Tohle je na to aby se v zimě človek nenudil a trochu drátkoval a šroubkoval. To že se to chová každou chvíli jinak mi přijde že je změnou teploty stačí pár stupňů a jsem uplně jinde. mluvím o ocasu. S cyklikou jsem problém neměl. Na poziční i stabilizační mod zavisím HK550 v místnosti 4x4m a drží. Stojím za dveřma. :lol: .


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 27.01.2013 15:01 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.4.2010
Příspěvky: 118
Bydliště: Příbram
Obrázky: 14
Jo jo ocas se občas chová divně, taky proto jsem ten systém opustil, naposledy jsem to měl ve 450 čtyřlist a létalo to OK, teplota je jasná na to je to háklivé. Jsou prostě lepší systémy. :)

_________________
Spektrum DX8,HK450,Airwolf-500,ROBBE 60,AHF 50-Bell 222,ICON A5,BETA 1400,P-51D Mustang.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 27.01.2013 19:14 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2008
Příspěvky: 314
Mám to namontovaný v HK550 do shitové heli je potřeba shitové gyro, jinak by to k sobě nešlo. :)
HK550 nebudu rozvádět to by bylo na nové rozsáhlé téma. Ale k FM, má udaný tuším teplotní rozsah 0 až +40 stc oproti alignu je ta spodní hranice hodně málo. Každopádně před letem ho nechat deset minutek aklimatizovat v prostředí kde se bude létat a je to hodně znát. Je to nutný u všech neznačkovejch gyr. Kolega chodí létat v počasí do mínus pěti a pokud to nechá řádně aklimatizovat tak není problém ani s Walkerou. Asi to skončí tak že FM nechám na cykliku, CCD pryč a na ocas dám čtyřista jedničku. :roll: Kdyby měl někdo chuť pokecat o HK550 tak mužeme hodit nové téma pokud tady už něco není, to jste nezažili ani v nejhorších snech. Nebylo to drahý ale abych to naučil létat tak jsem na cifře za nový combo Align T-REX 550. :( :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 20.02.2014 22:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 533
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
Prosím zkušené o informaci, nebo odkaz, jestli existuje nějaký stabilizátor pro pádlový systém, kromě flymentoru?
Mám totiž 3 kusy HK450, a tak bych to chtěl zkusit, ale pokud to půjde tak s nějakým stabilizátorem.

_________________
Pepa * Flash, SU-29, SLIM, ION ( FX 32, TARANIS 9E, +multimodul deviations a několik hraček )


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 21.02.2014 8:55 
Mazák
Mazák

Registrován: 12.10.2012
Příspěvky: 564
Bydliště: Praha 6 ČR
HLA píše:
Prosím zkušené o informaci, nebo odkaz, jestli existuje nějaký stabilizátor pro pádlový systém, kromě flymentoru?
Mám totiž 3 kusy HK450, a tak bych to chtěl zkusit, ale pokud to půjde tak s nějakým stabilizátorem.

helicommand 3d počítej s vyšší cenou měl jsem ho trex 500 pádlu, pak jsem koupil bezpádlo hlavu a demona.zkus se pozeptat na chilliheli, pan bozděch poradí. zdar

_________________
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 21.02.2014 8:59 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.4.2010
Příspěvky: 118
Bydliště: Příbram
Obrázky: 14
Těch systému je celkem dost ale jak píše kolega, helicomad je dost dobry , osobně mám vyzkoušený Gyrobot a také slušný systém. Ten umí jak s padlem tak bez pádla.

_________________
Spektrum DX8,HK450,Airwolf-500,ROBBE 60,AHF 50-Bell 222,ICON A5,BETA 1400,P-51D Mustang.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 27.12.2014 23:29 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.12.2014
Příspěvky: 3
mozno blba otazka, som trochu zaciatocnik. Da sa flymentor pouzit na bezpadlovu hlavu? Kupil som si kit HK-450 FBL aj s flymentorom, ale dnes som sa snazil ho zaletiet a spraval sa velmi nekontrolovane. Neviem vsak ci som to ja nastavil zle, alebo je to nutne pouzit vylucne na padlovu hlavu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 28.12.2014 2:16 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.10.2010
Příspěvky: 20
Jasne ze umi, odletal jsem s nim celou sezonu a dobry.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 29.12.2014 1:52 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.12.2014
Příspěvky: 3
Skrblik2 píše:
Jasne ze umi, odletal jsem s nim celou sezonu a dobry.


a mohol by som ta poprosit hodit tu tvoje nastavenia? Ja som zatial pouzil len defaultne nastavenia, samozrejme nastavil som take veci ako vyrovnanu dosku cykliky a podobne. Skusil som s tym vzlietnut ale po tvrdom boji s vrtulnikom som nakoniec zadnou vrtulkou zavadil o zem a strhol tak zuby na kuzelovom ozubeni (mam torque tube).
Vrtulnik sa sprava tak, ze s nim cuka ako keby bol prilis vysoky gain na gyre, ibaze to robi s cyklikou, nie s chvostom. Tipujem, ze asi musim znizit manual override ability a stick response acceleration.
Budem vdacny za akukolvek radu


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 29.12.2014 13:35 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.10.2010
Příspěvky: 20
Flyma jsem pouzival asi pred dvema sezonama, mrknu co kde mam poschovavane, nejlip, posli mi mail, ja ti to na nej sendnu.Muj je info@petrerben.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 03.01.2015 19:20 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 12.12.2010
Příspěvky: 4401
Bydliště: Brno
Obrázky: 8
modemm píše:
mozno blba otazka, som trochu zaciatocnik. Da sa flymentor pouzit na bezpadlovu hlavu? Kupil som si kit HK-450 FBL aj s flymentorom, ale dnes som sa snazil ho zaletiet a spraval sa velmi nekontrolovane. Neviem vsak ci som to ja nastavil zle, alebo je to nutne pouzit vylucne na padlovu hlavu.

Pokud se chceš naučit létat s 6tikanálovým vrtulníkem,
bude možná lepší pořídit si něco, co létá.
Takže HK v kombinaci s Flymentorem zřejmě nebude ideální volbou.
Jdi do osvědčeného vrtulníku s osvědčenou výbavou - ve finále ušetříš čas,
peníze a hlavně budeš létat a ne testovat. :D
Poraď se s někým, kdo v Tvém okolí s heli létá.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 12.01.2015 14:18 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.12.2014
Příspěvky: 3
Takze po dlhsom case sa mi nakoniec podarilo rozbehat flymentora aj na FBL hlave. Vcera som ho skusal vonku, musim povedat ze na to ako neskutocne vonku fukalo to islo celkom obstojne - schvalne som isiel v takom pocasi lietat aby sa ukazalo ci stoji za to ho drzat doma alebo ten flymentor predat ci jednoducho odlozit. Vysledky ma posilili. Vsimol som si, ze pri FBL hlave robi flymentor drobne prekmity, cize pri vyrovnani sa na chvilu pretoci do opacnej strany, osobne si myslim, ze sa tym snazi nejako prekonat zotrvacnost flybaru, ktory ja tam nemam. Nasiel som dnes inzerat na padlovu hlavu takze ju asi kupim (vyjde to lacnejsie ako nejaky tarot FBL unit) a uvidim co to bude robit.
Chcem este podakovat Skrblik2 za pomoc pocas nasej mailovej komunikacie :-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 12.01.2015 14:28 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.10.2010
Příspěvky: 20
Diky, rado se stalo :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 23.01.2015 23:15 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2007
Příspěvky: 3
Začetl jsem se o tematu a při vzpomínkách na mé začátky a na to co mně zbylo doma mohu nabídnout velice málo létaný helicommand 3D včetně kabelu k PC a origo CD (létáno pouze na elekttře). Začínal jsem s tím na 450heli a tahle jednotka skutečně umí zaparkovat na místě, i ta kamera dolů fakt funguje. Nastavení pomocí PC je jednoduchý. Pokud si pamatuju, dával jsem za to pěknej ranec a už mně to k ničemu není. Pokud by byl zájem, je možno se domluvit.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 375 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz