Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 16.02.2009 22:47 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 15.7.2007
Příspěvky: 197
Bydliště: Lanskroun
Potvrzuji, ze ds760 slape bezproblemove, ale kabel k pc je nutnosti.

_________________
http://picasaweb.google.com/chladektomas
http://www.youtube.com/chladektomas


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 16.02.2009 23:16 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.1.2009
Příspěvky: 362
Bydliště: Liberec
Diky za nazor.Me se taky Spartan libi a vse co jsem o nem slysel; jen jsem zpozornel, protoze Futaba ted vyrukovala s nejakym supernovym a supermalym gyrem GY-520 a hovori o nem v superlativech (no ale samochvala smrdi, tak bych rad slysel prakticke zkusenosti i s timto gyrem. Michal

_________________
Protos, Blade 400, Blade mCX, Spektrum DX7, Phoenix RC


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 18.03.2009 20:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.9.2008
Příspěvky: 1250
Bydliště: Meziboří
Obrázky: 171
Thomas. píše:
Potvrzuji, ze ds760 slape bezproblemove, ale kabel k pc je nutnosti.
tak jsem si toto gyro taky objednal do malého Gauika a jsem na to docela zvědavej jestli bude fungovat i v takhle malé heli


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 16.10.2009 15:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
Prochel, co to gyro? funguje dobre? cital som teraz, ze je od velkosti huricane 200 az do 90 nitro...
Zaujimava je cena na HC, sice ho nemaju, udajne do 30 dni... Po prihlaseni 149,99 + USB za 29,99 + nejaky kabel...8,99


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 16.10.2009 16:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.9.2008
Příspěvky: 1250
Bydliště: Meziboří
Obrázky: 171
Kenny McCormick píše:
Prochel, co to gyro? funguje dobre? cital som teraz, ze je od velkosti huricane 200 az do 90 nitro...
Zaujimava je cena na HC, sice ho nemaju, udajne do 30 dni... Po prihlaseni 149,99 + USB za 29,99 + nejaky kabel...8,99
po půl roce provozu tohoto gyra v gauikovi musím konstatovat že funguje na 1 :) nastavování velmi jednoduché pomocí USB kabelu , nastavoval jsem jen jednou , nikam nic nedriftuje a ocas drží jak přibitej


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spartan DS760 - GYRO
PříspěvekNapsal: pát 16.10.2009 17:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 625
Bydliště: Vsetín
GY520 i Spartan DS760 prodávají na HobbyKing. Obojí po 150USD. Objednal jsem Spartana a čekám teď na zálet.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 16.10.2009 18:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.4.2008
Příspěvky: 832
Bydliště: Červený Kostelec
A ještě je dobrý gyro Align GP750 dá se použít taky od třídy 250 až 700 a šlape parádně.

_________________
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 16.10.2009 19:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.1.2009
Příspěvky: 362
Bydliště: Liberec
Měl jsem Spartana pul roku v Bladovi 400 (já vím, já vím, to je jako s kanónem na vrabce) a choval se naprosto presne. Toto gyro se strašně jednoduše programuje i přehrává firmware. Blada jsem vyměnil za Protose, tak se stěhoval i Spartan.

_________________
Protos, Blade 400, Blade mCX, Spektrum DX7, Phoenix RC


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 11.06.2010 9:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
Zdravim mam prozbicku, asi nelze nastavit ds760 pres radio ze?nepucil by tedy nekdo kabel na ds760 ci bloototh,ci nenastavil na heli?Samo ne zadara,jedna se o 450 Pro,moc dekuju za ochotu P :)

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 11.06.2010 21:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 625
Bydliště: Vsetín
Samozřejmě že jde. Pokud teda nechceš programovat takové detaily jako citlivost u krajních poloh, rychlost serva, rychlost otáčení po/proti směru hodinových ručiček,... Základní nastavení jde udělat přes TX/RX


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 11.06.2010 22:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
Jasny jde me o to prizpusobit starsiho spartana na servo co budu pouzivat nejspis ds 650,zmena planu skusim nejdrive spartana v JR 500 a tam pujde bud savox ci DS je to to same,nevim co puvodni majitel prez usb zmenil,nejde treba hodit do defaut modu?

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spartan DS760 - GYRO
PříspěvekNapsal: ned 15.02.2015 19:42 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.1.2015
Příspěvky: 5
řeším problém, jaké servo bude pracovat s tímto gyrem do cca 1 tis. mám spadeno na http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/ ... sec-7-22kg podle všeho by tohle servo mělo pracovat na 100%
Pracovní frekvence: 760micro/s / 560hz podle http://www.spartan-rc.com/products/ds760/ds760.php vše sedí ale v soft. programu tuto pracovní frekvenci nikde nevidím jak je to tedy popřípadě doporučte jiné rychlost by měla být pod 0,06s tato hodnota bude na cyklice pádlového protose. Díky
EDIT: KST DS 515MG vše souhlasí, co na něj říkáte? možná ještě lepší volba KST DS 215MG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spartan DS760 - GYRO
PříspěvekNapsal: čtv 19.02.2015 11:12 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 23.12.2010
Příspěvky: 46
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Tohle servo používám na tom gyru a v pohodě. Frekvenci nastavis podle tabulky co je v návodu u gyra


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz