Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10.11.2010 11:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
Panove resim FBL do snipera2,A docela me laka skusi 3G ad uz kuly cene i kuly projevu jako padlum nejlblizssimu,S beastx chybu asi neudelam,ale nezkusil nekdo 3G na La heli??jak by se to asi tvarilo 3g uchycene jen na asi docela pruznych podelnikach kde je misto pro gyro???

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10.11.2010 13:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
Mám 3G v Prôtosu a funguje lépe, než v Rexovi. Co se týče uchycení - čím pevněji, tím lépe. Senzor je ale malý, vleze se téměř kamkoli.

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10.11.2010 14:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
avalanche8
cena na bazaroch za 3G je sice lakava, ale mas Dx7.
Bol tu pripad, ze to clovek nerozchodil s DSM2. Opatrne s rozhodovanim... :wink:

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10.11.2010 14:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
Kenny McCormick píše:
ale mas Dx7.
Bol tu pripad, ze to clovek nerozchodil s DSM2. Opatrne s rozhodovanim... :wink:

Měl jsem DX6i, mám DX7 SE a nikdy jsem neměl žádný problém.

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10.11.2010 14:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
mozno si to necital, bolo to v brnenskom vlakne helimaniacs teamu, a nerozchodil to ani servisman v helimanii. Dal fasst a fungovalo.
Mozno vadne 3G, to uz som sa nedozvedel, uzivatel ho strelil, ked som dobre videl...

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10.11.2010 16:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
Vim ze to sem nepatri,ale kuly 3g kupovat fujbu nebudu.Tak zase nic nez se trapit tak asi beastx no.Ale je fakt ze mohlo jit o vadnej kus,nebo o konkretni tip prijimace?? 8O kdo vi

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10.11.2010 16:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
avalanche8 píše:
Vim ze to sem nepatri,ale kuly 3g kupovat fujbu nebudu.Tak zase nic nez se trapit tak asi beastx no.Ale je fakt ze mohlo jit o vadnej kus,nebo o konkretni tip prijimace?? 8O kdo vi

DX6, DX7SE, AR6200, bez problémů. 3G jsem měl úplně první v republice (takže mám úplně původní model - pročesával jsem denně internet a hned jak byl ve světě k mání jsem ho objednal) - tedy novější modely jistě budou ještě bezproblémovější - navíc jak Szabo, tak Kammerer lítají Jak DSM2 tak 3G. Já bych se toho nebál.

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 10.11.2010 16:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
:D ok skusit se to muze,za ty 2,5t to asi stoji a v jednom z mejch 3 kvedlaku to chodit musi ze :D 8)

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz