Reklama

 





Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1513 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2012 10:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
bal som sa takejto odpovede :(
Ked nebudem spokojny, strcim ho do PROcka a kupim toho aligna...

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2012 11:05 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.10.2010
Příspěvky: 226
Bydliště: Žacléř okr. Trutnov, ČR
Já mám MKS DS8910A+ též a doporučil mi jej TOP pilot, který v Protosu lítá starší verzi. A pak se v tom vyznej. Každopádně já jsem s tímto servem spokojený. Nemyslím si, že by jsi udělal chybu.

_________________
Outrage Fusion50+HC3-SX,Protos470/MVVS+Spirit,Swift II,DX8,XrayT2/009,Phantom4+Huawei M3


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2012 11:26 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 15.12.2010
Příspěvky: 3227
Bydliště: Havířov-město zaslíbené
Obrázky: 45
Mám v Protosovi 500 na vrtulce servo ALIGN DS 620 a spokojenost taky. Ale nelítám žádné divoké akro. Jen nějaké osmi, přemety. Ale nebál bych se ho i při divočejším lítání.

_________________
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2012 11:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4245
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
však jsem psal pro ultimátní ocas , to znamená nejvíc nejlepší ze všeho , bez možnosti nějakého dalšího vylepšení

_________________
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2012 11:43 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.9.2011
Příspěvky: 129
Bydliště: Prostějov
Já používám Savox SH1290mg jsem maximálně spokojen.

_________________
LOGO 600 SE ,MPX Gemini,DX8,Phoenix 3.0,Protos 500 stretch FBL Beastx
no jo začínám


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2012 11:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.7.2010
Příspěvky: 5491
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Proč se tu ku*va nedaj mazat příspěvky :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2012 14:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
erotel píše:
Já používám Savox SH1290mg jsem maximálně spokojen.
myslim ze to je totozne servo s align ds650 ktore odporuca krtek2k
Vdaka za odporucania, v pripade potreby uz mam aj vybrate to servo align z ebay-u ze 67 s dporavou, lacnejsie ako ten ekvivalent savox 1290. Akurat mi nieje jasne, ze ked su serva totozne, preco stoja prevody na Align takmer 2x viac ako na Savoxa. :roll:
Zeby boli potiahnute titanom neboTakNeco...?

Ondra, ved to vybodkuj, takto .............. :wink: :)

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2012 15:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.7.2010
Příspěvky: 5491
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Kenny McCormick píše:
erotel píše:
Já používám Savox SH1290mg jsem maximálně spokojen.
myslim ze to je totozne servo s align ds650 ktore odporuca krtek2k
Vdaka za odporucania, v pripade potreby uz mam aj vybrate to servo align z ebay-u ze 67 s dporavou, lacnejsie ako ten ekvivalent savox 1290. Akurat mi nieje jasne, ze ked su serva totozne, preco stoja prevody na Align takmer 2x viac ako na Savoxa. :roll:
Zeby boli potiahnute titanom neboTakNeco...?

Ondra, ved to vybodkuj, takto .............. :wink: :)




Myslím, že jsou potiahnute aj iba velikou marží. Titan v tom bude tentokrát nevinně.

Jo bodkovat umím jen tahle funkce tu byla a je najednou fuč. :cry:

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2012 15:25 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 9.3.2011
Příspěvky: 161
Bydliště: Hlučín
Chlapi, mám jeden stupidní dotaz. Jsem šťastným majitelem Protose 500 s plastovým rámem. Protože jsem se ale setkal se zemí, tak jsem musel vyměnit rám atd. Předchozí majitel měl na vrtulníku jakési propojení mezi šroubkem na držáku motoru a ocasní trubkou. Šlo o klasický tenký kabel - jakoby ukostření ocasní trubky nebo co. Dle mne je tento kabel k ničemu. Chci se vás ale zeptat, zda o tom něco nevíte, nebo jestli to tam mám zase namontovat zpět? (Není to satelit antény - kdyby někoho napadlo toto.) :D

_________________
Hexacopter "Sklo" Hero Spy, Goblin 380, Hotwing 750, 4copter FPV racer 250


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2012 16:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
daj to ako to bolo, pokial nepouzivas antistatik sprej na remen kazdych par letov, je to ukostrenie proti statickej elektrine, aby to to nekopalo do serv.
http://www.youtube.com/watch?v=O2rrN2OMv1U

Mozno by to netrebalo pri pouziti karbonoveho ramu a vodiveho domceka trubky /aj taky sa predava/

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2012 16:38 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 9.3.2011
Příspěvky: 161
Bydliště: Hlučín
Díky moc za info, toto jsem nečekal. Tak já to zas připojím. :wink:

_________________
Hexacopter "Sklo" Hero Spy, Goblin 380, Hotwing 750, 4copter FPV racer 250


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2012 17:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
este ma napadla jedna vec:
Zvladne moj regl roxxy 960-6 s 3A BECom /burst 5A/ jedno standart a 3 mini digi serva? :?:
Je velky rozdiel odberu prudu medzi mini a standartnym servom?
Na MiPo-vom blogu som nasiel, ze ma tento regl v sniprovi II so 4 digi servami, no nenasiel som ake su.

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2012 17:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.1.2010
Příspěvky: 879
Bydliště: Partizanske
Obrázky: 6
Kenny McCormick píše:
Mozno by to netrebalo pri pouziti karbonoveho ramu a vodiveho domceka trubky /aj taky sa predava/

Jedine v takejto kombinacii to asi naozaj netreba. Inak doporucujem aj na karbonovom rame. Videl som vela videi na youtube s demonstraciami statiky na chvostovej trubke - az z toho beha mraz po chrbte 8O

_________________
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2012 17:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.1.2010
Příspěvky: 879
Bydliště: Partizanske
Obrázky: 6
YGE regulator dodavany s Protosom ma tie iste hodnoty na BEC a mne styri digi serva utiahne.

_________________
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2012 17:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2011
Příspěvky: 272
Obrázky: 1
Kenny McCormick píše:
myslim ze to je totozne servo s align ds650 ktore odporuca krtek2k

niektori tvrdia ze align a savox nie su az tak rovnake, ze je ina elektronika a kabliky. osobne neviem, mam savoxa 1290, zatial poslucha. s CG nemam problem ani s 2200 baterkami

_________________
PRÔTOS


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1513 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz