Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prosim o pomoc
PříspěvekNapsal: stř 25.12.2013 11:29 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.12.2013
Příspěvky: 1
Včera jsem dostal vrtulnika F-series F645 přesně podle návodu jsem se snažil spárovat f-45 s vysílačem ale při zapojení baterie na f-45 má zčít blikat dioda rychle a jak se spomalí tak je to připraveno na spárování ale mně ta dioda bliká pořád rychle a nzpomalí ani po 20min vysílač mám nastaven z výroby mod2 ale ani při zapnutí vysílače se nobjeví vysílací frekvence kontrolky blikají obě a f-45 nereaguje tak nevim kde dělám chybu i s těma páčkama jsem hýbal plyn naplno a zpět ale nic to nedělá poradí někdo díky Petr


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o pomoc
PříspěvekNapsal: stř 25.12.2013 12:05 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2008
Příspěvky: 6658
Bydliště: Moravský kras
Co takhle prejmenovat vlakno nejak smysluplneji?

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o pomoc
PříspěvekNapsal: stř 25.12.2013 12:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1881
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Ahoj,napiš a nebo si vyplň odkud jsi,třeba se najde někdo ve tvém okolí a poradí ti osobně,je to tak lepší :mrgreen:

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o pomoc
PříspěvekNapsal: stř 25.12.2013 13:54 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.1.2012
Příspěvky: 548
Obrázky: 0
Ahoj. Tiež mám tento vrtulník.

Postup:
1. zapneš vysielačku
2. zapojíš baterku do vrtulníku
3. na vysielačke dáš páčku plynu na plné, na pár sekúnd potom dáš na nulu
4. po pár sekundách je vrtulník synchronizovaný s vysielačkou a môžeš ísť lietať.

Ak dlho trvá kým od zapojenia baterky dáš na vysielači plyn na plné, tak potom to robí problémy s spárovaním, musí to byť zvládnuté behom krátkej chvílki. Treba viac krát skúsiť vypnúť tx a vrtulník a opakovať postup.

_________________
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o pomoc
PříspěvekNapsal: čtv 26.12.2013 10:44 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 26.11.2013
Příspěvky: 32
Tuhle potvoru neznám. Výše uvedený postup se zdá být v pořádku až na bod 3. Ten bych kvalifikoval jako pokus o těžké ublížení na zdraví. Před každým zapnutím vysílače je vhodné zkontrolovat, že plyn je stažen na doraz. Po zapnutí vysílače by mělo být k dispozici asi 5 vteřin pro zapnutí napájení vrtulníčku. Pak bych to položil a čekal, až se to aktivuje. Na všechny v podpisu uvedené potvory to zabralo ...

_________________
Creata 400, Hiko 400, Griffin 450, 4F200, Omega 1200, V120D02S, V450D01(03), Solius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o pomoc
PříspěvekNapsal: čtv 26.12.2013 11:10 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.1.2012
Příspěvky: 548
Obrázky: 0
pre 4F200:
ten postup je správny, ja tu potvoru :-D mám doma.
Kým nedáš plyn na plné a hneď nestiahneš, vrtulník nezačne reagovať, je to systém na odblokovanie elektroniky nejaký.

čo sa týka ďalej, napadlo ma ešte:
1. ako píše 4F200, over si trim plynu či je na minime (úplne dole)
2. na ľavo na vysielačke (ak máš mode2), je druhý trim (resp. taká záskočka, čo ti udrží knipel ktorým ovládaš dopredu/dozadu v pevnej pozícii. Over si, že aj ten je úplne dole. Ak nieje úplne dole, elektronika to nejak blokuje, že sa vrtulník nedá dokopy s TX.

_________________
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o pomoc
PříspěvekNapsal: čtv 26.12.2013 11:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2010
Příspěvky: 2771
Obrázky: 0
4F200 píše:
...až na bod 3. Ten bych kvalifikoval jako pokus o těžké ublížení na zdraví. ......

Tahle "ochrana" se používá u hraček, zejména 3-kanálových vrtulníků.

MJX je spíš hračkařina, takže to maj i u 4-k.


.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o pomoc
PříspěvekNapsal: čtv 26.12.2013 12:01 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 26.11.2013
Příspěvky: 32
Tak to jo. Já jsem tyhle hračky přeskočil. Jenom bacha na tento návyk při přechodu na 6-ti kanály. Hezký svátky ...

_________________
Creata 400, Hiko 400, Griffin 450, 4F200, Omega 1200, V120D02S, V450D01(03), Solius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o pomoc
PříspěvekNapsal: čtv 26.12.2013 16:27 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10012
Bydliště: Břeclav
JirkaA píše:
Co takhle prejmenovat vlakno nejak smysluplneji?


Ani trocha diakritiky a interpunkce by nezaškodila...

To pete47:

Pokud chceš dostávat smyslupné, propracované a užitečné odpovědi, bylo by záhodno investovat trochu pečlivosti i do dotazu. Nemyslíš?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o pomoc
PříspěvekNapsal: čtv 26.12.2013 18:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2008
Příspěvky: 806
Bydliště: Praha 8
celadnik píše:
Postup:
1. zapneš vysielačku
2. zapojíš baterku do vrtulníku
3. na vysielačke dáš páčku plynu na plné a ihned potom dáš na nulu.
4. po pár sekundách je vrtulník synchronizovaný s vysielačkou a môžeš ísť lietať.


Tento postup je v pořádku!!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz