Zdravim a přeji hezké Svátky, mám velkou prosbu, někde tady jsem procházel vlákna a byl tam i odkaz na video, kde bylo létáno a přistáváno na bazén na zahradě a bylo to asi letadlo od RCF (ale není v nabídce). Prosím nasměrujte mě tam, nějak to nemohu teď dohledati i kdybych se zbláznil. Myslím, že to bylo koncipováno jako létající člun a ne jako akrobat s plováky. Díky moc, mám před barákem rybník, tak by bylo škoda ho nevyužít . Ještě jednou díky
HonzaS píše:
http://www.youtube.com/watch?v=ORss0kYcn94 tohle? To v nabídce není no Ale asi budou plováky na crack Beaver, to je taky hornoplošník.
Díky moc, to je ono !!! Škoda , že je to jen prototip... Jo a ten Beaver! Tak pro něj jsem na 100 % rozhodnut! Tak že mám čekat u něj na plováky? Jo a jinak, to nemáte nic jinýho na práci o Svátcích, než se toulat po RC manii Tak to rychlé odpovědi jsem opravdu nečekal .-) !!! díky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru