Katana MX - Precision Aerobatics
- Jindra_S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Katana MX - Precision Aerobatics
Je skleněné plátno (či jak se to jmenuje správně) součástí stavebnice? U Katany MD bylo, ale raději se zeptám - stále si totiž myslím, že od 24.12. dál strávím svátky v dílně
No a pryskyřici mám, jen to plátno mi chybí.
-
Jindra_S píše:Je skleněné plátno (či jak se to jmenuje správně) součástí stavebnice? U Katany MD bylo, ale raději se zeptám - stále si totiž myslím, že od 24.12. dál strávím svátky v dílněNo a pryskyřici mám, jen to plátno mi chybí.
Je tam.. a ja ho teda strihnul napul a nalepil jsem ho i nahoru..
MC-20, T-rex450, VariantIII, RCF - CrackPittsMini CrackPitts SU29 Depron Extra300L, PA - KatanaMX
jak píše Luke, je tam
Taky jsem ho dávak i nahoru (na Extře MX).
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Tak dneska jdu konecne na prvni let.. drzte pesti
Klepou se mi kolena.. doufam, ze mi to tu v praci nekdo driv nerozebere, v aute jsem ji nechavat nechtel..
Klepou se mi kolena.. doufam, ze mi to tu v praci nekdo driv nerozebere, v aute jsem ji nechavat nechtel..
MC-20, T-rex450, VariantIII, RCF - CrackPittsMini CrackPitts SU29 Depron Extra300L, PA - KatanaMX
tak jak? 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
BYlo to super.. vynikajici eroplan.. stacil jeden dilek subtrimu na kazdy aileron a perfektne rovny let i na zadech.. sbailni pri nizke rychlosti. vubec se to netrha, takze se nekyve jako se mi kyvala extra pri normalnim harrieru.. jsem nadseny.
Jen jsem zkousel co da ta vyskovka a rekl bych, ze by to tech 55 stupnu asi chtelo..
Tady jsem udelal nejake fotky pred startem.. pak jsem si dal telefon na vysilac a zkousel neco natocit.. obcas se to tam mihlo, tak jsem z toho jen radeji vytipal nejake obrazky..
https://plus.google.com/u/0/photos/108518717008793181346/albums/5809520079169389153
Jen jsem zkousel co da ta vyskovka a rekl bych, ze by to tech 55 stupnu asi chtelo..
Tady jsem udelal nejake fotky pred startem.. pak jsem si dal telefon na vysilac a zkousel neco natocit.. obcas se to tam mihlo, tak jsem z toho jen radeji vytipal nejake obrazky..
https://plus.google.com/u/0/photos/108518717008793181346/albums/5809520079169389153
to rád slyším
Já ještě čekám na serva, nakonec to vypadá na HS 5085 na křidélka, DES 567 MG na vop a Hyperion DS 16 FMD na sop. Uvidíme...
HonzaS píše:to rád slyšímJá ještě čekám na serva, nakonec to vypadá na HS 5085 na křidélka, DES 567 MG na vop a Hyperion DS 16 FMD na sop. Uvidíme...
A uz jsi to tam vlepil? Ja prave nevim, jestli to mam predelat nebo jak.. a mam vsude HS 5085, tak na ten ocas je to mozna malo..?
Zatím ne 
A preco sa neda dat 55 stupnov? Mas len kratke packy serv ( to sa da lahko vyriesit) alebo ma vyskovka doraz a neda sa ju vychylit viac ( to by bol problem)?
jozop píše:A preco sa neda dat 55 stupnov? Mas len kratke packy serv ( to sa da lahko vyriesit) alebo ma vyskovka doraz a neda sa ju vychylit viac ( to by bol problem)?
B je spravne.. udelal jsem uz tak celkem dost velkou mezeru pri lepeni vyskovky k tomu stabilizatoru, ze naabezka uplne nelicuje.. aby to slo ohnout co nejvic.. ale kdyz jsem to zalepil a nazehlil tu folii, ktera ma zakryt mezeru.. tak to dam na tech 45 stupnu.. hodne velkou silou se to da dotlacit skoro na tech 55, ale to je rukou a fakt musis tlacit div by to neprasklo.. Takze by to chtelo bud jeste vetsi mezeru, aby tam nevadila ta hrana.. nebo trochu pribrousit hrany pod uhlem, aby to do tech 55ti stupnu dolezlo bez namahy..
Packy nemam kratke.. a serva by mela stacit.. udajne..
Uvidime, az budete nekdo dalsi stavet.. jak se vam to povede.. jestli jsem nekde udelal chybu ja.. ci jak..
Neda sa ten doraz zbrusit, teraz, alebo pred stavbou?
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
Co mám doma Kubovu EXTRU tak on to brousil aby to chodilo...
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
Vojc29 píše:Co mám doma Kubovu EXTRU tak on to brousil aby to chodilo...
Hmmm.. tak to vypada, ze to tedy take budu muset dobrousit.. zkusim to tedy tak, abych ji nemusel odriznout a vlepovat znovu.. nejak setrne to zabrousit uz slepene.. a potom pres ten brus nalepit oracover.. to jsem tedy zvedav, jak se to povede, aby to pak nevypadalo zprasene..
Idealni by bylo to nariznout primo na te hrane, odstranit potah, zbrousit to jen v tom zlabku a zase vlepit jen ten kousek do zlabku.. a jde o to, zda-li zbrousit ten stabilizer nebo vyskovku.. kde to bude mene vadit.. resp. kde je tlustsi ten slepeny konec.. asi na te vyskovce..
ve středu nafotím, jak to jde trošku zbrousit na neslepeném letadle. Vypadá to jednoduše, ale není tam moc co brousit (stojina je jen 3mm balza!). Co jsem koukal na Danielovo videta, tak ten to má myslím "stock" a chodí mu to dost dobře.
Luke, nezkoušel jsi mix vop-křidélka? Nebo těžiště dozadu?
Luke, nezkoušel jsi mix vop-křidélka? Nebo těžiště dozadu?