S tím proudem 1,6A dost riskuješ- vzhledem k těm dost šitovým pružinkovým držákům baterek. S balančáka- buď redukce nebo přepájet balančáky na typ co pasovat bude -popřípadě přeházet jednotlivý piny do pouzdra co pasuje- pokud by to rozměrově sedělo.. arda1BOTlupin píše:Vysílač samo vypnut, nabíjím přes trafo proudem 1.6 A.Dík za odpověď. Jěště, poprosím mám nabíječ turnigy a baterie foxy samozřejmě nepasují, jak jsem zjistil kabely od balancerů.Co s tím..
RC souprava CADET 4 2.4 GHz
Ahoj baterky eneloopky se nabíjejí ve vysílačce tímto nabíječem http://www.jino.cz/nabijec-cg-s32-hitec-1188.html kterej se vrazí do konektoru na zadní straně vysílašky a necháš to zaplé přez noc a ráno hurá do vzduchu 
http://martin104b.galerie.cz/
Re: RC souprava CADET 4 2.4 GHz
Zdravím,vím že se tato otázka opakuje ale už mě to dohání k šílenství
dělám vše přesně podle popisu ale ta dioda se ne a ne rozsvítit pořád jen rychle bliká..nemuže být problém někde jinde? děkuju 
ano ten návod sem si přečetl několikrát písmenko po písmenku ale opravdu postupuju podle něj
dokonce jsem ho rozebral a zkontroloval a vše se zdá být v pořádku..kabel na anténu neni porušenej prostě nic..baterii připojuji na poslední kanál ale jelikož LED bliká nemyslím si že je problém v tom
Mám momentálně Kadety doma 2 - můžu zkusit step-by step - máš ICQ? Radek
ICQ 638556901
... myslim, že hlavní problém při párování (při správném postupu dle správného návodu) je v onom tlačítku na přijimači !
Podle mě nelze tisknout tlačítko a současně ovládat vysilač. Tlačítko na přijimači je přístupné nějakým slabým nástrojem
z boku, to zn. že se netiskne kolmo ale nějak se to tím nástojem jako má páčit.(a tím sepnout)
Mně se osvědčil tento postup . Přijimač si vyndám z krabičky (dá se lehce "rozlousknout") a potom je k onomu tlačítku krásně přístup zhora a je možno ho tisknout jako opravdu tlačítko, a né se v něm šťárat z boku.
Je to mikrotlačítko a lehce se tím tlačením z boku poškodí (osobní zkušenost)
Podle mě nelze tisknout tlačítko a současně ovládat vysilač. Tlačítko na přijimači je přístupné nějakým slabým nástrojem
z boku, to zn. že se netiskne kolmo ale nějak se to tím nástojem jako má páčit.(a tím sepnout)
Mně se osvědčil tento postup . Přijimač si vyndám z krabičky (dá se lehce "rozlousknout") a potom je k onomu tlačítku krásně přístup zhora a je možno ho tisknout jako opravdu tlačítko, a né se v něm šťárat z boku.
Je to mikrotlačítko a lehce se tím tlačením z boku poškodí (osobní zkušenost)
Měl jsem podobný problém. Opravdu nad lidské umění je tisknout obě tlačítka současně,a i přesto že se mi to povedlo,spárovat to nešlo. Odnesl jsem to k prodejci,a ten po odzkoušení mi dal nový vysílač. Chyby byla v něm-asi.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
Tak dneska jsem po dlouhé době nelétání bety 1400 znova chtěl zalétat, ale nějak se mi pošahala baterka asi...jako reakci na to mi obchod napsal ať zkusím znova spárovat...no a co se nestalo... párovací tlačítko(RX-600) odešlo do křemíkového nebe
technicky je to strašně vyřešený... nevím, proč tam nemůžou dávat nějakej jednoduchej jumper. Doporučuju na tlačítko netlačit a pokud možno něco plastovýho nebo dřevěnýho, např párátko, jinak tlačítko odstraníte taky... Já betu létal 2x a na přijímač jsem šahal jednou... když jsem na něj šáhl podruhé... odešel... teď pro změnu odejde na reklamaci, tak uvidíme.