Tak já nevím pánové co s váma.
Shop, který má na nějakém zboží dobrou cenu se vám zdá podezřelý?

Škoda. No co se dá dělat, samozřejmě chci abyste našemu shopu věřili já teda tu 600-ku zdražím (pro toho pána co ji poptával samozřejmě platí původní nabídka). BTW za doboru cenu je proto, že to byla speciální cena v době veletrhu od distributora a každý z těch obchodů měl možnost ji za tu cenu nabrat na sklad. Měli jsme za dobrou cenu i 550 bezpádlo, ale už nejsou. Ty, které přijdou tento týden na sklad už budou dražší.
Co se týče toho motoru, ještě jednou jsem si zkontrolovala krabici je tam opravdu nový motor RCM-BL600M, takže se nejedná o žádný výprodej, či doprodej.
Modré jsme měli na skladě proto, že v té modré jednak vypadá bombasticky (tu vám pochválí i drahé polovičky, věřte mi

) a jednak vy nemáte chuť se odlišit?
600-ka elektro bezpádlo Align nemá, 600-ka bezpádlo je jen v nitru, zatím. Takže pokud budete chtít elektrickou, tak si ji musíte přestavět.
Poznámka na závěr: Pánové, zvykněte si, když to mají Benovo letadýlka skladem, tak to mají skladem. Nenabízíme zajíce v pytli. Neříkám, že jsem neomylná a že nemůžu udělat chybu, ale určitě ode mně neuslyšíte, jéé my jsme tu měli brigádníka a on to zvoral.