Trex 600 ESP - informace, rady, triky, nastavení...

Opravdu větší kousky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Drop

#541 Příspěvek od Drop »

oscar píše:Tak jsem se informaval primo v tomto obchode a maji je skladem. http://www.benovoletadylka.cz/trex-600- ... p-350.html
Nova cena po naskladneni ma byt asi 15230kc.
Navic ten modrasek ma uveden motor 600M ,ale v Hradci tam ma 650L.
Tak potom by melo z toho odkazu to byt to nejnovejsi. Ne?

A co třeba T600 12S s v-barem :idea: je vybaven v hodnotě ca 50tis....budu ho prodávat...kdyžtak info SZ.Důvod..končim.
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
oscar
Kontaktovat uživatele:

#542 Příspěvek od oscar »

To je na me hodne, to by doma nezkousli.
Letadla, auta.
Drop

#543 Příspěvek od Drop »

600 stovkaři jestli chcete někdo něco lacino na 600stovku, tak ještě tam něco mam, ale dost rychle to mizí.Kdyžtak sz...jinak ozubených kol neni nikdy dost :lol:
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
Drop

#544 Příspěvek od Drop »

oscar píše:To je na me hodne, to by doma nezkousli.

já ho za 50tis samožřejmě neprodávám :idea:
RomanAll

#545 Příspěvek od RomanAll »

tak je ze mne vahavy strelec opet :-)

Trex 600 combo?
Trex 550 fbl? bez 3G a dokoupit Vbar
nejaky Logo velikostne pribuzny....

vzhledem k tomu co jsem zatim nalital, tak co se tyce ND,
tak asi tu 600 combo, kdyz je za dobrou cenu,
uvazoval jsem o 450ce, ale chci neco vetsiho, star a zrak neslouzi :-)

modra je dobra :wink:
T-Rex 450 Pro
Futaba T8FG
Lioness

#546 Příspěvek od Lioness »

Tak já nevím pánové co s váma.
Shop, který má na nějakém zboží dobrou cenu se vám zdá podezřelý? :-( Škoda. No co se dá dělat, samozřejmě chci abyste našemu shopu věřili já teda tu 600-ku zdražím (pro toho pána co ji poptával samozřejmě platí původní nabídka). BTW za doboru cenu je proto, že to byla speciální cena v době veletrhu od distributora a každý z těch obchodů měl možnost ji za tu cenu nabrat na sklad. Měli jsme za dobrou cenu i 550 bezpádlo, ale už nejsou. Ty, které přijdou tento týden na sklad už budou dražší.

Co se týče toho motoru, ještě jednou jsem si zkontrolovala krabici je tam opravdu nový motor RCM-BL600M, takže se nejedná o žádný výprodej, či doprodej.

Modré jsme měli na skladě proto, že v té modré jednak vypadá bombasticky (tu vám pochválí i drahé polovičky, věřte mi :-) ) a jednak vy nemáte chuť se odlišit? :-)

600-ka elektro bezpádlo Align nemá, 600-ka bezpádlo je jen v nitru, zatím. Takže pokud budete chtít elektrickou, tak si ji musíte přestavět.

Poznámka na závěr: Pánové, zvykněte si, když to mají Benovo letadýlka skladem, tak to mají skladem. Nenabízíme zajíce v pytli. Neříkám, že jsem neomylná a že nemůžu udělat chybu, ale určitě ode mně neuslyšíte, jéé my jsme tu měli brigádníka a on to zvoral. ;-)
Troll

#547 Příspěvek od Troll »

Ty jo ! Tys nám to všem teda nandala ! :cry: To já kdybych měl obchod, v žádném případě bych při jeho uvedení nepsal něco jako : " pánové, zvykejte si ... " . Věřím že je to všechno pravda, my si možná i zvykneme , ale ne na základě řečí prodejcu, nýbrž na základě osobních zkušeností spokojených zákazníků. A to bohužel chvíli trvá a nejde to urychlit podobnými výroky. To se já osobně akorát tak rozesměju a jdu radši jinam . Obchodník je chudák, nezbývá mu, než tak trochu lézt zákazníkům do zadku, alespoň spočátku. A když už tady kritizuju, kdybych třeba sháněl motor do letadla, tak mne ( a ani naprostou většinu modelářů) vůbec nezajímají reklamní kecy Horsta Fuchse jako jsou napsány u vašeho Roxy. Zato tam o něm bohužel není vůbec nic použitelného, snad jenom průměr hřídele, není tam jaké má ten motor KV, jakou hmotnost a jakou zatížitelnost,alespoň tyto základní parametry, tudíž není dle čeho posoudit co je to vlastně za motor a tudíž se obrátím jinam.
Tož tak, kritika je sice bolestivá, ale zdravá. :)
psena
Kontaktovat uživatele:

#548 Příspěvek od psena »

Skoda ze novy motor pro 600 ESP neni M , ale uz asi pul roku MX (600MX Brushless Motor ).
Ale nemuzem samozrejme chtit, ze u nas v cechah budou hned tak nejaky novinky ze :lol:
Samozrejme bez problemu jde pouzit i verze M, je o dost lepsi nez uplne puvodni Lko.
A to ze se Lko jeste obcas u nas nekde objevi, vidim jako trosku troufaly.
Lioness

#549 Příspěvek od Lioness »

Troll píše:Ty jo ! Tys nám to všem teda nandala ! :cry: To já kdybych měl obchod, v žádném případě bych při jeho uvedení nepsal něco jako : " pánové, zvykejte si ... " .

Zdravím, vám se zdá, že když vám napíšu pánovy zvykejte si když já řeknu, že to mám sklad tak to mám skladem.......... tak:
1. Vám chci něco nandat? Proč bych to dělala, je vaše volba kolik za co a kde utratíte.
2. Tím pádem se špatně prezentuju, když říkám, že to co mám skladem mám opravdu skladem. No asi jsem zapomněla, že jsem v Čechách a to znamená, že si tu lidi dělají z pusy splachovací záchod a já se k tomu musím postavit tak, že když mě někdo něco řekne tak zaručeně to je lež. Víte 15 let pracuji se zahraničními partnery, většina kontraktů je především založena na smluvním ujednání, jen v Čechách naprosto na vše potřebujete "glejt" a když dojde na lámaní chleba tak je vám stejně k ničemu. Ale pokud i v tomto nezačneme sami u sebe tak naše děti v tomhle chování budou pokračovat.

Podívejte se já jsem nevstoupila, proto abych se zde prezentovala a někomu lezla do zadku jak píšete. Já jsem sem vstoupila hlavně proto, že naprosto nechápu tu logiku, že když má někdo něco levnější a skladem, že to musí být automaticky podfuk jak tu bylo naznačováno. To není kritika to pardon. ;-)

A co se týče té kritiky, já se kritiky nebojím, pokud je k něčemu. Máte pravdu, že jsou to kecy, ale bohužel nic lepšího jsem od distributora ani od výrbce nedostala. Pokud najdete lepší informace, ráda je přeložím doplním. Už Karel Čapek říkal: Kritizovat, znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak bych to dělál já, kdybych to uměl.
Lioness

#550 Příspěvek od Lioness »

psena píše:Skoda ze novy motor pro 600 ESP neni M , ale uz asi pul roku MX (600MX Brushless Motor ).
Ale nemuzem samozrejme chtit, ze u nas v cechah budou hned tak nejaky novinky ze :lol:
Samozrejme bez problemu jde pouzit i verze M, je o dost lepsi nez uplne puvodni Lko.
A to ze se Lko jeste obcas u nas nekde objevi, vidim jako trosku troufaly.

Tohle je zajímavá informace odkud ji máte? V Čechach nabízíme to co se dodává do Evropy obecně, ale že by byl nový motor 600MX ještě neuvádí ani výrobce pokud se nepletu.
psena
Kontaktovat uživatele:

#551 Příspěvek od psena »

http://www.helipross.com/t-rex-600-esp- ... bo-en.html
http://www.flying-hobby.com/shop/trex-6 ... -5846.html

Za to ze nemate Mx se ale fakt nezlobim, protoze tyto motory v Combu nabizi jen ty nejaktualnejsi shopy na svete, spousta jako treba helidirect ma taky jeste Mkovej motor.
Ja jsem to spis psal, aby jsme Mko nebrali jako "novy" motor.
MX je totiz velmi chvaleny a osobne bych se pri koupi 600ky asi o tuhle novinku zajimal. Ovsem vzhledem k vasi cene, bych koupil combo u vas a motor MX zvlast i tak se to vyplati a jeden motor navic se vzdy hodi.
Mam otazku, comba mame v CR jak jsem psal, za docela slusny penize, ale u nahradnich dilu to uz tolik neplati...respektive rozdil oproti www.helipross.com je kde cena za kit je s vami srovnatelna, ale cena nahradnich dilu u nas uz o cca 1/3 drazsi. Neslo by s tim taky neco delat?
00Ja
Kontaktovat uživatele:

#552 Příspěvek od 00Ja »

Kdyz tady padla rec o osobnich zkusenostech, snad to nebude brany jako nedovolena reklama.
Na zaklade odkazu na T-600 tady ve vlakne jsem na Benovo strankach rano uvidel T-550E 3G. Cena zajimava, psano, ze skladem. Telefonem jsem overil a odpoledne ji mel doma, protoze- a to je samozrejme nahoda- jsem taky z Plzne, tak jsem si ji osobne vyzvednul.

Co se tyce motoru, tam maj chybu v popisu. a webu je napsano motor 600M, ale ve stavebnici je novej 600MX.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#553 Příspěvek od OPR »

Lioness píše:......... ale že by byl nový motor 600MX ještě neuvádí ani výrobce pokud se nepletu.

Tady je přímo od kuchtíka :D

http://www.align.com.tw/shop/product_in ... anguage=en
Lioness

#554 Příspěvek od Lioness »

psena píše:Za to ze nemate Mx se ale fakt nezlobim, protoze tyto motory v Combu nabizi jen ty nejaktualnejsi shopy na svete, spousta jako treba helidirect ma taky jeste Mkovej motor.
...................
www.helipross.com je kde cena za kit je s vami srovnatelna, ale cena nahradnich dilu u nas uz o cca 1/3 drazsi. Neslo by s tim taky neco delat?

Koukala jsem ještě k distributorovi, ten 600-ky teď už nemá vůbec a dostupnost jen na dotaz, dle dosavadní zkušenosti, budou kdoví kdy a jak jsem koukala na cenu tak bude úplně někde jinde, takže možná se toho nového motoru dočkáte.

ND - vím, cena je hrozná, zatím máme dva distributory na ND, samozřejmě bereme to co je levnější a postupně to plníme do shopu, ale levnější bohužel má jen ND na pádlové T-rexi a má toho málo, ale jiného jsme zatím nesehnali, nicméně děkuji za připomínku a posunu si to v to do listu na začátek
Lioness

#555 Příspěvek od Lioness »

to OPR:
aha já myslela, že to ještě neinzerujou u vrtulníku, že by byl v balení toho ESPčka :-), já to jdu zjistit jestli o tom něco ví distributor, to bude nejsnazší
Odpovědět

Zpět na „Heli - nad 500“