swing
Ak chce čuchnúť aj trocha k F5j a chce mať ako tak konkurenciaschopný model tak bude musieť tieto úpravy spraviť , ak bude stúpať 30s tak to je tak niekde na chvoste umiestnenia. 30s a už aj menej máme zapnuté motory v F5J outruner.
Chcem mu len poradiť aby nebol potom sklamaný.
Ale keď by to chcel len na rekreačné polietanie tak to je určite dobrá voľba.
panter píše:Ak chce čuchnúť aj trocha k F5j a chce mať ako tak konkurenciaschopný model tak bude musieť tieto úpravy spraviť , ak bude stúpať 30s tak to je tak niekde na chvoste umiestnenia. 30s a už aj menej máme zapnuté motory v F5J outruner.
Myslíš, že so superbrusom za 10 - 20 litrov bude na tom lepšie?.....
V prvom rade to chce naučiť sa lietať (nemyslím tým udržať sa vo vzduchu). Zátačky s motýľom sú predsalen trošku iné, ako s klasikom, Téčkom, alebo Xkom.... Takže na začiatok si myslím, že by to aj stačilo.
http://lubo111.rajce.idnes.cz
Ty asi na súťaže moc nechodíš , ale nechcem ti brať ilúzie treba s tým modelom prísť a skúsiť si to.
A teraz sme sa bavili o technickej stránke / že musíš byť aj pilot to je samozrejmé a keď nie si tak ti ani brus za tých 20litrov nepomôže/
Máš dve možnost:
1. narvať tam silný pohon aby si si to oproti lepším modelom dohnal výškou za ten istý čas a modliť sa aby sa ti nerozsipalo
2. alebo si to prerobiť odlahčiť, model aby si mal menšie plošné zaťaženie
a nemusel si to valiť do veľkých výšok a mal šancu na brusi.
takže Ľubo1 ukáž sa na súťaži aby si mohol si si to skúsil a potom možno zmeníš názor
A teraz sme sa bavili o technickej stránke / že musíš byť aj pilot to je samozrejmé a keď nie si tak ti ani brus za tých 20litrov nepomôže/
Máš dve možnost:
1. narvať tam silný pohon aby si si to oproti lepším modelom dohnal výškou za ten istý čas a modliť sa aby sa ti nerozsipalo
2. alebo si to prerobiť odlahčiť, model aby si mal menšie plošné zaťaženie
a nemusel si to valiť do veľkých výšok a mal šancu na brusi.
takže Ľubo1 ukáž sa na súťaži aby si mohol si si to skúsil a potom možno zmeníš názor
- jurenko
- Kontaktovat uživatele:
opat zasa raz zdielam panterov nazor..
treba sa ukazat na sutazi a potom nieco pisat co je kategoria f5j...a v akych dimenziach sa momentalne lieta...potom clovek zisti ze ako panter hovori..bud brutalny pohon..alebo lahky model,ktory ma vacsinou nevyhodu lebo ked fuka tak nema sancu...ktomu treba naozaj aj spickoveho pilota...
panter píše:takže Ľubo1 ukáž sa na súťaži aby si mohol si si to skúsil a potom možno zmeníš názor
To je výzva..... Nikdy som v ničom nesúťažil, nikdy som nehral ani len futbal z vlastnej vôle.... nemám potrebu súťažiť. Lietam rád, a neviem prečo by som mal pristávať, keď to nosí, a neviem prečo sa trápiť udržať vo vzduchu keď to nenosí, prípane prečo to zapichnúť do zeme, aby som sadal na čas....
http://lubo111.rajce.idnes.cz
- jurenko
- Kontaktovat uživatele:
je to kvazi da sa povedat aj vyzva...zalezi na tebe...neni to len o pichani modelu presne na bod alebo, alebo preco lietat ked je termika..ked mas termiku das si motor 5 sekund a si vitaz..ked nemas termiku a das si motor 5 sekund,a si PAN PILOT a chytis bublinku opat si vitaz..je to o taktike a najma o rukach pilota...podstatu kategorii pochopis a na sutazi ked sa donej ponorosi a zacne v tebe uradovat sutazivy duch...