Jo a taky jsem vyčetl že dvě gumy jsou dvojnásobné ochrana
airkid píše:lidi, ja mam problem, ze mi upadava vrtulka...uz mi druha uletela za letu..muzete mi nekdo dat tipa?
airkid píše:lidi, ja mam problem, ze mi upadava vrtulka...uz mi druha uletela za letu..muzete mi nekdo dat tipa?
Ahoj, chystam se na totez, takze neni nad vymenu pripadnych tipu a zkusenosti ze slepych ulicek :-) Zatim jsem pochytil, ze je asi vhodne ten elapor (pokud mas origo plovaky) podlepit v predni casti skluznici z plastove podlozky pro lepsi kluz - no, ono to aspon zlepsi i mechanickou odolnost, pokud by ten snih byl zmrzlej ... a pro vodni hratky by to snad nijak vadit nemelo :-)were píše:... upravit si plovaky na letani na snehu ...
thsoft píše:Na gumičkový unašeč jsem tady v konferenci vyčetl že je dobrý koupit "O" kroužek (mám asi 16mm síla 2,5mm) a že je to lepší než gumička originál, zatím lítám a nepadá.
Jo a taky jsem vyčetl že dvě gumy jsou dvojnásobné ochrana :-) ale nezkoušel jsem ...
were píše:Ahoj, na podzim jsem sem daval link na tip jak upravit plovaky pro letani na snehu (podlepit tenkou PVC deskou). Vyzkousel jsem to, pouzil jsem desky na papiry, plovaky jsem podlepil jen predni cast az po odtrhovou hranu. Muzu potvrdit, ze to leta moc pekne, i ovladatelnost pri pojizdeni je vyborna, a to i v uslapanem hrbolatem snehu. Pokud mate zajem, dal jsem na youtube kratke video
http://www.youtube.com/watch?v=1VA20nRY3os
S nasakavosti elaporu jsem zadny problem nezaznamenal, krome podlepeni predni casti nejsou plovaky nijak upravovane. Na lepeni jsem pouzil Chemopren a zatim to zda se drzi
motor RAY C3530/10
baterie LiPo Ray 2s 1600mA/25C (pouzivam je i do Tora, proto jen 2s)