Multiplex MiniMag
- airkid
- Kontaktovat uživatele:
Multiplex MiniMag
Zdarek, mate nekdo zkusenosti s malym braskou velkyho Magistera? I co se tyce designu, prislusenstvi atd..
Goblin 630,Vibe 90SG,X50 Titan,Raptor 50(30),Fusion 50,Velocity 50,T-Rex 500N,250
Goblin 630,Vibe 90SG,X50 Titan,Raptor 50(30),Fusion 50,Velocity 50,T-Rex 500N,250
Co chceš vědět? Je to výborné letadlo, kup si plováky létá krásně na vodě. Motor může být silnější. Snese i větší zatížení, létá s fotoaparátem atp.
- hlavně nekecat a lítat -
ION, byl statečný...
Helios F3A od Hyperionu 1kW
Extra 330 od VA Models, lítá úžasně
hydroplán Canadair z laminátu
F3K Long Shot, F3F Linx+el. trup, Thermik Dream 3m na 1,2kW
Banana od Baudismodel - kompozitová kráska
ION, byl statečný...
Helios F3A od Hyperionu 1kW
Extra 330 od VA Models, lítá úžasně
hydroplán Canadair z laminátu
F3K Long Shot, F3F Linx+el. trup, Thermik Dream 3m na 1,2kW
Banana od Baudismodel - kompozitová kráska
Dnes jsem s MinyMagem lítal na jednu batrii LIPOL2200 39min a stihl jsem udělat 26 okruhů (start-přistání) na asfaltové ploše. Trénuju přesnost přistání na vodu. Kdo má zkušenosti s přistáním na vodu, prosím poraďte na co si dát pozor. Pro nižší rychlost mám vychýlený klapky asi 10mm a padá to opravdu důstojně pomalu. Doufám, že to bude stačit a o vodu nezakopnu. Zatím děkuji za rady.
_George_ píše:Frantat72 píše:Dnes jsem s MinyMagem lítal na jednu batrii LIPOL2200 39min a stihl jsem udělat 26 okruhů (start-přistání) na asfaltové ploše.
39 minút je slušný čas![]()
Nebolo to s tou baterkou príliš ťažké?
Tak baterie dvojčlánek LiPol2200 cca196g. Vzletová hmotnost 520g. Neměl jsem potíže s váhou. A ty okruhy byly opravdu velice krátký. Start na 3/4 výkonu cca 15s potom plachtění při přiblížení bez motoru, či maximálně do 1/4 výkonu a chvíle rolování před dalším startem. Je to dohromady 39minut, ale s velmi nízkými výkony.
airkid píše:to je dost slusny.. ja normalne litam kolem 12 minut, taky jenom okruhy na minimum plynu.. Je teda pravda, ze mam Lipolku 1500 a ta uz ma taky neco za sebou ..vzletova hmotnost 560g
Omlouvám se za chybu, v předchozích příspěvcích jsem psal že vzletová hmotnost mého MiniMaga je 516g. Správně je 615g. (přesmička) Ještě jednou se omlouvám, protože jse s touto váhou překvapil už více lidí.
Zatím Ahoj