Zdravím.Mám tento regulátor http://www.rc-levneji.cz/regulatory--es ... c-4a-5-5v/
(motor je axi gold 3000kv 2217/5)
Problém je v tom že se marně už delší dobu pokouším dostat do programovacího menu nebo taky nastavit rozsah plynu dle mé Tx.
Dle manuálu je pro programování nutné:zapnout Tx s pákou plynu na max. pak zapnout ESC.
Nyní by po 2s měl 2x pípnout motor(tak je psáno v návodu cz i ang) poté bych měl páku dát na min. a tím je zkalibrován ply dle mé Tx.
Nebo nechat páku plynu na max. a za 5s by se měla spustit sekvence příkazu v programovacím modu.
Takže dělám vše dle návodu, ale ozvou se signály:3 pípnutí(značí 3S Lipo), 1 pípnutí(zaplá brzda) pak nějaká muzika a dál NIC.
Napětí z SBECU jde serva jedou Microbeast taky pracuje normálně a motor jde podle páky plynu do otáček(zkoušel jsem jen nízké otáčky protože to nemám dobře připevněno k zemi)
Přikládám odkaz na video, kde je jeden z pokusů a taky krátký český návod, který je i pro tento můj regl.
Nerozumím v návodu co znamenají ty // vv atd v té tabulce.To jsou nějaké znaky pro klesající a stoupající ton?
Po vypnutí byl motor i reg vlažný(je to v pořádku?)
Prosím kde dělám chybu při programování?Regl i helina je z bazaru ale před prodejem letěla.
Rozsah plynu jsem měl 0-90 tak jsem dal 0-100 ale nic.
video: https://www.youtube.com/watch?v=c__fE-VkN94
Nedaří se nastavit regl
Re: Nedaří se nastavit regl
- Přílohy
-
- _manual_HK_BS_cz.pdf
- (458.05 KiB) Staženo 21 x
- JosefSvejk
A jakou máš křivku plynu při tom kalibrování? Nevyznám se v tvojí vysílačce, ale co znamená to "AUTOROT" na displeji? Nemáš zapnutou autorotaci?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Tak křivka je 0,40,60,85,100 ano je to nastavováno v autorotaci(tedy vypnutý motor) křivka je pro režim autorotace a normální režim(motor zapnut) stejná.
Mám to nastavovat v letovém režimu?To mi vyliská jak se to prudce roztočí, ne?
Mám to nastavovat v letovém režimu?To mi vyliská jak se to prudce roztočí, ne?
- JosefSvejk
A jak má regulátor poznat, v jaké poloze je páka, když je vypnutý motor
? Když máš křivku od nuly, tak ti nemůže nic vyliskat. A jestli se bojíš, sundej pro jistotu listy.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Jasně sem blbej.Přepul sem to no letového režimu a už to jede.
Dá se nějak zjistit jaké je současné nastavení?Přehrává mi celý seznam příkazů ale mě by zajímalo jak je nastaven teď.
Díky moc za radu
Dá se nějak zjistit jaké je současné nastavení?Přehrává mi celý seznam příkazů ale mě by zajímalo jak je nastaven teď.
Díky moc za radu