Doktor píše:No ona je otázka jak moc se mu představa sloučí s realitou. Zatím udělal né moc dobrý krok s volbou motoru a nevim zda na to nehodlá pověsit i ten čínský odlitek ve tvaru kužele včetně odlitých šroubků co drží listy a s klasickou matičkou M3 (běhá mi mráz po zádech jenom když to píšu) který tak výhodně koupil v UK.
>Zba
Pokud nechceš utrácet zbytečně za vrtuli na 3S tak kup 12/8. Až přejdeš na 4S, tak ji tam nech. Pokud chceš lítat po delší dobu na 3S, tak si kup 12/9. Víc bych tomu s ohledem na kvalitu motoru (přijatelnou eff) nenakládal.
Motor jsem vzal, co doporučil nak, akorát s nižšími otáčkami, jelikož mi zde bylo řečeno, že s větší vrtulí dosáhnu větších výkonů nebo tak nějak, nechce se mi to teď hledat. Ostatní motory nebyly povětšinou skladem a nakonec jsem se stejně nenechal do žádného přemluvit - jak někdo psal, mohl jsem akorát napsat, jak jsem se rozhodl a neoravovat vás

. Kužel z UK tam jde na zálet a možná tam i zůstanu na pořád. Bral jsem průměr 4mm, protože vím, jak to mají povětšinou křivě navrtané. Od kámoše nástrojáře jsem si to nechal předělat na 5mm. Jinak tam asi po záletu půjde červený pelikán turbokužel. Jeden z těch UK vozí kamarád na optimě a nic zlého to nedělá. Co se týče šroubků na něm nevím, nezkoumal jsem. Jaký tedy doporučuješ kužel?Kdyžtak doobjednám spolu s listy.
OK objednám 12x8 a příští víkend snad hurá do vzduchu.