Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Smutná příhoda s Aurorou
PříspěvekNapsal: pon 05.11.2018 21:33 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.6.2011
Příspěvky: 92
Bydliště: KrPole
Potvrzení zapnutí vysílání lze vypnout v menu Systém -> SYS. MGMT -> strana 2/2 -> Check Frequency. Lze tam vypnout i upozornění na abnormální letové podmínky a plyn v nenulové poloze.
Auroru mám již mnoho let, ale vypnout vysílač při trimování, to se mi teda nepovedlo. A to občas lítám i v zimě. Někdy i s rukavicema.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Smutná příhoda s Aurorou
PříspěvekNapsal: pon 05.11.2018 22:18 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2003
Příspěvky: 10365
Bydliště: Břeclav
Celeron píše:
Dosud jsem si myslel, že DG-1 a DG-2 jsou jen spínací kanály on/off. I v nastavení "funkce" v FX30 jde k DG-1 a DG-2 přiřadit jen spínač. Tak co dělaj na výstupu DG-1 a DG-2 ty impulsový sekvence podobný S-bus? Potřebuje to nějakej futabáckej spínací člen co si vyzobe informaci z tý digitální sekvence a nebo by mělo být na DG výstupech už přímo log 0/log 1? Nebo to na Fasstový FX30 s R 7014 SB s volbou Fasst/Fasstest nechodí?
Díky


Na DG1/2 by měl být normální servo výstup, jen není proporcionální. Prostě spínač. Ale nikdy jsem to nepoužíval.

Spirit mám připojený přes S-bus z nějakého FASST šestikanálu podle manuálu. Chodilo to hned a rovnou. Podrobnosti Ti neřeknu, protože tam nebyla žádná laborace a tak mi to neutkvělo.

Tu jsme tu s tím ale offtopic.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Smutná příhoda s Aurorou
PříspěvekNapsal: úte 06.11.2018 10:32 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 5.3.2011
Příspěvky: 24
Bydliště: Brno
fireball píše:
Potvrzení zapnutí vysílání lze vypnout v menu Systém -> SYS. MGMT -> strana 2/2 -> Check Frequency. Lze tam vypnout i upozornění na abnormální letové podmínky a plyn v nenulové poloze.
Auroru mám již mnoho let, ale vypnout vysílač při trimování, to se mi teda nepovedlo. A to občas lítám i v zimě. Někdy i s rukavicema.


Ano,je to tak jak píšete.V češtině - menu Systém> nastavení systému>kontrola frekvence- vypnout.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Smutná příhoda s Aurorou
PříspěvekNapsal: stř 07.11.2018 6:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.5.2008
Příspěvky: 1415
Bydliště: Hradec Králové
Obrázky: 0
Memory píše:
Ano,je to tak jak píšete.V češtině - menu Systém> nastavení systému>kontrola frekvence- vypnout.


Máte pravdu, jde to. Ovšem ihned mě napadá hromada důvodů, proč to nevypínat a ani jediný, proč to vypnout... :wink:

_________________
Piper 2,4m, P-47 Razorback 3,1m, Cap232 2,1m, Futaba T18MZ WC a na některé poletuchy Aurora...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Smutná příhoda s Aurorou
PříspěvekNapsal: čtv 08.11.2018 19:18 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.11.2009
Příspěvky: 355
Bydliště: Praha 9
abegin píše:
Tak vida, asi těch postižených bylo víc, když se někomu vyplatilo vymyslet a vyrábět "ochranu".

To není ochrana ale posunutí těžiště s origo baterkou když to visí na krku.
Jinak po hmatu ty dvě věci snad pozná každý. Trim je menší a má zoubky.

_________________
Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: HONZIK 22 a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz