Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2509 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 168  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: pon 18.02.2019 0:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 1222
Bydliště: Brno
Lark píše:
To opravdu není snazší způsob, jak v určitém intervalu hlásit stav stopek (a nejen stopek)?
Možná to není úplně triviální řešení , ale zase je to zcela univerzální časovač k použití kdekoliv. ..

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, MXS 64",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: pon 18.02.2019 0:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 10014
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Tak na druhou stranu alespoň existuje způsob jak se to dá obejít. Je ale trochu nelogické, proč to pořád hlásí jen zbývající čas, který nesouhlasí s číslem na displeji, když softwarově to nemůže být žádný problém.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: pon 18.02.2019 9:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.10.2005
Příspěvky: 1617
Bydliště: mezi Práglem a Kralupama n/Vlt.
V technické podpoře u JETI jsem našel následující: http://www.jetimodel.com/cs/DC-16-amp-D ... -casovacu/
Tak uvidím jak se s tím poperu :)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: pon 18.02.2019 10:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 10014
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
To by snad mělo fungovat. Jen změnit sestupnou řadu hodnot "Time" a přiřadit správný "File". Pokud by chyběly správné soubory wav, dají se vygenerovat z psaného textu pomocí prográmku TTSAutomate


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: ned 17.03.2019 18:16 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 498
Bydliště: Praha
Ahoj, potreboval bych si vytvorit vlastni zvuk do vysilace, ale nevim kde ho nejlepe vytvorit, aby byl stejny jak ve vysilaci.
Ma nekdo nejakou oblibenou stranku?

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: ned 17.03.2019 21:42 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.8.2012
Příspěvky: 28
Bydliště: Plzeň
Balabolka...

_________________
Jeti DC-16, Trex 450PRO, Logo 550, Kasama Srimok FAIFA, Goblin 700


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: pon 18.03.2019 10:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 288
Bydliště: Tišnov
michalv píše:
Ahoj, potreboval bych si vytvorit vlastni zvuk do vysilace, ale nevim kde ho nejlepe vytvorit, aby byl stejny jak ve vysilaci.
Ma nekdo nejakou oblibenou stranku?


https://acapela-box.com/AcaBox/index.php


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: pon 18.03.2019 19:28 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 498
Bydliště: Praha
O teto strance vim ale uz je placena

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: pon 18.03.2019 20:05 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 71
michalv píše:
O teto strance vim ale uz je placena

Pošli mi do SZ co potřebuješ vytvořit a e-mail.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: stř 20.03.2019 9:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 205
Páni modeláři mám velikou prosbu :D
Nenašel by se nějaký šikovný/ochotný modelář v mém okolí tzn.Příbram,Praha,Plzeň,Písek.... kdo má zmáklé meny tohoto rádia a byl ochotný mi pár věcí dovysvětlit/doprogramovat samozřejmě nezůstanu nic dlužný.
Tím že jsem používal jiný systém tak v některých věcech dost plavu a ani manuál mi moc nepomáhá
Moc děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: stř 20.03.2019 12:10 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 9035
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 300
Blog: Zobrazit blog (3)
Rád se pokusím pomoci....
Co tě trápí?


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: stř 20.03.2019 13:44 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 205
Děkuji ti
Mě jde spíše o to někam osobně zaject a dát mi alspoň hoďku školení


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: stř 20.03.2019 13:55 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 9035
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 300
Blog: Zobrazit blog (3)
Nevidím problém v osobním popovídání, ale když se poptáš zde, tak to bude mít obecný přínos a tomu bych osobně dával přednost.

A to nemluvím o tom, že by jsi si mohl vymyslet nějakou specialitu a tu bych si rád nacvičil napřed :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: stř 20.03.2019 15:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 205
:D já ti rozumím ale ono to někdy jde špatně popsat a když ti budu koukat přes rameno tak to bude pro mě srozumitelnější :wink:
Jedna s věcí co asi jde popsat je že když zapnu radio a nemám plyn dole,některý s vypínačů v poloze nahoře nebo horních boční dole tak mi na to rádio neupozorní
No koukám že ani taková banalita nejde popsat polopatě :D
A i proto zajedu raději někam osobně


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: stř 20.03.2019 15:39 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 9035
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 300
Blog: Zobrazit blog (3)
shumi píše:
Jedna s věcí co asi jde popsat je že když zapnu radio a nemám plyn dole,některý s vypínačů v poloze nahoře nebo horních boční dole tak mi na to rádio neupozorní
Popsal jsi to naprosto jasně.
Návod strana 98.
Menu, Pokročilá nastavení, Nastavení kniplů/spínačů
Vybereš spínač/ovladač, který se má kontrolovat a nastavíš Předletovou konfiguraci.
3. Předletová konfigurace ovladače
U každého z ovladače vysílače můžete přiřadit, v jaké poloze
vyžadujete, aby se ovladač nacházel před načtením modelu. Dokud
nejsou všechny ovladače v polohách předletové konfigurace,
neaktivuje se model a na displeji vysílače je zobrazen obrázek
vysílače s vyznačeným ovladačem, který má jinou polohu, než je
poloha předletové konfigurace.


Ještě je potřeba říci, že když si nastavíš v Menu, Pokročilém nastavení, Další možnosti modelu, spínač na zastavení motoru, tak se to k tomu spínači přiřadí automaticky.

Co tam máš dál...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2509 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 168  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz