px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 136 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: pát 18.05.2018 22:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 714
Bydliště: Vysočina
Není to moc povedený ale já vidím toto:
Příloha:
Ext+int.jpg
Ext+int.jpg [ 109.52 KiB | Zobrazeno 1330 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: pát 18.05.2018 22:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 714
Bydliště: Vysočina
Woita píše:
..Myslím že volba externí znamená externí + interní...
Můžeš ještě nahlídnout do manuálu FrSky OS jak je to s těmi anténami? Ať ukonejším svoji duši, že to pracuje jak má. Já manuál k FrSky OS nemám.
A předem díky.
(V origo manuálu k H12 FrSky OS píšou - volba mezi externí nebo interní....)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: sob 19.05.2018 10:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 6278
Bydliště: Písek, ČR
Manuál na H10 u sebe nemám (dal by se najít ke stažení, ale kdoví jestli je v něm aktuální informace ohledně těch antén). Vím že se to ve firmware před časem měnilo, a pokud si dobře pamatuju, tak při volbě "Externí" jedou obě, tj. Ext i Int. anténa.
OpenTX na tu změnu zareagoval správně, v menu máš Ext+Int.
Ve FrSky OS zůstalo v menu pouze Externí. Na způsob vysílání ten nápis nemá žádný vliv.

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: pon 11.06.2018 21:13 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.4.2014
Příspěvky: 75
Bydliště: Hradec Králové
Obrázky: 0
Ahoj, prosím, mohl by mi někdo poradit, jak se provede zápis na kartu - logování telemetrie do adresáře LOGS u OS FrSky v X12S? V adresáři mám jeden soubor 13-31.csv s 0b. V manualu se píše: LOGS: Soubory záznamu dat z telemetrie. Složka LOGS obsahuje soubory protokolu, kam budou automaticky ukládány záznamy z telemetrie. Složka bude obsahovat jeden soubor denně. Mě se nedaří, aby se něco vůbec zapsalo, natož automaticky. V X12S na obrazovce se telemetrie normálně zobrazuje. Díky za nasměrování.

_________________
Horus X12S+FrSky-OS, MiniTitanE325S+Spirit, Goblin500+Spirit, T-Rex470LM+Spirit, Devil380+Spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: pon 11.06.2018 23:31 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5508
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Spec funkce, nastavit spousteni na nejaky prepinac a logovat.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: úte 12.06.2018 6:55 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.4.2014
Příspěvky: 75
Bydliště: Hradec Králové
Obrázky: 0
Jak jednoduché, jen si uvědomit kam šáhnout,

děkuji.

_________________
Horus X12S+FrSky-OS, MiniTitanE325S+Spirit, Goblin500+Spirit, T-Rex470LM+Spirit, Devil380+Spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: stř 20.06.2018 22:35 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 190
Bydliště: Mělník
Ahoj.
Koukám že vyšla nová verze Open TX v.2.2.2 RC1
Chci se zeptát,to je jen zkušební verze? ne finální?
Mám tam zatím v Horusu 2.2.1 a sem stím spokojen.
Tak jestli to mám už nahrát a nebo počkat na finální verzi.
Díky za odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: čtv 21.06.2018 7:56 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5508
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
RC1 je stale testovaci nefinalni verze. Zatim bych pockal.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: ned 24.06.2018 20:56 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 28.4.2015
Příspěvky: 66
Zdravím. Chtěl bych si Horus pořídit. Znalci mi ho spíš doporučí, nebo mě budou varovat..? Díky za reakce. M.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: úte 26.06.2018 15:27 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 10.5.2017
Příspěvky: 58
Bydliště: Plzeň
Já jsem s X12 spokojený, ale pokud se chystáš kupovat za plnou cenu, tak bych možná spíš zvážil X10(S). Přecejen je o něco novější, zpracováním se asi taky trochu posunuli a nepřiplácíš za věci které stejně nemají využití (integrovaná GPS + gyroskopy). Chybu ale podle mě neuděláš, já k němu měl jen pár minoritních připomínek, někde jsem je tady psal, největší problém s brumem jsem vyřešil pohnutím s koaxem antény. Jediné co mi trochu pije krev je očko na popruh integrované do krytu vypínače, není to vyvážené a odklápí se to, asi to vyřeším 3D tiskem vyvažováku. Ještě jedna věc, dřív jsem lítal s kniplem mezi palcem a ukazovákem, s X12 jsem ale začal létat čistě palcově, protože takhle líp ovládám přepínače a hlavně zadní potenciometry (X10 je má na boku podbně jako Taranis). Takže asi tak :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: úte 26.06.2018 16:09 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5508
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Presne tak, X12 nam pomalinku usina a hlavni tah drzi v rade Horus X10

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: stř 27.06.2018 9:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.4.2009
Příspěvky: 1294
Mňa by úprimne zaujímalo, na čo myslel ten dizajnér Horusu, keď vrazil HF modul do stredu rádia (čo chápem pri starších typoch s displayom na spodu) a GPS modul navrchu, smerovaný do zeme (?!). Pritom by stačilo teoreticky tieto dva moduly navzájom prehodiť. A:

1) GPS by bolo v strede rádia a malo krásny výhľad na oblohu.
2) HF modul by bol na kraji rádia, hneď vedľa antény a konektoru pre externú anténu (nebolo by treba dlhé pigtaily)
3) Interný modul by bol prepojený len dátovým káblom, takže tu nejaké straty signálu nehrozia
4) HF modul by bol takto izolovaný a nespôsoboval známy brum.

Akurát konektor pre slúchadlá by bolo treba niekam presunúť, lebo dávať ho vedľa HFka by asi nebol dobrý nápad. Čím netvrdím, že teraz, keď je hneď vedľa antén, to dobrý nápad je.

Ale tak možno trepem a technicky to takto proste spraviť nešlo.

Ale iné som chcel: skúšal už niekto toto? "Vie" to 2S aj 3S LiPo a som celkom prekvapený, že niečo také už dávno neurobilo priamo FrSky.
https://www.banggood.com/1A-Battery-Cha ... 62880.html

_________________
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: stř 27.06.2018 11:32 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5508
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Tento LIxx bazmek je opravdu nadeleni, uz jsem tu mel dva spalene Horusy.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: stř 27.06.2018 14:01 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2012
Příspěvky: 162
Bydliště: Olomouc
Ahoj kluci,
kdo mi poradí na třípolohovém přepínači pomalé vysunutí klapek a
potom pomalé zasunutí. Příklad 0%-35%-70% vyřešil jsem na přepínači
SG pomalé vysunutí 0%-35%-70% ale nazpět se mi to vždy vráti okamžitě.
Naťukněte (nakopněte) jak na to??

_________________
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Hyperion,Taranis,Horus


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: stř 27.06.2018 15:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 947
Bydliště: Brno
PavelKK píše:
Ahoj kluci,
kdo mi poradí na třípolohovém přepínači pomalé vysunutí klapek a
potom pomalé zasunutí. Příklad 0%-35%-70% vyřešil jsem na přepínači
SG pomalé vysunutí 0%-35%-70% ale nazpět se mi to vždy vráti okamžitě.
Naťukněte (nakopněte) jak na to??


Vstup do mixu bude hodnota přepínače, potom nastavíš v mixu váhu a offset tak, jak potřebuješ, a hlavně nastavíš dole zpomalení zapnutí a vypnutí mixu. Důležité je to, že se musí měnit hodnota zdroje signálu, nelze to tedy provést pomocí tří přepínaných mixů s různou vahou a zdrojem MAX. Pokud potřebuješ něco dělat pomocí přepínání mixů se stabilním zdrojem signálu, tak ty mixy udělej na virtuálním kanále, do výsledného kanálu pak dej jako zdroj signálu virtuální kanál a nastav potřebná zpomalení.

Jednoduše řečeno, zpomalení mixu je vlastně to, že při jakékoliv rychlosti změny vstupního signálu do mixu dojde nastavením zpomalení ke změně výstupního signálu trendem odpovídajícímu 200% za Tup, respektive -200% za Tdn.

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,S-trino MkII,RCF Sbach, MXS 64",Maat,250 Race,LOGO550SE,Goblin570


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 136 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], kraken007 a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz