Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 74  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 02.03.2017 18:27 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4718
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
to sice ma ale ty na kniplech neni potreba hledat :-D Takze pro letove rezimy at uz coptery nebo letadla je to optimal.

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 02.03.2017 18:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.7.2012
Příspěvky: 120
Bydliště: Kousek za Turnovem
Amper píše:
to sice ma ale ty na kniplech neni potreba hledat :-D Takze pro letove rezimy at uz coptery nebo letadla je to optimal.


Svatá pravda, budu o tom přemýšlet.
Jinak máte někdo praktické využití pro BT? Sluchátka nepočítám...

_________________
Fšechny páčky do zatáčky :o) www.j3d.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 02.03.2017 18:48 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4718
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
podle toho co jsem koukal jsou ti sluchátka s taranisem k prdu. Taranis by do toho mel valit telemetrii. Ale bohužel nevim o zadnem softu a sam nejak nestihat ho napsat.

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 02.03.2017 19:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.1.2016
Příspěvky: 670
Bydliště: Brno-Maloměřice
Pro RC Studio: Jsou už k dispozici nové měkčí a ohebnější propojovací kablíky ke křížovým ovladačům ? Konektory jsem zalepil, ale ty kablíky by chtěly opravdu o něco vyšší kvalitu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: sob 11.03.2017 20:21 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 2.6.2014
Příspěvky: 65
Bydliště: Zábřeh
Chci se zeptat ... dnes jsem byl poprvé s Taranisem a Proximou litat. Prijimac mam v laminatovem trupu. Jaky mate pripadne cca RSSI ve vysce kolem 300m. Vysilac mi párkrát zahlasil nizky signal. Chtel jsem prilozit log telemetrie ale je to na vlozeni sem velke. Muzu pripadne poslat mailem. Diky


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pon 13.03.2017 11:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 541
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
https://rcstudio.cz/cs/prislusenstvi/29 ... horus.html

Možná to už zde bylo, ale je možné dát páku s vypínačem a tlačítkem z Horuse na Éčko - tedy bez výměny kompletního křížového ovladače.

_________________
Pepa * Flash, SU-29, SLIM, ION ( FX 32, TARANIS 9E, +multimodul deviations a několik hraček )


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pon 13.03.2017 11:11 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5312
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Ten vrut u tech Horusich kniplu je mensi nez otvor v mechanice, ale v planu je vyrobit sroub pro tyto paky.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pon 13.03.2017 13:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 541
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
Citace:
Ten vrut u tech Horusich kniplu je mensi nez otvor v mechanice, ale v planu je vyrobit sroub pro tyto paky.


Tak paráda, co mám napsat do objednávky ?

_________________
Pepa * Flash, SU-29, SLIM, ION ( FX 32, TARANIS 9E, +multimodul deviations a několik hraček )


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pon 13.03.2017 14:01 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5312
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Zatim nevim kdy to bude. Zjistim

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 16.03.2017 8:46 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 19.10.2013
Příspěvky: 124
Bydliště: Brno
Konečně se majitelé X9E dočkali v OpenTX zobrazení své vysílačky.
Verze OpenTX 2.2.0 RC12 (N364)
http://www.open-tx.org/2017/03/13/opentx-2.2.0RC12
Příloha:
X9E.jpg
X9E.jpg [ 106.15 KiB | Zobrazeno 990 krát ]

_________________
FrSky Taranis E
MIG29, AlphaJet, SE5A, FW-190, DJI F450 s NAZAv2 a HERO3+, X525 s MM2.0


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 24.03.2017 14:00 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 20.3.2017
Příspěvky: 1
Zdravím zdejší odborníky. Potřebuji poradit. Přehrál jsem v rádiu firmware přes companion 2.2.N366 a rádio přestalo reagovat. Nejde zapnout. Zapnu ho jen v režimu Bootloader 2.1.3 a to ještě musím odpojit a znovu připojit baterku.
Každá rada dobrá.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: úte 28.03.2017 12:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1668
Bydliště: Nitra Slovensko
Aký je aktuálny FW pre Current Sensor 40A? Kúpil som nový senzor z BG nahral 140305.frk a senzor nevidí! Dám auto detekciu a nič. Skúšal som aj ručne a rôzne ID a stále nič, neviete kde by mohla byť chyba. Mam v rádiu v. 2.1.9
Pri nahrávaní SW má blikať dioda, lebo mne nebliká, ale prejde to OK.
Je tu ešte jedna možnosť, že je vadný. Keď dám druhý všetko šlape.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: úte 28.03.2017 14:14 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5312
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Marekkoksik píše:
Zdravím zdejší odborníky. Potřebuji poradit. Přehrál jsem v rádiu firmware přes companion 2.2.N366 a rádio přestalo reagovat. Nejde zapnout. Zapnu ho jen v režimu Bootloader 2.1.3 a to ještě musím odpojit a znovu připojit baterku.
Každá rada dobrá.


Pokud byl Companion dobre nastaven a FW je pro Ecko tak musi jet, nicmene je chybou ze zustal Bootloader 213 mel by byt 2.2. Tzn flesh probehl ale ne vc bootloaderu a je potreba to udelat tak aby se fleshnul i bootloader.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: úte 28.03.2017 14:16 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5312
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
juraj.jurej píše:
Aký je aktuálny FW pre Current Sensor 40A? Kúpil som nový senzor z BG nahral 140305.frk a senzor nevidí! Dám auto detekciu a nič. Skúšal som aj ručne a rôzne ID a stále nič, neviete kde by mohla byť chyba. Mam v rádiu v. 2.1.9
Pri nahrávaní SW má blikať dioda, lebo mne nebliká, ale prejde to OK.
Je tu ešte jedna možnosť, že je vadný. Keď dám druhý všetko šlape.


Nechapu duvod tam cpat 3 roky stary FW kdyz tam evidente musel byt.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: úte 28.03.2017 16:43 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 2.6.2014
Příspěvky: 65
Bydliště: Zábřeh
Ahoj, potreboval bych poradit ... mam GPS sensor (V2), Companion 2.1.8 ... zobrazuje mi to v logu z telemetrie vysku, rychlost apod, mam zaznamenany aji souradnice ... rad bych koukl na mapu kudy jsem lital, přes co to udelat. Na netu jsem koukal na youtube ze v levem dolnim rohu je ikona na mapu, ale to tam nemam. Diky za radu. Honza


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 74  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: B2studio, bapalo53 a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz