Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Simulátor Phoenix
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2021 10:46 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2009
Příspěvky: 15
Blog: Zobrazit blog (1)
Ahoj. Mám dotaz k simulátoru Phoenix. Hláška Váš vysílač nebyl rozpoznán. Mám Futabu 7 CP. Kabely (USB a redukce) originální od simulátoru, redukce hranatý konektor Futaba. Stále se mi objevuje že rádio není rozpoznáno. Pokud máte někdo zkušenost prosím o pomoc. Díky

_________________
Petr


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulátor Phoenix
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2021 12:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2004
Příspěvky: 1182
Bydliště: Škvorec
viewtopic.php?f=17&t=6953

_________________
Graupner mz-32, mz-12 PRO, F3K Thowt, F3J Xantipa, Multiplex Mentor, expedička Defender atd.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulátor Phoenix
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2021 13:00 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2010
Příspěvky: 5892
Bydliště: Žilina SR
Obrázky: 15
A zkoušel jsi kalibraci? :roll:
Ono zas tolik nezáleží na přesném rozpoznání konkrétní značky vysílače. Pokud to v kalibraci reaguje na pohyb kniplů, tak stačí jí projít a vytvořit si vlastní profil vysílače, který si pak můžeš uložit a nazvat třeba MojeFutaba7CP.
Ale ten kabel musí taky rozeznat samotný Windows, tam bych asi začal.

Jinak, zde je výživné vlákno o tomto simulátoru viewtopic.php?f=17&t=6953 Tak zkus hledat tam, třeba odpověď najdeš. :wink:

Edit: Vidím, že koko mě s tím odkazem předběhl. :mrgreen:

_________________
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulátor Phoenix
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2021 16:46 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2009
Příspěvky: 15
Blog: Zobrazit blog (1)
Nevím, jestli se mi podařilo odeslat odpověď,tak raději ještě jednou.... Díky za reakci. Chci jen dodat, že sem měl půjčený rádio od setového modelu heli ESKY Hunter a i když se musela často kalibrace opakovat, tak to fungovalo. U mojí Futaby je ale stále okno s hláškou že není vysílač připojen - rozpoznán. Tím pádem nereagují ani páčky na sloupce u kalibrace. Mám Windows 10 a moc se v tom nevyznám. Jsem už starší kluk....

_________________
Petr


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulátor Phoenix
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2021 17:24 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2003
Příspěvky: 11139
Bydliště: Břeclav
Petr Horáček píše:
Nevím, jestli se mi podařilo odeslat odpověď,tak raději ještě jednou.... Díky za reakci. Chci jen dodat, že sem měl půjčený rádio od setového modelu heli ESKY Hunter a i když se musela často kalibrace opakovat, tak to fungovalo. U mojí Futaby je ale stále okno s hláškou že není vysílač připojen - rozpoznán. Tím pádem nereagují ani páčky na sloupce u kalibrace. Mám Windows 10 a moc se v tom nevyznám. Jsem už starší kluk....


Nevím jak u sedmičky, ale hledej přepnutí do PPM výstupu. Jinak je na tom hranatém konektoru něco jiného. Bývá to jako TRAINER MODE.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz