Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 103 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TAROT 450 PRO FBL
PříspěvekNapsal: ned 25.09.2016 19:11 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2016
Příspěvky: 100
Bydliště: London / Dolní Benešov (Opava)
mifany píše:
AHOJ . maš tam servo KST ?Na boku je napsana frekvence . Dokud to neřekneš ty fbl jednotce tak ti to prostě nepojede. Neměl jsi nahodou napajení jak s počitače tak s regulatoru při pokusu nastavovat fbl jednotku? petr


Je na nem napsano KST S565X 760microS - nic vic jsem nenasel. No a prave tady je ten problem, PC mi tu jednotku neumi najit. Program zacne blikat ale pise disconnected. TO je podle me muj nevetsi zadrhel .... Na netu jsem nasel manualni nastaveni prez to tlacitko na boku ale mi prijde ze tam mam jen prazdnou diru :D

_________________
Turnigy 9XR PRO (FrSky 9x)
- Tarot 450 FBL


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TAROT 450 PRO FBL
PříspěvekNapsal: ned 25.09.2016 19:55 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.1.2015
Příspěvky: 32
ahoj . tak servo vyřešeno.na přijmačí ti to taktež nepojede pač je tak rychly a je vkrajní poloze dokud nerozjedeš fbl už ho nezapojuj mužeš si ho zníčit !!!.tak dal AUX kanal je číslo 5.7.8 na příjmačí takže to co maš na kanalu momentalně 6 jsou hodnoty pro ocas . dej na kanal 5 .A další zkoukni nějake video na yutube je tam toho hafo jak ZYX tak pro tvuj vysilač . zkus připojit k pc jen to usb bez jednotky. petr


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TAROT 450 PRO FBL
PříspěvekNapsal: ned 25.09.2016 20:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 1759
Bydliště: Zavar, SK
to Casari:
vytiahni si z toho najprv serva a rozbehaj si to s PCčkom! Moc tam nemáš čo riešiť, akurát musíš nájsť správne číslo portu. Kým to nepripojíš, nevieš si skontrolať, čo ti lezie z prijímača, nastaviť reverzy serv a podobne!
Ak ti to pomôže, tu je moje nastavenie...

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TAROT 450 PRO FBL
PříspěvekNapsal: ned 25.09.2016 22:59 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2016
Příspěvky: 100
Bydliště: London / Dolní Benešov (Opava)
ddano007 píše:
to Casari:
vytiahni si z toho najprv serva a rozbehaj si to s PCčkom! Moc tam nemáš čo riešiť, akurát musíš nájsť správne číslo portu. Kým to nepripojíš, nevieš si skontrolať, čo ti lezie z prijímača, nastaviť reverzy serv a podobne!
Ak ti to pomôže, tu je moje nastavenie...


no ja si umim najit cislo portu ale i kdyz ho vyberu tak jen nahore blikaji ty tri tecky a pise mi to disconnected. :( mozna je neco s tim usb .. kdo vi :(

EDIT:
mám stažené tyto dva programy

Příloha:
Výstřižek.JPG
Výstřižek.JPG [ 89.51 KiB | Zobrazeno 927 krát ]

_________________
Turnigy 9XR PRO (FrSky 9x)
- Tarot 450 FBL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TAROT 450 PRO FBL
PříspěvekNapsal: pon 26.09.2016 7:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 1759
Bydliště: Zavar, SK
Ak máš ZYX-S2, tak ti nemôžu fungovať.
Pohľadaj tu:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... rch=zyx-s2
Kým to nerozbeháš s PC, nič nevyriešiš...

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TAROT 450 PRO FBL
PříspěvekNapsal: pon 26.09.2016 8:35 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
Nevím jak tady, ale bude to stejné - je ovládací program, který v PC evidentně máš.
No a pak je ovladač (driver) - pokud ten nemáš stažený a nainstalovaný , počítač nemá prostřednictvím čeho komunikovat se zařízením. Nevím jak u tvého ZYX,ale já u Vstabi instaloval a stahoval program a driver každý zvlášť.

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TAROT 450 PRO FBL
PříspěvekNapsal: pát 18.11.2016 20:17 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2016
Příspěvky: 100
Bydliště: London / Dolní Benešov (Opava)
Už si s tím nevím rady :( ovladač mám nainstalovaný, ten USB adapter bezi na portu 5, ale k tomu gyro to zaboha nepripojim. uz me napada jen koupit jine gyro a skusit to s nějakým jiným :( vážně jsem z toho marný, strávil jsem nad tím hodiny, zkoušel měnit nastavení rádia prostě všechno.
Co kdybych koupil jiné gyro ? má někdo zkuenosti s jiným ? nějaké co má dobrou uživatelskou podporu...tohle je totiž o ničem. Jestli k tomu pripojim serva nebo nepripojim dela si to co chce, pri kazdem zapojeni to pipa a blika jinak, prase aby se v tom vyznalo.... opravdu mam chut s tím hodit o zed... už jsem s tím projebal tollik celých víkendů bez jakéhokoli posunu že mi to uplně zkazilo chut k nějaké další modelařině.... akorát mě to víc a víc vytáčí...

_________________
Turnigy 9XR PRO (FrSky 9x)
- Tarot 450 FBL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TAROT 450 PRO FBL
PříspěvekNapsal: pát 18.11.2016 23:12 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 24.8.2014
Příspěvky: 134
Casari píše:
Už si s tím nevím rady :( ovladač mám nainstalovaný, ten USB adapter bezi na portu 5, ale k tomu gyro to zaboha nepripojim. uz me napada jen koupit jine gyro a skusit to s nějakým jiným :( vážně jsem z toho marný, strávil jsem nad tím hodiny, zkoušel měnit nastavení rádia prostě všechno.
Co kdybych koupil jiné gyro ? má někdo zkuenosti s jiným ? nějaké co má dobrou uživatelskou podporu...tohle je totiž o ničem. Jestli k tomu pripojim serva nebo nepripojim dela si to co chce, pri kazdem zapojeni to pipa a blika jinak, prase aby se v tom vyznalo.... opravdu mam chut s tím hodit o zed... už jsem s tím projebal tollik celých víkendů bez jakéhokoli posunu že mi to uplně zkazilo chut k nějaké další modelařině.... akorát mě to víc a víc vytáčí...


Stacilo nechat si poradit:)))


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TAROT 450 PRO FBL
PříspěvekNapsal: sob 19.11.2016 0:32 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2016
Příspěvky: 100
Bydliště: London / Dolní Benešov (Opava)
sanchez píše:

Stacilo nechat si poradit:)))


a myslíš že bys mi mohl poradit ? Vše výše popsané nefunguje, navody z internetu nefunguji, vše co jsem našel na anglických forech nefunguje. kazdý postup jsem zkoušel snad milionkrát... Pokud víš něco co by mi mohlo pomoc budu moc rád když se o to podělíš....

_________________
Turnigy 9XR PRO (FrSky 9x)
- Tarot 450 FBL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TAROT 450 PRO FBL
PříspěvekNapsal: sob 19.11.2016 0:33 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2016
Příspěvky: 100
Bydliště: London / Dolní Benešov (Opava)
Je tady někdo natolik ochotný že bych mu poslal to gyro a on to skusil nastavit ? :)

_________________
Turnigy 9XR PRO (FrSky 9x)
- Tarot 450 FBL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TAROT 450 PRO FBL
PříspěvekNapsal: sob 19.11.2016 11:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.11.2014
Příspěvky: 327
Aj to je riesenie: http://www.targethobby.com/2013-kbar-k8 ... 62316.html

_________________
V120D02S, KDS 450 Q FBL, Protos 500 FBL, Logo 500 SE. _DEVO 10 v deviation4.0.1 (deviationtx.com)


Naposledy upravil helipali dne stř 23.11.2016 0:08, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TAROT 450 PRO FBL
PříspěvekNapsal: sob 19.11.2016 11:59 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2016
Příspěvky: 100
Bydliště: London / Dolní Benešov (Opava)
ma s tim nekdo zkusenostui ? :)

_________________
Turnigy 9XR PRO (FrSky 9x)
- Tarot 450 FBL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TAROT 450 PRO FBL
PříspěvekNapsal: sob 19.11.2016 12:00 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
Casari píše:
Je tady někdo natolik ochotný že bych mu poslal to gyro a on to skusil nastavit ? :)


musel bys poslat kopletní helinu včetně vysílače :( .

spíš hledej někoho ve tvém okolí.

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TAROT 450 PRO FBL
PříspěvekNapsal: sob 19.11.2016 18:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 1759
Bydliště: Zavar, SK
1, Môžeš sem hodiť screenshot programu, s ktorým to skúšaš?
2, Ak je to ZYX-S2, môžem ti ho pozrieť, keď mi ho pošleš, len teda neviem čo by ti to pomohlo, keď sa potom k nemu aj tak u teba nepripojíš :( Používaš k nemu ten origoš USB adaptér?
Každopádne je to čudné, mám ho na troch heli a všade chodil na prvý pokus :(

EDIT: ja k nemu požívam tento SW...
EDIT2: podľa recenzii na HK pozerám, že tam spomínajú prolific ovládače. Veľmi stručne: v nových ovládačoch sa snažil prolific odstaviť klony svojich chipsetov a s tým pádom niektoré USB - serial adaptéry prestali chodiť. Mňa s tým tiež nasr...dili pri Arduine, z jedného dňa na druhý mi prestalo fachať Adrduino. Skús prípadne ísť podľa tohto.
EDIT3: Alebo vyskúšaj adaptér takto.

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TAROT 450 PRO FBL
PříspěvekNapsal: ned 20.11.2016 1:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2016
Příspěvky: 100
Bydliště: London / Dolní Benešov (Opava)
ddano007 píše:
1, Môžeš sem hodiť screenshot programu, s ktorým to skúšaš?
2, Ak je to ZYX-S2, môžem ti ho pozrieť, keď mi ho pošleš, len teda neviem čo by ti to pomohlo, keď sa potom k nemu aj tak u teba nepripojíš :( Používaš k nemu ten origoš USB adaptér?
Každopádne je to čudné, mám ho na troch heli a všade chodil na prvý pokus :(

EDIT: ja k nemu požívam tento SW...
EDIT2: podľa recenzii na HK pozerám, že tam spomínajú prolific ovládače. Veľmi stručne: v nových ovládačoch sa snažil prolific odstaviť klony svojich chipsetov a s tým pádom niektoré USB - serial adaptéry prestali chodiť. Mňa s tým tiež nasr...dili pri Arduine, z jedného dňa na druhý mi prestalo fachať Adrduino. Skús prípadne ísť podľa tohto.
EDIT3: Alebo vyskúšaj adaptér takto.



Wow !! Nainstaloval jsem ty přiložené ovladače a skusil to rozjet s tím softem co jsi přiložil, a konečně jsem připojen !!!
Ani nevíš jakou mi to dělá radost i přes to že nemám absolutně páru jak si to nastavit :D Vídím že se tam dá nahrát a uložit konfig :) Nemáš tam náhodou nějaký template pro začátečníka s kterého bych mohl výcházet ? :) Jsem začatečník a moc modelářů tady v okolí není :) je to pro mě docela boj :)

_________________
Turnigy 9XR PRO (FrSky 9x)
- Tarot 450 FBL


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 103 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz