Hobby City - zpoždění po Chinesse New Year

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Streader
Kontaktovat uživatele:

Hobby City - zpoždění po Chinesse New Year

#1 Příspěvek od Streader »

Nazdárek,
Objednával jste někdo něco v únoru z Hobby City?
Visí mi tam objednávka na statusu Processing dýl jak týden. Na webu píšou že pokud všechno maj, tak by to do 48 hodin mělo jít k přepravní společnosti.
Všechny moje díly byly na skladě když jsem je objednával.

Nemáte někdo poněťí jak velké zpoždění teď jejich zásilky mají?

Možná jsem dost netrpělivej, ale je to moje první samostatná zahraniční objednávka.

Díky za info.
"Never argue with an idiot - he'll drag you down to his level and beat you with experience!"

Frekvence: 35 Mhz Kanál: 64
JJ
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JJ »

Objednávka z 5.2. už je týden doma a objednávka z 20.2. má taky pending, musíš vydržet:)
tonda0

#3 Příspěvek od tonda0 »

Myslím že včera nebo předevčírem mi zmizelo z profilu, že maj dovolenou, takže asi už pracujou. Ale taky psaly, že než se proderou všema objednávkama, co měli zavřeno, bude to pár dnů trvat.
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=151
Streader
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Streader »

Nojo, vydržím vydržím,
ale je to peklo :wink:

Ale díky za uklidnění. Objednával jsem to 17tého, takže holt trpělivost.
Nemám rád čekání 8)
"Never argue with an idiot - he'll drag you down to his level and beat you with experience!"

Rostik

#5 Příspěvek od Rostik »

i mně to trvalo přes týden, než ji zpracovali...dneska mi přišlo, že to dávaj k přepravě.... :x
Pedro35
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pedro35 »

stastlivci, ja cakam od 17.01.2008 a stale im chyba Lipolka takze mi drzia zasielku kym im nepride, pri vsetkom stasti som sa zaradil medzi stastlivcov ktori objednavali ked padol server, takze som vsetko musel zadat znova :(
Rostik

#7 Příspěvek od Rostik »

Pedro35 píše:stastlivci, ja cakam od 17.01.2008 a stale im chyba Lipolka takze mi drzia zasielku kym im nepride, pri vsetkom stasti som sa zaradil medzi stastlivcov ktori objednavali ked padol server, takze som vsetko musel zadat znova :(

neboj, nás to taky určitě potká....množství objednávek rapidně roste :)

PS:Jen tak mimochodem, objednával jste už někdo stavebnici éra?hmotnost zásilky asi 2,5 kg...
pepan65
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od pepan65 »

Stavebnici éra jsem objednal, zaplatil, dodali - no problem. V pátek jsem objednával druhou pro kámoše.
Rostik

#9 Příspěvek od Rostik »

pepan65 píše:Stavebnici éra jsem objednal, zaplatil, dodali - no problem. V pátek jsem objednával druhou pro kámoše.

nebyly to ty malinkaté prcky velikosti 10? (váha kolem 650 g)? http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBB ... oduct=6385 :)
jakas
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od jakas »

Ja jsem obědnával 2.2 a odeslano mi to bylo 18.2. a ve stredu jsi jdu pro to na postu.Talze se to chce drzet hesla vydrz prdka vydrz :-)
fandar2

#11 Příspěvek od fandar2 »

Ahoj, chtel jsem se zeptat, jak je to ted s placenim dane u nas? Nedavno se tu resilo, ze ty baliky vzdycky zadrzeli k zdaneni. Uz se situace nejak uklidnila? Chtel bych si ted take objednat vetsi pocet veci, tak jestli nemate nekdo aktualni info? Diky
avionic
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od avionic »

10.2. jsem objednal 2 zásilky, dnes jsem si pro ne byl na poste.
pepan65
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od pepan65 »

Rostik píše:
pepan65 píše:Stavebnici éra jsem objednal, zaplatil, dodali - no problem. V pátek jsem objednával druhou pro kámoše.

nebyly to ty malinkaté prcky velikosti 10? (váha kolem 650 g)? http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBB ... oduct=6385 :)

Neé, Yak-54 a další vybavení. Balík měl 5,5 kg, přišel v pohodě, s možností trasování, takže jsem viděl i kdy jsem nebyl doma.
Streader
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Streader »

jakas píše:Ja jsem obědnával 2.2 a odeslano mi to bylo 18.2. a ve stredu jsi jdu pro to na postu.Talze se to chce drzet hesla vydrz prdka vydrz :-)

Tak Prďka vydržel :D
Dneska mi přišel e-mail, že mi to poslali. :lol:
Z toho a z ostatních reakcí usuzuju, že teď zpracovávají obědnávku tak v průměru týden. Doufejme, že se to trošku zlepší až jim opadne ten nával po Čínském novém roce.

Dám vědět, za kolik dní to dorazilo.

Díky všem.

jakas
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od jakas »

:-D

Ale mě to ještě nedorazilo :-( mame totiž rozkopanou ulici a tak nedorucuji na adresu a diky tomu se to opozduje radove o dva dny :-(
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“