Hobby City - zpoždění po Chinesse New Year
- Streader
- Kontaktovat uživatele:
Hobby City - zpoždění po Chinesse New Year
Nazdárek,
Objednával jste někdo něco v únoru z Hobby City?
Visí mi tam objednávka na statusu Processing dýl jak týden. Na webu píšou že pokud všechno maj, tak by to do 48 hodin mělo jít k přepravní společnosti.
Všechny moje díly byly na skladě když jsem je objednával.
Nemáte někdo poněťí jak velké zpoždění teď jejich zásilky mají?
Možná jsem dost netrpělivej, ale je to moje první samostatná zahraniční objednávka.
Díky za info.
Objednával jste někdo něco v únoru z Hobby City?
Visí mi tam objednávka na statusu Processing dýl jak týden. Na webu píšou že pokud všechno maj, tak by to do 48 hodin mělo jít k přepravní společnosti.
Všechny moje díly byly na skladě když jsem je objednával.
Nemáte někdo poněťí jak velké zpoždění teď jejich zásilky mají?
Možná jsem dost netrpělivej, ale je to moje první samostatná zahraniční objednávka.
Díky za info.
"Never argue with an idiot - he'll drag you down to his level and beat you with experience!"
Frekvence: 35 Mhz Kanál: 64
Pedro35 píše:stastlivci, ja cakam od 17.01.2008 a stale im chyba Lipolka takze mi drzia zasielku kym im nepride, pri vsetkom stasti som sa zaradil medzi stastlivcov ktori objednavali ked padol server, takze som vsetko musel zadat znova
neboj, nás to taky určitě potká....množství objednávek rapidně roste
PS:Jen tak mimochodem, objednával jste už někdo stavebnici éra?hmotnost zásilky asi 2,5 kg...
pepan65 píše:Stavebnici éra jsem objednal, zaplatil, dodali - no problem. V pátek jsem objednával druhou pro kámoše.
nebyly to ty malinkaté prcky velikosti 10? (váha kolem 650 g)? http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBB ... oduct=6385
Rostik píše:pepan65 píše:Stavebnici éra jsem objednal, zaplatil, dodali - no problem. V pátek jsem objednával druhou pro kámoše.
nebyly to ty malinkaté prcky velikosti 10? (váha kolem 650 g)? http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBB ... oduct=6385
Neé, Yak-54 a další vybavení. Balík měl 5,5 kg, přišel v pohodě, s možností trasování, takže jsem viděl i kdy jsem nebyl doma.
- Streader
- Kontaktovat uživatele:
jakas píše:Ja jsem obědnával 2.2 a odeslano mi to bylo 18.2. a ve stredu jsi jdu pro to na postu.Talze se to chce drzet hesla vydrz prdka vydrz
Tak Prďka vydržel
Dneska mi přišel e-mail, že mi to poslali.
Z toho a z ostatních reakcí usuzuju, že teď zpracovávají obědnávku tak v průměru týden. Doufejme, že se to trošku zlepší až jim opadne ten nával po Čínském novém roce.
Dám vědět, za kolik dní to dorazilo.
Díky všem.
"Never argue with an idiot - he'll drag you down to his level and beat you with experience!"