Dotaz Widgets GPS

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kokeš

Dotaz Widgets GPS

#1 Příspěvek od kokeš »

Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit .Loguji souřadnice GPS .Jsou v Logs na SD kartě. Ta čísla mi neodpovídají formátu který se dá použít v mapách . Jak mám postupovat Zatím jsem do mého TX16S nainstaloval Ty věci v odkaze. Tam konkrétně nevím co dělat se složkou media (kam ji načíst) . Máte s tím někdo zkušenosti? Dík za odpověď
https://github.com/moschotto/OpenTX_GPS_Telemetry
koksák
ellet

Re: Dotaz Widgets GPS

#2 Příspěvek od ellet »

Já to sice nepoužívám a ani jsem to nezkoušel (mám svůj tady), ale když radou nikdo nepřispěl, tak se podělím o „postřehy“.
Ve složce media vidím obrázky jak to má vypadat na různých vysílačkách a nevidím rozumný důvod, proč by se to mělo někam instalovat.
Ostatní je běžná instalace…Pro upřesnění, složka GPS (ze složky T16) musí být zkopírována do složky WIDGETS. Instalace na displej je snad jasná.
Pro statistiku je třeba jen zkopírovat soubor „GPS stats T16.lua“ do SCRIPTS/TOOLS
Ale to už jen opisuji co tam autor píše…
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“