Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit .Loguji souřadnice GPS .Jsou v Logs na SD kartě. Ta čísla mi neodpovídají formátu který se dá použít v mapách . Jak mám postupovat Zatím jsem do mého TX16S nainstaloval Ty věci v odkaze. Tam konkrétně nevím co dělat se složkou media (kam ji načíst) . Máte s tím někdo zkušenosti? Dík za odpověď
https://github.com/moschotto/OpenTX_GPS_Telemetry
Dotaz Widgets GPS
Dotaz Widgets GPS
koksák
Re: Dotaz Widgets GPS
Já to sice nepoužívám a ani jsem to nezkoušel (mám svůj tady), ale když radou nikdo nepřispěl, tak se podělím o „postřehy“.
Ve složce media vidím obrázky jak to má vypadat na různých vysílačkách a nevidím rozumný důvod, proč by se to mělo někam instalovat.
Ostatní je běžná instalace…Pro upřesnění, složka GPS (ze složky T16) musí být zkopírována do složky WIDGETS. Instalace na displej je snad jasná.
Pro statistiku je třeba jen zkopírovat soubor „GPS stats T16.lua“ do SCRIPTS/TOOLS
Ale to už jen opisuji co tam autor píše…
Ve složce media vidím obrázky jak to má vypadat na různých vysílačkách a nevidím rozumný důvod, proč by se to mělo někam instalovat.
Ostatní je běžná instalace…Pro upřesnění, složka GPS (ze složky T16) musí být zkopírována do složky WIDGETS. Instalace na displej je snad jasná.
Pro statistiku je třeba jen zkopírovat soubor „GPS stats T16.lua“ do SCRIPTS/TOOLS
Ale to už jen opisuji co tam autor píše…