Tohle éro mám doma v krabici už něco přes rok. Počáteční nadšení opadlo a teď čeká až na něj někdy přijde čas a chuť.....
Stavebnici jsem koupil z bazaru, ale je nenačatá. Je to obyčejný polyš, hladký povrch. Odtokovky jsou dost tenké, budou náchylné na poškození, původně jsem přemýšlel že je olepím alespoň nějakou kvalitní průhlednou izolepou pro zvýšení odolnosti, ale jelikož jsem se do něj zatím vůbec nepustil, bylo to jen o představách co asi jak budu chtít udělat.
Jelikož taky nejsem JETař, vůbec jsem neřešil co je v tom za dmychadla. Protože představa k tomu 2x motor, regl, ideálně 2x baterka, z toho plyne vyšší váha, takhle jsem se rozhodl že NE

Takže jsem vymyslel, že do gondol dám obyčejné motory s vrtulí před gondolu, mám spočítáno že se tam 4,7x4,7 vejde. Bude se sice točit kousek od křídla, trochu větší kousek od trupu, ale myslím že by to mohlo fungovat. Motory mám připravené nějaké Dualsky s vyšším KV aby to trochu letělo.... Nebude to sice vypadat bůh ví jak, ale já se rozhodl jít touto cestou.
Ale jak už jsem psal, projekt usnul, takže zatím víc k modelu nepovím, ale když by si chtěl, krabici sundám ze skříně, můžu cokoliv vyfotit, znovu na to kouknout co a jak

Na RCalbu jsou myslím že 2 éra, tam jsem taky čerpal nějaké předběžné informace.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...