Malá EDF od Pelikana

Diskuze o modelech poháněných pomocí EDF (dmychadla) nebo přímo modelářskou turbínou.
Pravidla fóra
Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky
Odpovědět
Zpráva
Autor
patypa

Malá EDF od Pelikana

#1 Příspěvek od patypa »

Ahoj jen se chci pozeptat co vy na tohle http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=37873#3

chci to jen na naučení s EDF,stejně to brzo rozflakám :)
Nechci nic extra rychleho,jen si trošku zablbnout.
Díky za jakékoliv info.
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

Re: Malá EDF od Pelikana

#2 Příspěvek od CharlitoCZ »

podle mě to bude příjemné, něco podobného jsem kdysi doma také zbastlil a lítalo to parádně, hlavně ta hmotnost aby byla co nejnižší...
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
beginner99

#3 Příspěvek od beginner99 »

No hlavně dej bacha, že to není EPP, ale křehký polyš. Já bych raději koupil sprej, pár pásků a desku EPP a vyříz si to :D
hurykan
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od hurykan »

Existuje spusty podobných free plánů na netu a za cca. 500,- kč se dá pořídit 3 mm a 5 mm podložka pod plovoucí podlahy (Bauhaus, Obi atd) a těch letadel si z toho materiálu zbastlíš tak pět :D létá to pěkně. Jen ta povrchovka nebude taková jako u koupeného.
...každý jednou začínal... :-)
ludicek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ludicek »

Za výpalnícku cenu 6eur si v modelárskom obchode kúp 6mm depron a z neho postavíš dva modely, nalakuješ lakom na parkety, namaľuješ hocičím a bude Ťa tešiť vlastná práca, pretože toto v odkaze po prvom nevydarenom pristátí bude vyzerať aj tak strašne. A ten materiál pristávanie v tráve nezvládne a model bude po mesiaci nepoužiteľný.
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Dejfak »

Moc hezky létatá toto a vypadá to jako stíhačka.
Dokonce jsem tomu pak udělal mini vektor tahu, to byla pak divočinka. Jinak uměla létat pomalu, ale když se za to vzalo upalovalo to moc hezky.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.html
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Beep
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Beep »

Zapomínáte chlapci, že u toho pelikána dostane krom pár desek potištěného depronu i motor a dmychadlo.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
matOrix

#8 Příspěvek od matOrix »

... hlavne nekupuj F22.. oproti f16 nema okolo EDF "kriz" z EPP, len vodorovnu dosku a ta nie je dostatocne pevna aby udrzala to EDF.
Original EDF sa mi znicilo uz pri skuske tahu - reklamoval som to - neuznali... kupil som nove edf ako nahradny diel, po 15 s letu sa mi rozpadlo tiez...
kupil som "huntejsie" edf (cierne) z HK a mam to pripravene k zaletu... takze zatial som si lietanie moc neuzil... tot moja skusenost...
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
patypa

#9 Příspěvek od patypa »

Díky všem za postřehy.Ještě nevím co,ale něco si snad najdu.
Odpovědět

Zpět na „EDF/Turbíny“