Existuje spusty podobných free plánů na netu a za cca. 500,- kč se dá pořídit 3 mm a 5 mm podložka pod plovoucí podlahy (Bauhaus, Obi atd) a těch letadel si z toho materiálu zbastlíš tak pět létá to pěkně. Jen ta povrchovka nebude taková jako u koupeného.
Za výpalnícku cenu 6eur si v modelárskom obchode kúp 6mm depron a z neho postavíš dva modely, nalakuješ lakom na parkety, namaľuješ hocičím a bude Ťa tešiť vlastná práca, pretože toto v odkaze po prvom nevydarenom pristátí bude vyzerať aj tak strašne. A ten materiál pristávanie v tráve nezvládne a model bude po mesiaci nepoužiteľný.
Moc hezky létatá toto a vypadá to jako stíhačka. Dokonce jsem tomu pak udělal mini vektor tahu, to byla pak divočinka. Jinak uměla létat pomalu, ale když se za to vzalo upalovalo to moc hezky. http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.html
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
... hlavne nekupuj F22.. oproti f16 nema okolo EDF "kriz" z EPP, len vodorovnu dosku a ta nie je dostatocne pevna aby udrzala to EDF. Original EDF sa mi znicilo uz pri skuske tahu - reklamoval som to - neuznali... kupil som nove edf ako nahradny diel, po 15 s letu sa mi rozpadlo tiez... kupil som "huntejsie" edf (cierne) z HK a mam to pripravene k zaletu... takze zatial som si lietanie moc neuzil... tot moja skusenost...
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL